19 / 05 / 2024

cbre ile Ak Danışmanlık arasında anlaşma mı imzalandı

cbre ile Ak Danışmanlık arasında anlaşma mı imzalandı

Ak Danışmanlık Yönetim Kurulu Başkanı Alex Kazancıyan, ABD'li CBRE'nin Londra'daki ofisiyle proje ortakları ile birlikte il danışmanlık anlaşması yaparak, şirketin Türkiye rezidans ve konut pazarlama temsilciliğini aldı.

Akıllı saatte böylesi görülmedi: Apple Watch X geliyor!

Teknoloji devi Apple, Watch X ile akıllı saatte boyut atlıyor. Üst düzey tasarım değişikliklerine gitmeye hazırlanan marka, akıllı saatte devrim yaratacak. İşte detaylar...

Şile Akçakese Köyü'ndeki otel inşaatı tepki çekti!

İstanbul'un doğa harikası kıyılarından biri olan Şile'deki Akçakese Köyü'nde yapılaşma tehdidi dikkat çekiyor. Sahile yakın mesafede bir otel inşa eden firmanın faaliyetleri köylünün tepkisini çekti.

Ofisteki dijital dönüşüm Smartoffice ile akıllandı!

Doğan Selçuk, Emlakkulisi.com okurları için Smartoffice CEO'su Serap Köprülü ile ofislerdeki dijital dönüşümleri masaya yatırdı.

Turkcell ve Huawei'den Samsun'da akıllı şehir için işbirliği!

Samsun Büyükşehir Belediyesi, Turkcell ve Huawei ile Akıllı Şehir İşbirliği için protokol imzaladı.

Aktim Ticaret ve İş Merkezi'nde kiralama başvuruları başladı!

Bilgiçler Yapı imzası ile Akçaburgaz mevkiinin en merkezi arazisinde hayata geçirilen Aktim Ticaret ve İş Merkezi'nde kiralama başvuruları başladı..

Pendik Şeyhli Mahallesi imar tadilatı askıda!

Pendik İlçesi, Şeyhli Mahallesi, Mevlana Caddesinin bir kısmı ile Akşemseddin Caddesi Çevresindeki bir kısım alana ilişkin imar planı tadilatı askıya çıktı..

Kırıkkale TOKİ projesinde inşaat sürüyor!

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ile AK Parti İl Başkanı Nuh Dağdelen ve yönetim kurulu üyeleri, emekliler için inşa edilen TOKİ bloklarında inşaat çalışmalarını inceledi. 

Es Plus Yönetim Ve Organizasyon Danışmanlık Eğitim İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Es Plus Yönetim Ve Organizasyon Danışmanlık Eğitim İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa’da 12 bin TL sermaye bedeli ile Akın Grup İnşaat Emlak Taahhüt tarafından kuruldu.

Somfy teknolojisi ile akıllı eve adım atın!

Teknoloji her geçen gün bizleri yepyeni olanaklarla tanıştırıyor. Hayat konforunu yukarıya taşıyan çözümlerle her şey çok daha kolaylaşıyor. Bina otomasyon sistemlerinin dünyaca ünlü markası Somfy, şimdi yaşam alanlarına akıl katan sistemler ile standartları yükseltiyor.

Arnavutköy Property Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Arnavutköy Property Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi bugün Sarıyer’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Akşit Beriker ve Neyyir Beriker ortaklığında kuruldu. 

Uluabat Gölü Kıyı Kenar Çizgisi askıya çıktı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nca Uluabat Gölü Kıyı Kesimi (Fadıllı Mahallesi ile Akçalar Mahallesi'nin bir kısmı) Kıyı Kenar Çizgisi onaylandı ve 22.12.2017 tarihinden itibaren 1 ay süre ile askıya çıkarıdı.

İstanbul’un ilk havarayı yeniden ihaleye çıkacak!

Sefaköy-Halkalı-Başakşehir Havaray Hattı projesi iki ayrı proje ile çakıştığı için revize edilip tekrar ihaleye çıkacak. En düşük teklifi veren Alarko Holding, konu ile ilgili açıklama yaptı.

Akıllı Referans Bina İnovasyon Merkezi kuruluyor!

Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ),İpekyolu Kalkınma Ajansı mali desteği ile Akıllı Referans Bina İnovasyon Merkezi (ARBİM)’i kuruyor.

cbre ile Ak Danışmanlık arasında anlaşma mı imzalandı Haberi

cbre ile Ak Danışmanlık arasında anlaşma mı imzalandı

Alex Kazancıyan, tekstil ve hazır giyim dünyasının yakından tanıdığı bir isim.  Kazancıyan Ailesi, pek çok Türk tekstil şirketinin kuruluşunda yer aldı. Kurdukları Gençler Giyim, bir döneme damgasını vurdu ve Türkiye'de giyim perakendesinin öncü  şirketlerinden oldu. 


Sanayici kimliğini bırakan Alex Kazancıyan, uzun süre hazır giyim sanayicilerine ve perakende dünyasına yönetim kurulu danışmanlıkları verdi. Son 12 yıldır da gayrimenkul alanında çözüm ortağı  olarak danışmanlık hizmeti sundu. 


Ak Danışmanlık Yönetim Kurulu Başkanı Alex Kazancıyan, sektörde yeni bir işbirliğine adım attı. Gayrimenkul yatırım ve pazarlama konularında dünyanın sayılı grupları arasında yer alan ABD'li CBRE'nin Londra'daki  ofisiyle proje ortakları ile birlikte il danışmanlık anlaşması yaparak, şirketin Türkiye rezidans ve konut  pazarlama temsilciliğini aldı. 


Kazancıyan, bu temsilcilik kapsamında, İngiltere'de ağırlıklı olarak Londra'da bitmiş, proje aşamasında ya da yeni...