29 / 04 / 2024

CB Niş Gayrimenkul Danışmanlık Yapı Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

CB Niş Gayrimenkul Danışmanlık Yapı Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

CB Niş Gayrimenkul Danışmanlık Yapı Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Şeyma Fatma Çelik tarafındna 10 bin TL sermaye ile 10 Mayıs'ta Eyüp, Topçular Mahallesi, Eyüp Sultan Bulvarı'nda kuruldu.

Nişantaşı Koru'nun değeri 7 milyar TL'yi aştı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Nişantaşı Koru projesinin değeri açıklandı. Peki projenin değeri ne kadar oldu? İşte dev projenin değeri...

İki şehirde satılık 10 gayrimenkul!

Manisa ve Niğde'de yer alan 10 adet gayrimenkul satışa çıkarıldı. Gayrimenkullerin satış ihaleleri 30 Ocak ve 7 Şubat'ta yapılacak.

Orjin Nişantaşı Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Orjin Nişantaşı Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Sarıyer'de 142 milyon 700 bin TL sermaye bedeli ile Zafer Yıldırım ve Zafer Kurşun ortaklığında kuruldu.

Katolik Kilisesi'ni 'Mirasçılık belgesiyle' satışa çıkartmıştı! Gayrimenkul dolandırıcısı adeta İstanbul'u satın almış!

İstanbul'un en büyük Katolik Kilisesi olan ve Beyoğlu'nun simge yapıları arasında yer alan Sent Antuan Kilisesi'nin sahte belgelerle satmaya çalışan gayrimenkul dolandırıcısının kendi ve ailesi üzerine kayıtlı tapular görenleri hayrete düşürecek cinsten. İşte ayrıntılar...

Hakan Bucak'tan yeni gayrimenkul şirketi! 

Mars International, Mars Internatıonal Gayrimenkul Anonim Şirketi'ni kurdu. İşte yeni şirket ile ilgili tüm detaylar...

88 genç bir araya gelerek Genç Girişimciler Gayrimenkul Yatırım Şirketi’ni kurdu!

İzmir iş dünyasında seneler önce başlayan çok ortaklı şirket sistemine genç iş insanlarından güçlü bir taze kan geldi. İzmir’in önde gelen iş insanlarının genç çocukları, 88 ortak olarak bir araya gelip Genç Girişimciler Gayrimenkul Yatırım A.Ş. isimli bir şirket kurdu.

Qc İnşaat Proje Mümessillik Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Qc İnşaat Proje Mümessillik Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mahmut Erdemoğlu, Levent Uluçeçen, Uğur Tevfik Doğan, Gökay Erdemoğlu, Kemal Gülmez, Ahmet Yaşar ve Şenol Küni ortaklığında kuruldu.

Galatasaray, Metin Oktay Tesisleri’ni resmen genişletiyor! 95 dönümlük alandaki gayrimenkul projesi için onay bekleniyor

Galatasaray Kulübü, Florya arazisini birleştirmek için harekete geçmişti. Galatasaray, Metin Oktay Tesisleri’ni resmen genişletiyor! 95 dönümlük alandaki gayrimenkul projesi için onay bekleniyor! 

Dap Gayrimenkul, Dap Nişantaşı Koru İnşaat ile Dap Ormanköy Çekmeköy İnşaat'ı devralıyor!

Dap Gayrimenkul, Dap Nişantaşı Koru İnşaat ve Dap Ormanköy Çekmeköy İnşaat'ın birleşmesi ile ilgili yaşanan bir son dakika gelişmesini paylaştı. İşte ayrıntılar...

Nişantaşı Koru projesi 2021 yılının satış şampiyonu oldu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesi ve DAP vizyonuyla inşa edilen Nişantaşı Koru projesi, Emlak Konut GYO projeleri içinde 2021 yılında en fazla satış değeri sağlayan proje oldu. 

Oral Mimarlık Değer 16 Residences ile 2021 Avrupa Gayrimenkul Ödülü'nü aldı!

Merakla beklenen 2021 Avrupa Gayrimenkul Ödülleri sonuçları 2 Aralık 2021 tarihinde Londra’da gerçekleştirilen törenle açıklandı. Oral Mimarlık, Nişantaşı’nda gerçekleştirdiği Değer 16 Residences projesi ile yarışmada ödül aldı. 

KİPTAŞ'ın 5. Gayrimenkul Müzayedesi'nde hangi gayrimenkul ne kadara satıldı?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki KİPTAŞ 5. Gayrimenkul Müzayedesi'ni gerçekleştirdi. Peki KİPTAŞ'ın 5. Gayrimenkul Müzayedesi'nde hangi gayrimenkul ne kadara satıldı? İşte ayrıntılar...

Emlak Konut GYO Nişantaşı Koru değerleme raporu!

Emlak Konut GYO tarafından İstanbul Şişli Teşvikiye Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi işi kapsamında "Nişantaşı Koru" projesi ile ilgili olarak hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. 

CB Niş Gayrimenkul Danışmanlık Yapı Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

CB Niş Gayrimenkul Danışmanlık Yapı Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

CB Niş Gayrimenkul Danışmanlık Yapı Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Şeyma Fatma Çelik tarafındna 10 bin TL sermaye ile 10 Mayıs'ta Eyüp, Topçular Mahallesi, Eyüp Sultan Bulvarı'nda kuruldu. 


CB Niş Gayrimenkul Danışmanlık Yapı Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi: A) GAYRIMENKUL DANIŞMANLIK : Her türlü emlak,her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar,marketler,depolar,soğuk hava depoları,villa tatil köyleri,devre mülk,apart otel,motel,kamping gibi turistik tesisler ,organize sanayi bölgeleri spor kompleksleri ,mesken,ev,apartman,işyeri ,arsa,arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak,kiralamak,kiraya vermek;bahçe,tarla,ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak,gerektiğinde projelendirmek.Gayrimenkuller üzerine irtifak,intifa,sükna,kat mülkiyeti,kat irtifakı,şufa hakları ve vefa hakları,gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. B) YAPI HİZMETLERİ  a.Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait...