30 / 04 / 2024

CBTE Mimarlık mekan tasarımları

CBTE Mimarlık mekan tasarımları

CBTE Mimarlık’ın, Altınyıldız markasının sektördeki yeni yüzü “Altınyıldız Classics” için tasarladığı mekanlar, dinamik bir altyapıyla kurgulanan bütüncül yaklaşımı ve sergileme fonksiyonuna uygun özel detaylarıyla, perakende sektöründeki farkını ortaya k

Mekan Ae Mimarlık Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Mekan Ae Mimarlık Ve İnşaat Limited Şirketi Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullah H.İ. Hassan ve Eşref Tahir ortaklığında kuruldu.

Magna İç Mimarlık Ve Mekan Tasarım İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Magna İç Mimarlık Ve Mekan Tasarım İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da Ayşenur Kaydı ve Samet Kınık ortaklığında kuruldu.

Pickhobi Yenilikçi İç Ve Dış Mekan Mimarlık Ürünleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Pickhobi Yenilikçi İç Ve Dış Mekan Mimarlık Ürünleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ömer Tutmaz tarafından kuruldu.

Mekan Atölyesi Mimarlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Mekan Atölyesi Mimarlık Hizmetleri Limited Şirketi Kadıköy’de 30 bin TL sermaye bedeli ile Çetin Ayık Fadime    Kul  ve Sinan Şerifoğlu tarafından kuruldu.

Kot Sıfır Medya Mimarlık Mekan Organizasyon Limited Şirketi Şişli Şubesi açıldı!

Kot Sıfır Medya Mimarlık Mekan Organizasyon Limited Şirketi Şişli Şubesi, Şişli'de 25 bin TL sermaye bedeli ile Özgür Gök tarafından açıldı.

Ada Mekan Tasarım Mimarlık Limited Şirketi kuruldu! 

Ada Mekan Tasarım Mimarlık Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Dilek Bahadur tarafından kuruldu.

LAV Genel Müdürlük Ofisi'nde OSO Mimarlık imzası!

OSO Mimarlık, LAV Genel Müdürlük Ofisi projesinde 2 bin 600 metrekarelik alanda düzenlediği açık ofis kurgusunda marka logosunu bir iç mekan ögesine dönüştürmeyi başarmış...

Kot Sıfır Medya Mimarlık Mekan Organizasyon Limited Şirketi kuruldu!

Kot Sıfır Medya Mimarlık Mekan Organizasyon Limited Şirketi bugün 25 bin TL sermaye bedeli ile Özgür Gök tarafından kuruldu. 

Bilişim Vadisi’nin iç mekanları OSO Mimarlık tarafından tasarlandı!

Tamamlandığında Türkiye’nin en büyük teknoparklarından biri olacak olan Bilişim Vadisi’nin OSO Mimarlık imzalı iç mekan tasarımlarında, yeni teknolojiler görülüyor. 

Tabanlıoğlu Mimarlık'a “Olağanüstü Tarihi Yenileme” ödülü!

Uluslararası İç Mekan Tasarımı Derneği (IIDA) ve Amerikan Kütüphane Derneği (ALA) tarafından 2018 Kütüphane İç Mekan Tasarım Ödülleri'nin kazananları açıklandı. Tabanlıoğlu Mimarlık, “Olağanüstü Tarihi Yenileme” ödülüne layık görüldü..

Mekan Grup İnşaat Enerji Gıda Turizm Petrol Tarım Sağlık Mühendislik Mimarlık Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Mekan Grup İnşaat Enerji Gıda Turizm Petrol Tarım Sağlık Mühendislik Mimarlık Tic.Ltd.Şti. Hasan Şeker, Taha Tokar ve Hanifi Yazar ortaklığında 1 milyon TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Yedi Mavi satış ofisini RSG İç Mimarlık tasarladı!

İç mekan ve cephe tasarımı RSG İç Mimarlık imzası taşıyan Yedi Mavi Satış Ofisi, modern çizgilerle biçimlenmiş, samimi bir atmosferde mavinin doğadaki yedi tonunu yansıtıyor.

Çiğli Sardes Hastanesi'ne RSG İç Mimarlık imzası!

İç mekan ve cephe tasarımı RSG İç Mimarlık imzası taşıyan İzmir Çiğli’deki Sardes Hastanesi, doğadan esinlenilen detayları ve hasta psikolojisi odaklı tasarım anlayışıyla dikkat çekiyor…

CBTE Mimarlık mekan tasarımları Haberi

CBTE Mimarlık mekan tasarımları

Türkiye’nin birçok kentinde farklı fonksiyonlara sahip projeler geliştiren Mimar Çağdaş Belen ve Y. Mimar Tanem Eren Belen ortaklığındaki CBTE Mimarlık, 1952 yılından bu yana faaliyet gösteren, köklü geçmişiyle Türkiye’nin en eski ve hacimli erkek hazır giyim markalarından Altınyıldız’ın sektördeki yeni mağaza zinciri Altınyıldız Classics’in yeni yüzünü tasarladı. Genç ve dinamik yapılanmasıyla kısa zamanda büyük bir zincir haline gelen Altınyıldız Classics’in kurumsal kimliğini optimum şekilde mekan tasarımına yansıtmayı hedefleyen CBTE Mimarlık, bu projesiyle aynı zamanda Türkiye’nin en büyük metrekareli erkek giyim ‘flagship’ mağazasının iç mekan tasarımına da imza atmış oldu.


Şimdiye dek küçük metrekareli mağazalar şeklinde ilerleyen Altınyıldız Classics’in ‘departman store’ boyutlarındaki bu büyük metrekareli mağazasında, kullanıcıların markanın alt kategorilerini de kolayca algılayabilmesi ve büyük alanda adresleme kolaylığı olması amacıyla ‘shop...