27 / 04 / 2024

Cebeci Residence fiyat listesi

Cebeci Residence fiyat listesi

Pendik Cebeci Residence satılık daire tipleri arasında 1+0'dan 5+2'ye kadar farklı seçenekler yer alıyor. Projede konum olarak Sabiha Gökçen Havalimanı'na 15 dakika yakınlıkta bulunuyor.

Cebeci Residence satış ofisi!

Cebeci Group imzası ile hayata geçirilen Cebeci Residence'de çeşitli sosyal alanlara yer veriliyor. Proje 2 blok halinde inşa ediliyor. İşte Cebeci Residence satış ofisi iletişim bilgileri...

Pendik Cebeci Residence iletişim!

Lansman dönemi 22 Şubat Pazar günü başlayacak olan Cebeci Residence Pendik'te daire teslimlerinin 2016 yılı Ağustos ayında yapılması planlanıyor. İşte Pendik Cebeci Residence iletişim bilgileri...

Hatay Altın Vadi Residence fiyat bilgisi!

Hatay İl'i İskenderun İlçe'sinde yükselen proje toplam 501 adet daireden oluşuyor. Projedeki daireler 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 4 oda 2 salon şeklinde dizayn edildi. Hatay Altın Vadi Residence fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor.

Papatya Park Residence fiyat listesi!

Beylikdüzü Papatya Park Residence projesi E-5 Karayolu'na 300 metrelik mesafede yer alıyor. 1.140 adet konut ve 40 adet ticari birimden oluşan Papatya Park Residence fiyat listesi haberimizde yer alıyor.

Papatya Park Residence fiyat!

Papatya Park Residence fiyat bilgisine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Projede çocuk oyun parkları, restoran ve kafeler, yürüyüş ve koşu parkurları, fitness salonu, açık ve kapalı yüzme havuzu ile sauna ve fin hamamı bulunuyor...

Cebeci Residence Pendik iletişim!

Cebeci Residence Pendik iletişim bilgileri kapsamında projeye 0216 491 13 92 numaralı telefonlardan ulaşım sağlanıyor. Satışların 10-15 gün içinde başlayacağı projede 2 blokta 126 konut bulunuyor.

Cebeci Group Cebeci Residence Pendik!

Cebeci Group Cebeci Residence Pendik projesinde yer alan daireler stüdyo, 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve de 5+2 şeklinde tasarlandı. Projede teslimler 2016 Ağustos'ta yapılacak.

Cebeci Residence Pendik nerede?

Cebeci Residence Pendik nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Stüdyo, 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve de 5+2 dairelerden oluşan projede fiyatlar ise henüz belirlenmedi.

Cebeci Residence Pendik'te satışlar ne zaman başlayacak?

2 blok halinde Pendik'te hayata geçirilen Cebeci Residence projesinde satışlar 10-15 gün içinde başlayacak. Projede stüdyo, 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 5+2 daireler yer alıyor.

Taksim Petek Residence fiyat listesi!

Taksim Petek Residence projesi 200 milyon dolat yatırım bedeli ile hayata geçiriliyor ve daire teslimleri 24 ay sonra gerçekleşecek. İşte Taksim Petek Residence fiyat listesi...

Kağıthane Casada Residence fiyat listesi!

Daire teslimlerinin 2015 yılı Nisan ayı içerisinde yapılması planlanan Casada Residence 9639 konut projesinde banka kredisi kullanılarak ödeme yapılabiliyor. İşte Kağıthane Casada Residence fiyat listesi...

Beylikdüzü Demir Romance Residence fiyat listesi!

Beylikdüzü Demir Romance Residence fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Daire büyüklüklerinin 66 metrekare ile 229 metrekare arasında farklılık gösterdiği proje 7 ay sonra sahiplerine teslim edilecek.

Pendik Cebeci Residence projesi 1 ay sonra satışta!

Cebeci Residence Pendik projesinde hafriyat çalışmaları devam ediyor. 1 ay sonra satışa çıkacak olan Cebeci Residence Pendik projesinde konut teslimlerinin Ağustos 2016 yılında yapılması planlanıyor...

Ankara Ons İncek Residence fiyat listesi!

Ankara Ons İncek Residence fiyat listesi haberimizin içerisinde yer alıyor. Ons İncek Residence 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 2 oda 1 salon dubleks ve 3 oda 1 salon dubleks dairelerden meydana geliyor...

Ons İncek Residence fiyat!

Ons İncek Residence fiyat bilgisine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Toplam 992 adet konuttan meydana gelen Ons İncek Residence projesinde teslimlerin 2016 yılının Haziran ayında gerçekleşmesi öngörülüyor...

Cebeci Residence fiyat listesi Haberi

Cebeci Residence fiyat listesi

Cebeci Group imzası ile yükselen Cebeci Residence İstanbul Anadolu Yakası Pendik'te inşa ediliyor. Projede daire teslimlerinin 2016 yılı Ağustos ayında gerçekleşmesi planlanıyor.


Lansman dönemi 31 Mart'a kadar devam edecek olan Pendik Cebeci Residence satılık daire tipleri stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 2 salon olarak dizayn edildi.


Cebeci Residence'de çocuk oyun alanları, kapalı otopark ve yüzme havuzu gibi sosyal yaşam alanlarına yer veriliyor. Proje daire, ofis ve ticari ünitelerden meydana geliyor.


Pendik Cebeci Residence satılık daire sayısı 126 olarak belirlendi. Satış süreci devam eden proje 2 blok halinde hayata geçiriliyor. 


Cebeci Residence iletişim

Tel: 444 6 249

Web: www.cebecigy.com.tr

Özge...