15 / 05 / 2024

Çaykur Sanayi Hal bölgesi projesi

Çaykur Sanayi Hal bölgesi projesi

Çarşı Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin temel atma töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rize'de 1252 konut ve toplam 360 ticari birim inşa edileceğini söyledi.

Asgrass Çim Halı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asgrass Çim Halı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün 500 bin TL sermaye bedeli ile Rıdvan Metin Yıldırım tarafından kuruldu.

Hk Yıkım İnşaat Tekstil Madencilik Lojistik Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hk Yıkım İnşaat Tekstil Madencilik Lojistik Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Halük Kayım tarafından kuruldu.

Data Tasarım Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Data Tasarım Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Hacı Halıl Bursalı tarafından kuruldu.

Objektıf Group Danışmanlık Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Objektıf Group Danışmanlık Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de 400 bin TL sermaye bedeli ile  Halım Arar tarafından kuruldu.

9 Danacı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

9 Danacı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde   400 bin TL sermaye bedeli ile Halıl Ismaıl tarafından kuruldu.

Arspor Halı Saha İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arspor Halı Saha İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa’da 500 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Akdere kuruldu.

Hayat Geliştirme Yatırım İnşaat Taahhüt Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hayat Geliştirme Yatırım İnşaat Taahhüt Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli’de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mohamed Abdel Halım  tarafından kuruldu.

Vyz Otelcilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vyz Otelcilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu’nda  50 bin  TL sermaye bedeli  ile Vedat Çelik ve Yüksel Halıcı tarafından kuruldu.

Halıcıoğulları Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Halıcıoğulları Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Halıcı tarafından kuruldu.

Hayat Invest İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hayat Invest İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohamed Abdel Halım tarafından kuruldu.

Zemin Duvar Kağıdı Parke Halı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zemin Duvar Kağıdı Parke Halı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün 300 bin TL sermaye bedeli ile Yüksel Uzer tarafından kuruldu.

Fez Mühendislik Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fez Mühendislik Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Zühal Öztürl Güzel tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Day Hal İnşaat Isı Yalıtım İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Day Hal İnşaat Isı Yalıtım İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi 100 bin TL sermaye le bugün Necdet Yılmaz ve Saim Topalar imzasıyla kuruldu.

Çaykur Sanayi Hal bölgesi projesi Haberi

Çaykur Sanayi Hal bölgesi projesi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çarşı Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi ve Salarha Tüneli Açılış Töreni'nde önemli açıklamalar yaptı. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, konuşmasının başında açılışı gerçekleştirilecek olan tünelin hayırlı olmasını temenni etti.

Hayata geçirilen yatırımlarla Doğu Karadeniz'in insan ve yük trafiğinin artacağına değinen Erdoğan, "Vatandaşlarımızın zararlarını karşılıyor, yıkılan yerleri de süratle yeniden inşa ediyoruz" dedi.

Sel, toprak kayması ve depremin bulunduğu iklim ve coğrafi yapısı nedeniyle adeta ülkenin kaderi olduğunu dile getiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Afetlerin ardından hemen enkaz kaldırma ve hasar tespiti çalışmalarını hızla tamamlıyor, vatandaşlarımızın zararlarını karşılıyor, yıkılan yerleri de süratle yeniden inşa ediyoruz." şeklinde konuştu.

Sel ve toprak kayması gibi felaketlerin çok yaşandığı Karadeniz'de yakın zamanlarda Rize'nin de bu tür afetlerle karşılaştığını...