02 / 05 / 2024

CCTV kocaeli ve deprem belgeseli

CCTV kocaeli ve deprem belgeseli

İbrahim Karaosmanoğlu, Çin Devlet Televizyonu CCTV’ye röportaj verdi. Çin’de verilen Guangzhou ödülünün ele alındığı röportajda Başkan Karaosmanoğlu, prestijli bir ödüle layık görülmelerinin kendilerini mutlu ettiğini söyledi.

İki ilde 4 arsa satılacak! Yatırımcılar dikkat!

Kocaeli ve Balıkesir'de yer alan 4 adet arsa için satış ihalesi düzenleniyor. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o satış ihaleleri...

Emlak Konut GYO, İstanbul, İzmir, Kocaeli ve Muğla'da 22 adet arsayı satıyor!

Emlak Konut GYO, İstanbul, İzmir, Kocaeli ve Muğla'da 22 adet arsayı e-ihale usulü ile satıyor. İşte o satışla ilgili merak edilenler...

Kocaeli ve Konya'da arsa fırsatı!

Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yer alan ihale ilanlarına göre Kocaeli ve Konya'da yer alan iki arsa satışa çıkarıldı. İşte o ihaleler ile ilgili detaylar...

Karayolları, İstanbul ve Kocaeli'de 3 gayrimenkul satacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü 1. Bölge Müdürlüğü, Kocaeli ve İstanbul'da yer alan üç gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış ihalesi 16 Ekim 2023 tarihinde yapılacak. 

Kocaeli ve İstanbul'daki 3 gayrimenkul satılıyor! Karayolları tek tek açıkladı!

Karayolları Genel Müdürlüğü 1. Bölge Müdürlüğü, Kocaeli ve İstanbul'da yer alan 3 gayrimenkulü satıyor. Peki Kocaeli ve İstanbul'da yer alan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

Emlak Konut GYO, İstanbul, İzmir, Kocaeli ve Denizli'deki 19 arsayı satıyor! En ucuzu 2 milyon TL! 

Emlak Konut GYO, İstanbul, İzmir, Kocaeli ve Denizli'de yer alan 19 adet arsayı satışa sundu. Peki Emlak Konut GYO taraf

SON DAKİKA! Yine deprem oldu!

AFAD tarafından paylaşılan verilere göre, Marmara Denizi'nde Yalova açıklarında saat 18:29'da 3,3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. 7,7 kilometre derinliğinde yaşanan deprem, Yalova, Bursa, İstanbul, Kocaeli ve çevre kentler de hissedildi.

Türkiye'de ortalama konut fiyatı 1 milyon 720 bin 160 TL oldu! Antalya, Kocaeli ve İstanbul zirvede! 

Endeksacom’un verilerine göre; Türkiye'de Kasım itibarıyla konut satış fiyatlarında yıllık değer artışı yüzde 185 seviyesinde oldu. Türkiye'de ortalama konut fiyatı 1 milyon 720 bin 160 TL olurken, en yüksek değer artışı yaşanan iller de açıklandı. İşte ayrıntılar...

18.5 milyar liralık devlet desteği! İzmir, Adana, Kocaeli ve Sakarya'da yapılacak

Adana, İzmir, Kocaeli ve Sakarya'da yapılacak olan üretim tesisi yatırımlarına proje bazlı devlet desteği verilecek. Destek alacak yatırımlar arasında Toyota hibrit otomobil ve batarya üretimi de var. Destek kararı Resmi Gazete’de yayımlandı.

Ekmeğe üç ayda ikinci zam geldi! Ekmek ne kadar oldu?

Son bir haftada İstanbul, Elazığ, Iğdır, Kocaeli ve Kayseri’den ekmeğe zam haberleri geldi. Peki ekmek fiyatları artmaya devam edecek mi? En son hangi şehirde ekmeğe ne kadar zam geldi?

TOKİ 3 ildeki 49 arsayı satışa sunuyor!

TOKİ, Türkiye'nin çeşitli kentlerindeki arsaları satışa sunuyor. TOKİ tarafından İstanbul, Kocaeli ve Şanlıurfa'da bulunan 49 arsanın satışı 8 Şubat Salı günü saat 10:30'da gerçekleştirilecek. 

Gebze Teknik Üniversitesi deprem bilgilendirme sistemi geliştirecek!

Çalışmalarına devam eden Gebze Teknik Üniversitesi tarafından Kocaeli ve çevresi için deprem bilgilendirme sistemi geliştirilecek.

Doğu Marmara'da emlak piyasası hareketlendi!

Kamu bankalarının konut kredisi faizlerini  birinci el konutlarda yüzde 0,64, ikinci el konutlarda ise yüzde 0,74'e indirmesi Kocaeli ve Sakarya'da emlak piyasasını da hareketlendirdi.

CCTV kocaeli ve deprem belgeseli Haberi

CCTV kocaeli ve deprem belgeseli


Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli ile ilgili belgesel hazırlayan Çin Devlet Televizyonu CCTV’ye konuştu.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli ve deprem konulu belgesel hazırlayan Çin Devlet Televizyonu CCTV’ye röportaj verdi. Çin’de verilen Guangzhou ödülünün ele alındığı röportajda Başkan Karaosmanoğlu, prestijli bir ödüle layık görülmelerinin kendilerini mutlu ettiğini söyledi. Birleşmiş Kentler ve Yerel Yönetimler Birliği (UCLG), Metropolis ve Guangzhou kenti tarafından ilk kez düzenlenen Uluslararası Kentsel Yenilik ödülü Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne verilmişti.

Çin Devlet Televizyonu’nun sorularını yanıtlayan Başkan Karaosmanoğlu deprem şehri oldukları gerçeğiyle hareket ettiklerini söyleyerek, "17 Ağustos 1999 Depreminde on binlerce hemşerimizi kaybettik. Bir daha bu acıyı yaşamak istemiyoruz. Bu amaçla Kocaeli Büyükşehir Belediyesi olarak TÜBİTAK Marmara Araştırma Merkezi’yle işbirliği gerçekleştiriyoruz. Sahip olduğumuz 26 adet deprem ölçüm...