03 / 05 / 2024

çaykur fabrikası

çaykur fabrikası

Elmadağ Yenidoğan Mahallesi sınırları içinde, Çaykur fabrikası yakınlarındaki 10 hektarlık alanda yapılması planlanan 596 adet konutluk projenin hayata geçirilmesi için yapılan çalışmalar sonuç verdi.

ÇAYKUR organik çay fabrikası kuracak!

ÇAYKUR Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu, incelemelerin ardından yaptığı açıklamada, yatırım programlarında yer alan organik yeşil çay fabrikası için İkizdere ve Çamlıhemşin ilçelerinde yer aradıklarını belirtti

ÇAYKUR duyurdu: 49 fabrikasında 24 saat alım yapılacak

Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü (ÇAYKUR), 49 fabrikasına 24 saat esasına göre yaş çay alımı yapacağını duyurdu.

Çaykur resmen açıkladı! KPSS 60 puanla personel alımı yapılacak! Başvurular başladı! Hemen başvurun!

Çaykur Rize İli Ambarlı Fabrikası müdürlüğüne mevsimlik işçi olarak KPSS 60 puanla personel alımı yapacağını duyurdu. Başvurular başladı. Peki Çaykur başvuru şartları neler? İşte detaylar...

Çaykur'un çay fabrikası için tünel inşaatları tamamlanıyor!

Çaykur’un İkizdere ilçesinde yapılması planlanan çay fabrikası için tünel inşaatları 1,5 ay içerisinde tamamlanacak. Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, proje alanında incelemelerde bulundu. 

ÇAYKUR'dan çevre dostu fabrika!

ÇAYKUR Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu, yeni çay paketlemesi fabrikasının ihtiyaç duyduğu enerjinin yüzde 35-40'ını kendisinin üreteceğini bildirdi.

Rize Çaykur Paketleme Fabrikası inşaatında son durum!

Rize İyidere’de yapımı devam eden Çaykur Paketleme Fabrikası inşaatı hızla ilerliyor.Tamamlandığında, dünyanın en modern ve en kapsamlı fabrikaları arasına adını yazdıracak olan Çaykur Paketleme Fabrikası aynı zamanda çevreci özelliğe de sahip.

Rize Çaykur Fabrikası inşaatında beton dökümü yapıldı!

Rize İyidere'de yapımı süren ÇAYKUR'a ait çay paketleme fabrikası inşaatı sırasında pompası üst katlara ulaşamayan 27 tonluk beton mikseri kamyonu, vinç yardımıyla 40 metre yükseğe çıkartılarak inşaatta beton dökümü yapıldı.

Çaykur'dan Rize Şekeri Fabrikası!

Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu ''“Cumhurbaşkanımız son Rize ziyareti sırasında ’Stevia’ bitkisini inceledi, 'Rize Şekeri' adını verdi. Fabrika kurma süreci devam ediyor” dedi.

Rize’de modern çay paketleme fabrikası inşa ediliyor!

Çaykur tarafından İyidere ilçesinde yapılan ve kendi kendine yetebilecek şekilde projelendirilen çay paketleme fabrikasında çalışmalar hızla ilerliyor. Fabrikanın 2017 yılında hizmete girmesi planlanıyor.

Ankara Elmadağ'da kentsel dönüşüm heyecanı başlıyor!

Elmadağ Yenidoğan Mahallesi sınırları içinde, Çaykur fabrikası yakınlarındaki 10 hektarlık alanda yapılması planlanan 596 adet konutluk projenin hayata geçirilmesi için yapılan çalışmalar sonuç verdi.

Ankara Elmadağ'da 596 konutluk proje başlıyor!

Elmadağ Yenidoğan Mahallesi sınırları içinde, Çaykur fabrikası yakınlarındaki 10 hektarlık alanda yapılması planlanan 596 adet konutluk projenin hayata geçirilmesi için yapılan çalışmalar sonuç verdi.

Çaykur'un yeni fabrikasının inşaatı sürüyor!

Dünyanın en kapsamlı çay paketleme fabrikalarından biri olacak Çaykur'un yeni çay paketleme fabrikasının inşaatı Rize'nin İyidere ilçesinde devam ediyor. Fabrika 300 milyon TL'ye mal olacak.

ÇAYKUR İkizdere ve Çamlıhemşin'de organik çay fabrikası kuracak!

Çaykur, İkizdere ve Çamlıhemşin ilçelerinde kurmayı planladığı organik yeşil çay fabrikası için çalışmaları başlattı. ÇAYKUR Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu, organik yeşil çay fabrikası için iki ilçede incelemelerde bulundu...

Çaykur organik çay fabrikası kuracak!

Çamlıhemşi ve İkizdere ilçesinde organik çay fabrikası olabilecek alternatif birkaç araziyi gezerek yerinde incelediklerini anlatan Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu,2015 yatırım bütçesine bu ödenekleri koymak suretiyle fabrikamıza başlayacağız" dedi.

çaykur fabrikası Haberi

çaykur fabrikası

Bu alan üzerinde taşınmazları bulunan hak sahipleri ile Elmadağ Belediyesi'nin öncülüğünde yapılan uzlaşma görüşmelerinin ardından sözleşme imzalayan hak sahiplerine Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın kontrolünde tapu devirlerinin yapılmasına başlandı. Proje alanında bulunan hak sahiplerine, belediyenin tapu devri yetkilisi ve Elmadağ Kaymakamlığı Tapu Müdürlüğü ile Tapu Devir işlemleri yapılıyor. Kentsel dönüşümün kentin yapısına ve insanların geleceğine etki ettiğini belirten Belediye Başkanı Gazi Şahin, çalışmaların disiplinli bir çalışmayla sonuçlanacağını ifade ederek, belediyede ayrı bir proje çalışma grubu ve ofisinin oluşturulduğunu bildirdi. Şahin projenin, Ankara'nın doğu giriş kapısı Elmadağ'ın kalkınması ve geleceği için çok önemli olduğunu vurguladı. 


Sabah...