22 / 07 / 2024

cebeci sahil yürüyüş yolu

cebeci sahil yürüyüş yolu

Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin Kandıra’nın Cebeci mahallesinde yürüttüğü bir dizi çalışmayla bölge daha fazla insanı kendine çekecek.

Bu şehirlerden konut alanlar kaybetti! ‘Büyükşehir’ ve ‘sahil’ detayı şaşırttı!

Açıklanan detaylara göre yatırımcılarına reel anlamda en fazla kaybettiren kentler arasında sahil kesimindeki Adana, Antalya, Bursa, Samsun, İzmir gibi büyükşehirler dikkat çekti.

Yabancı yatırımcılar yönünü Boğaz'a çevirdi!

Yabancı yatırımcılar yönünü Boğaz hattına çevirdi. Sahil şeridindeki 600 yalının 100'e yakınını yabancı yatırımcılar aldı. Boğaz hattını en çok tercih edenler ise Ortadoğulular.

Büyükyalı'da inşaat 2 bin 300 çalışanla hızla sürüyor!

İstanbul Kazlıçeşme sahil yolunda inşaatı devam eden Büyükyalı projesinde inşaat 2 bin 300 çalışanla hızla sürüyor..

Galatasaray Üniversitesi 5 yıldır restore ediliyor!

2013'te çıkan yangında büyük hasar gören Galatasaray Üniversitesi'nin 1992'den beri kullandığı İbrahim Tevfik Efendi Sahil Sarayı'nda restorasyon çalışması 5 yıldır devam ediyor...

Kanlıca-Paşabahçe bisiklet ve yürüyüş yolu açıldı!

İBB ve Beykoz Belediyesinin ortaklaşa yürüttüğü sahil genişletme çalışmalarında Kanlıca-Paşabahçe bisiklet ve yürüyüş yolu açıldı.

Ordu, sahil düzenleme çalışmalarıyla cazibe merkezi olacak!

Ordu Rüsumat Parkı Sahil ve Rıhtım Peyzaj Düzenleme Projesi kapsamındaki çalışmalar son sürat devam ediyor.

Altınordu sahiline otopark ve yürüyüş yolu!

Sahil kesiminde yaptığı yatırımlarla vatandaşların takdirini kazanan Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu sahilinde hayata geçireceği yeni projenin ihalesini gerçekleştirdi.

Ordu sahil yenileme çalışmaları devam ediyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Ordu sahilini genişletip yeni bir yaşam alanı oluşturmak amacıyla hazırlanan Rusümat Parkı Sahil ve Rıhtım Peyzaj Düzenleme Projesi için çalışmalar devam ediyor.

Karadeniz Sahil Yolu yeni yüzüne kavuştu!

Ordu’nun Altınordu ilçesi otogar mevkiinde, her gün binlerce aracın geçtiği Karadeniz sahil yolu üzerinde ana kollektör hattında meydana gelen çökmenin ardından, Büyükşehir Belediyesinin etkin ve anında müdahalesiyle sahil yolu trafiğe açıldı.

İstanbul Boğaz'ına yeni yürüyüş yolu!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Beykoz Belediyesi'nin ortaklaşa yürüttüğü sahil genişletme çalışmalarında 2015 yılında inşaatına başlanan çalışmalarda 2.etapta sona yaklaşıldı.

Ordu Büyükşehir'den sahil yolundaki binalara sihirli dokunuş!

Karadeniz sahil yolu üzerinde bulunan binalarda dış cephe iyileştirme ve giydirme çalışmasına başlayan Ordu Büyükşehir Belediyesi, Ordu’yu daha modern ve estetik bir görünüme kavuşturuyor.

Hatay Arsuz sahil yürüyüş yolu hizmete açıldı!

HATAY'ın Arsuz İlçe Belediyesi tarafından yapılan 2.5 kilometrelik 'Arsuz Sahil Yürüyüş Yolu', Büyükşehir Belediyesi Lütfü Savaş'ın da katıldığı törenle hizmete açıldı.

Hatay Arsuz Sahil Yolu açıldı!

Arsuz Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan 2,5 Kilometrelik “Arsuz Sahil Yürüyüş Yolu’nun açılış töreni 30 Temmuz Cumartesi günü Hatay Büyükşehir Belediyesi Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın katılımlarıyla gerçekleştirildi.

cebeci sahil yürüyüş yolu Haberi

cebeci sahil yürüyüş yolu

Altyapısı yenilenen mahallenin cadde ve sokaklarının büyük bölümü parkeyle kaplandı. Çalışmalar tamamlandığında Cebeci pırıl pırıl sokaklarıyla güney sahillerini aratmayacak.


TOPRAK ALTINDA 10 MİLYONLUK YATIRIM

Cebeci’nin Büyükşehir’in çalışmalarıyla büyük bir değişim içerisine girdiğini söyleyen Muhtar Firdevs Kanyılmaz, “Buralar çok bakımsızdı. Büyükşehir Belediyemiz buraya el attı. Olabileceğinin en iyisini yapılıyor” dedi. Cebeci’de parke dışında hizmet görünmediğini ifade eden muhtar Kanyılamaz şunları kaydetti: “Ancak toprağın altında 10 milyonluk bir altyapı yatırımı var. Altyapı yenilendikten sonra üstyapı çalışmasıyla Cebeci pırıl pırıl oldu. Halkım adına Büyükşehir’e teşekkür ediyorum”


İSTANBUL VE SAKARYA’NIN TATİL MEKÂNI


Çalışmalar tamamlandığında Cebeci’nin güney sahillerini kadar güzel bir yer olacağını belirten Cebeci Muhtarı Kanyılmaz “Burası sadece Kocaeli’nin değil yakınlığı nedeniyle aynı zamanda Sakarya ve İstanbul için de vazgeçilmez bir tatil mekânı. Her yıl su problemimiz...