03 / 05 / 2024

cazibe merkezi yatırımları

cazibe merkezi yatırımları

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan,İzmir'de Kars, Ardahan ve Iğdır Federasyonu temsilcileriyle buluştu. Bakan Arslan, 23 ili kapsayan "Cazibe Merkezleri Programı" hakkında açıklama yaptı.

Türkiye’ye yatırım iştahı hız kesmedi!

Türkiye’ye yatırım iştahı hız kesmiyor. Hükümetin açıkladığı 'Cazibe Merkezleri' projesini fırsat bilen yabancı yatırımcılar Türkiye'ye akın etmeye başladı.

23 kentte yatırım yarışı başlıyor!

Cazibe Merkezleri'ne 20 milyar liralık yatırımla 112 bin istihdam yaratılacak. Başbakan Binali Yıldırım’ın startı vermesiyle 23 kentte yatırım yarışı başlıyor...

B Ve B Bodrum Bitez Turistik Yatırımlar Ve Hazır Ofis Hizmetleri Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

B Ve B Bodrum Bitez Turistik Yatırımlar Ve Hazır Ofis Hizmetleri Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. B Ve B Bodrum Bitez Turistik Yatırımlar Ve Hazır Ofis Hizmetleri Anonim Şirketi'nin merkezi Şişli'de yapıldı.

Eksen Otel Yatırımları Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Eksen Otel Yatırımları Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Eksen Otel Yatırımları Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi'nin merkezi Beykoz'da yapıldı.

Tz Otelcilik Turizm Yatırımları Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Tz Otelcilik Turizm Yatırımları Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Tz Otelcilik Turizm Yatırımları Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkezi Kadıköy'de yapıldı.

Ulaşım yatırımları Sakarya'da konut satışlarını arttırdı!

Kuzey Marmara Otoyolu, İstanbul-İzmir Otoyolu ve Avrasya Tüneli gibi büyük yatırımların ülke ekonomisini önemli ölçüde artırdığını söyleyen İstanbul Kamu Özel Sektör İşbirliği Mükemmellik Merkezi Başkanı Eyüp Vural, özellikle Sakarya'da konut satışlarının arttığını dile getirdi. 

Ruhsar Pekcan: Türkiye’yi yatırımların merkezi haline getirmeliyiz!

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, koronavirüs salgınının uluslararası yatırımların dünyadaki dağılımını derinden etkileyeceğini belirterek, "Fırsatları iyi değerlendirip, Türkiye’yi yatırımların merkezi haline getirmeliyiz." dedi.

2020 yatırımları için yaklaşık 52 milyar lira ayrıldı!

Merkezi yönetim bütçesinden bu yılki yatırımlar için yaklaşık 52 milyar lira ayrıldı, en yüksek pay ise 8,4 milyar lira ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığının oldu.

Nev Alışveriş Merkezi Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Nev Alışveriş Merkezi Yatırımları Anonim Şirketi bugün Beykoz'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Nevin Kalyoncu ve Reyhan Kalyoncu kuruldu. 

Türkiye’de AVM yatırımları beklemede mi?

Döviz kurunda yaşanan hareketlilikler alışveriş merkezi yatırımlarını da etkiledi. Ülkemizde 2019 yılının ilk yarısında 47 bin metrekarelik AVM alanı hizmete girdi. 2018 yılının ilk yarısına göre AVM pazarına giren arzda yüzde 87’lik bir düşüş görüldü.

Cazibe Merkezleri Programı Yatırımları Yönetmeliği!

Cazibe Merkezleri Programı Kapsamında Yatırımların Desteklenmesi Hakkında Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi..

Teşvik belgeli yatırımlar yüzde 30.92 arttı!

Dünya Gazetesi köşe yazarı olan Osman Arolat, bugünkü yazısında teşvikli yatırımlar ve Cazibe merkezlerine yatırım başvurularını değerlendirdi. İşte o haber...

Niğde'de yatırımlar ihaleye çıkıyor!

Niğde'de Toplum Sağlık Merkezi, Aile Sağlığı Merkezi, 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu gibi sağlık yatırımları ihaleye çıkıyor.

Ankara Elmadağ'da belediye yatırımları konuşuldu!

Elmadağ Belediye Başkanı Gazi Şahin, 2016 yılında hayata geçen yatırımlarını ve 2017 projelerini değerlendirdi. Toplantı Kültür ve Sanat Merkezi Salonu’nda gerçekleşti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 2017'de büyük yatırımlar yapacağız!

Dünya Enerji Kongresi’nde konuşan Erdoğan, “Doğalgaz ve enerjide ticaret merkezi olmak için 2017 yılında büyük yatırımlar yapacağız” diye konuştu

cazibe merkezi yatırımları Haberi

cazibe merkezi yatırımları

İzmir'de Kars, Ardahan ve Iğdır Federasyonu temsilcileriyle bir araya gelen Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, federasyon temsilcilerine 23 ili kapsayan "Cazibe Merkezleri Programı" hakkında bilgi verdi.



Arslan, İzmir'e yerleşmiş Karslı, Ardahanlı ve Iğdırlı iş adamlarından doğdukları topraklara yatırım yapmalarını isteyerek, "Kars, Ardahan ve Iğdır bu ülkenin doğudaki ucu. Biz batıdaki ucundayız, bir serhadden diğerine geldik. Biz istiyoruz ki bu 3 il, sadece sınırı bekleyen iller olmasın, elbette bu ülkenin bekası için geçmişte olduğu gibi bugün de dimdik şehit olmaya hazır olsun, ancak bununla yetinmiyoruz bölgeyi kalkındırıp geliştirecek katma değer oluştursunlar. Asıl o zaman görevimizi yapmış oluruz." diye konuştu.


Kars, Ardahan ve Iğdır'ı kolay erişilebilir hale getirmek için bölgede pek çok ulaştırma projesini hayata geçirdiklerine işaret eden Arslan, şöyle devam...