29 / 04 / 2024

CBTE Mimarlık Ziylan Ofisi

CBTE Mimarlık Ziylan Ofisi

CBTE Mimarlık tarafından yenilenen Ziylan Mağazacılık ve Pazarlama Genel Müdürlük Ofisi’nin iç mekanları, renklerin etkileyici anlatımıyla kurgulandı.

CBTE Mimarlık KFC'nin Sirkeci restoranını tasarladı!

Mimar Çağdaş Belen ve Y. Mimar Tanem Eren Belen ortaklığındaki CBTE Mimarlık, dünyanın en büyük tavuk restoran markası KFC’nin Sirkeci’de bulunan restoranı için tasarım yaptı.

CBTE Mimarlık Ziylan Ofisi'nin iç mekanını tasarladı!

CBTE Mimarlık tarafından yenilenen Ziylan Mağazacılık ve Pazarlama Genel Müdürlük Ofisi’nin iç mekanları, renklerin etkileyici anlatımıyla kurgulandı.

CBTE Mimarlık'tan ofislere renkli tasarımlar!

CBTE Mimarlık tarafından yenilenen Ziylan Mağazacılık ve Pazarlama Genel Müdürlük Ofisi’nin iç mekanları, renklerin etkileyici anlatımıyla kullanıcılarını motive eden ve nitelikli zaman geçirmelerini destekleyen spesifik bir görünüme sahip olmuş.

CBTE Mimarlık Altınyıldız Classics'i tanıttı!

CBTE Mimarlık’ın, Altınyıldız markasının sektördeki yeni yüzü “Altınyıldız Classics” için tasarladığı mekanlar, dinamik kurgulanan bütüncül yaklaşımı ve sergileme fonksiyonuna uygun detaylarıyla, perakende sektöründeki farkını ortaya koyuyor.

CBTE Mimarlık Altınyıldız için mekan tasarladı!

CBTE Mimarlık’ın, Altınyıldız markasının sektördeki yeni yüzü “Altınyıldız Classics” için tasarladığı mekanlar, dinamik bir altyapıyla kurgulanan bütüncül yaklaşımı ve sergileme fonksiyonuna uygun özel detaylarıyla, perakende sektöründeki farkını ortaya k

CBTE Mimarlık, KFC restoranlarını tasarlıyor!

Türkiye’nin birçok kentinde farklı ölçeklerde ve fonksiyonlarda mimari ve iç mimari projeler üreten CBTE Mimarlık, KFC restoranların Türkiye’deki çağdaş yüzünü modern bir anlayışla yeniden yorumluyor.

Kaf Mimarlık Tasarım şirketi kuruldu!

Kaf Mimarlık Tasarım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kurdu

Gigo Tasarım Mimarlık şirketi kuruldu!

Gigo Tasarım Mimarlık İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kurdu

Türkiye Hazır Beton Birliği'nden mimarlık yarışması!

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB), Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent Şubesi'nin desteğiyle üçüncü mimarlık yarışmasını düzenliyor

Bina Mimarlık Mühendislik şirketi kuruldu!

Bina Mimarlık Mühendislik Danışmanlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kurdu

VitrA ve Türk Serbest Mimarlar Derneği işbirliğiyle VitrA Çağdaş Mimarlık Dizisi başlıyor!

VitrA ve Türk Serbest Mimarlar Derneği'nin işbirliğiyle gerçekleştirilen “VitrA Çağdaş Mimarlık Dizisi”nin ilk sergisi Mutluluk Fabrikaları, Mimar Saitali Köknar'ın küratörlüğü ve Pelin Derviş'in koordinatörlüğüyle, 7 Şubat'ta Galeri Işık Teşvikiye'de açı

Fenerbahçe Ülker Sports Arena'yı Ömerler Mimarlık tasarladı!

Ömerler Mimarlık'ın İstanbul Ataşehir'de projesini tamamladığı “Fenerbahçe Uluslararası Spor Kompleksi Ülker Sports Arena”, NBA kalitesini Türkiye'ye taşıdı.

Selçuklu Kongre Merkezi, Tabanoğlu Mimarlık tarafından tasarlanıyor!

Konya Selçuklu Belediyesi, 50 milyon liraya mal olacak bir kongre merkezi yaptırıyor. Selçuklu Kongre Merkezi'ni dünyadaki 100 büyük mimarlık ofisi içinde yer alan Türk şirketi Tabanlıoğlu Mimarlık Ofisi tasarladı

CBTE Mimarlık Ziylan Ofisi Haberi

CBTE Mimarlık Ziylan Ofisi

Farklı fonksiyonlara ve ölçeklere sahip mimari ve iç mimari projelere imza atan CBTE Mimarlık tarafından yenilenen Ziylan Mağazacılık ve Pazarlama Genel Müdürlük Ofisi’nin iç mekanları, renklerin etkileyici anlatımıyla kurgulanmış ve kullanıcılarını hem motive eden, hem de nitelikli zaman geçirmelerini destekleyen spesifik bir görünüme sahip olmuş.


Mimar Çağdaş Belen ve Yüksek Mimar Tanem Eren Belen ortaklığındaki CBTE Mimarlık’ın, Türkiye’nin en büyük ayakkabı perakendecisi Ziylan Mağazacılık ve Pazarlama’nın genel müdürlük ofisi için tasarladığı iç mekanlar, güncel trendlere uygun, ferah ve fonksiyonel bir çalışma ortamı sunacak şekilde, renklerin rehberliğinde yeniden kurgulanmış. Nitelikli ofis alanları oluşturmak adına mekanın planlamasını açık ofis sistemine daha uygun hale getiren CBTE Mimarlık tarafından, açık grup çalışmasına olanak sağlayan bütüncül yaklaşımlar geliştirilmiş. Ziylan’ın aktif ve dinamik altyapısının ve gelmiş...