15 / 05 / 2024

Cebeciler Grup alanya projeleri

Cebeciler Grup alanya projeleri

1996 yılında Ramazan Cebeci tarafından kurulan Cebeciler Grup İnşaat Şirketi, 19 yıldır Alanya'ya hizmet vermeye devam ediyor. Cebeci "Faaliyet gösterdiğimiz sektörlerde teknolojinin son cihazlarını kullanıyoruz. " dedi.

Alanya'nın yolları asfaltlanıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, çok dar olan Alanya’nın Çakallar- Saburlar ve Karamanlar mahalleleri grup yolunu vatandaşın güvenli ulaşımı için önce genişletti, şimdi de asfaltlıyor.

Alanya Wome Deluxe açıldı!

Ortadoğu Grup ve Gür Yap tarafından 150 milyon liralık yatırımla Alanya’nın Avsallar Bölgesi’nde inşa edilen Türkiye’nin en yeni ve en lüks aile oteli Wome Deluxe misafirlerini ağırlamaya başladı.

Cebeciler Grup inşaat projeleriyle Alanya'ya değer katıyor!

1996 yılında Ramazan Cebeci tarafından kurulan Cebeciler Grup İnşaat Şirketi, 19 yıldır Alanya'ya hizmet vermeye devam ediyor. Cebeci "Faaliyet gösterdiğimiz sektörlerde teknolojinin son cihazlarını kullanıyoruz. " dedi.

Alanya’da kırsal ve yayla yollarına 2 milyon TL'lik yatırım yapıldı!

Alanya Belediyesi tarafından Gökbel ile Sarımut arasındaki yol genişletilirken, Köprübaşı, Kadıyakası, Karakocalı, Söğüt, Dikmetaş ve Kozarası grup yolunda yağmur suyu menfezi ile kavşak düzenleme çalışması tamamlandı.

Alanya'da 24 mahallede asfalt çalışması yapılıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Alanya’nın Demirtaş Mahallesi ile birlikte 23 mahallenin daha kullandığı grup yolu sıcak asfaltla kaplandı. Çamlıca Mahalle Muhtarı Nezihi Ünalan, “Bu kadar hizmeti bir arada görmemiştik” dedi.

Hollanda basını Alanya turizmini anlatacak!

Alanya Turizm Tanıtma Vakfı, tirajı yüksek olan kadın, gençlik, ve de turizm dergi editör ve köşe yazarlarından oluşan Hollandalı bir grup basın mensubunu Alanya’ya getirecek.

Alanya Turistik İşletmeciler Derneği spor turizmini destekliyor!

Alanya Turistik İşletmeciler Derneği spor turizmini destekliyor.12 Yaş Erkekler Tenis Final Grup Müsabakaları dün Alanya Park ve Turgay Soysal Tenis Kulübü Tesisleri'nde başladı. Başkan Burhan Sili başlangıç törenine katıldı.

Alanya Turistik İşletmeciler Derneği spor turizmini destekliyor!

ALTİD ve Alanya Belediyesi’nin katkıları ile düzenlenen 2014 Nations Challenge By Head 12 Yaş Erkekler Tenis Final Grup Müsabakaları 7 Ağustos Perşembe günü Alanya Park ve Turgay Soysal Tenis Kulübü Tesisleri’nde başladı.

Limak, Set Grup ve iştiraklerini 290 milyon avroya satın alacak!

Limak Holding, Italcementi 'nin Türkiye 'deki faaliyetlerini yürüttüğü Set Grup Holding ve holdingin Afyon çimento dışındaki iştiraklerini, borç ve nakitten ari olarak 290 milyon avroya satın alma konusunda anlaşmaya vardığını bildirdi  

Alanya'da icradan 1 milyon 20 bin TL'ye satılık arsa!

Alanya 3. İcra Müdürlüğü, Antalya İli, Alanya İlçesi, Telatiye Beldesi, Apışbükü Mevkii, 110 ada, 151 nolu parselde yer alan 3 bin 416 metrekare alanlı arsa vasıflı taşınmazı satışa sunuyor

Alanya'da icradan 954 bin TL'ye satılık bina!

Alanya 1. İcra ve İflas Müdürlüğü; Alanya ilçesi, Çarşı mahallesi, 1237 ada, 11 parsel numarasındaki arsa üzerinde yer alan bina satılıyor...

Çimsa'dan grup şirketli hakkında bilgi!

Çimsa Çimento Sanayi ve Ticaret A.Ş, grup şirketleri hakkındaki bilgileri açıkladı

Enka İnşaat grup şirketleri hakkında bilgi verdi

Enka İnşaat ve Sanayi A.Ş grup şirketleri hakkındaki bilgileri açıkladı

Cebeciler Grup alanya projeleri Haberi

Cebeciler Grup alanya projeleri

MİMARLIK, mühendislik ve yapı denetim alanlarında hizmet veren Cebeciler Grup İnşaat, bünyesine oto servis, kentsel dönüşüm hizmetleri ve Konya'da bulunan yapı kimyasalları üretim tesisini de ekledi. Alanya'ya daha iyi ve daha güvenilir hizmet verebilme anlayışıyla çalıştıklarım söyleyen fırma sahibi Selman Cebeci, tumanın faaliyetleri konusunda bilgi verdi. Bey Yapı Denetim olarak eğitimli teknik elemanlar, yapı denetime getirdikleri yeni çehre, alanında uzman dinamik kadroları ve kalite anlayışı nedeniyle kısa sürede sektörün aranan ismi haline geldiklerini söyleyen Cebeci "Faaliyet gösterdiğimiz sektörlerde teknolojinin son cihazlarını kullanıyoruz. Bey Yapı Denetim olarak daha kapsamlı ve yüksek yeterlilik kriterleri gerektiren çevre projelerinde en iyi performansı sergilemek adına daima kendimizi yeniliyoruz. Yapı sahiplerini inşaatın her safhasında TSE standartlarına uygun malzeme kullanma konusunda bilgilendirmeyi ve denetlemeyi, yapılan işin...