01 / 05 / 2024

Cebeciler Grup inşaat projeleriyle Alanya'ya değer katıyor!

Cebeciler Grup inşaat projeleriyle Alanya'ya değer katıyor!

1996 yılında Ramazan Cebeci tarafından kurulan Cebeciler Grup İnşaat Şirketi, 19 yıldır Alanya'ya hizmet vermeye devam ediyor. Cebeci "Faaliyet gösterdiğimiz sektörlerde teknolojinin son cihazlarını kullanıyoruz. " dedi.



MİMARLIK, mühendislik ve yapı denetim alanlarında hizmet veren Cebeciler Grup İnşaat, bünyesine oto servis, kentsel dönüşüm hizmetleri ve Konya'da bulunan yapı kimyasalları üretim tesisini de ekledi. Alanya'ya daha iyi ve daha güvenilir hizmet verebilme anlayışıyla çalıştıklarım söyleyen fırma sahibi Selman Cebeci, tumanın faaliyetleri konusunda bilgi verdi. Bey Yapı Denetim olarak eğitimli teknik elemanlar, yapı denetime getirdikleri yeni çehre, alanında uzman dinamik kadroları ve kalite anlayışı nedeniyle kısa sürede sektörün aranan ismi haline geldiklerini söyleyen Cebeci "Faaliyet gösterdiğimiz sektörlerde teknolojinin son cihazlarını kullanıyoruz. Bey Yapı Denetim olarak daha kapsamlı ve yüksek yeterlilik kriterleri gerektiren çevre projelerinde en iyi performansı sergilemek adına daima kendimizi yeniliyoruz. Yapı sahiplerini inşaatın her safhasında TSE standartlarına uygun malzeme kullanma konusunda bilgilendirmeyi ve denetlemeyi, yapılan işin kalitesinin standartların üzerinde olmasını hedefleyerek ekip ruhuna sahip kişilerle çalışıyoruz. 'Görüneni kul için, görünmeyeni de Allah için yapacaksın' prensini benimseyerek işlerimizi en iyi şekilde yapmaya çalışıyoruz" dedi. 


CYK Yapı Kimyasal lan adı altında 2013 yılında Konya'da kurulan tesisle seramik yapıştırıcıları ve derz dolguları üretimine başladıklarını anlatan Cebeci, "Faaliyetlerimize bugün inşaat sektörünün her türlü yapı kimyasallarını üreterek devam ediyoruz. MARCOFİX adıyla seramik yapıştırıcısı, derz dolgu, mantolama sıvası ve yapıştırıcısı, dekoratif sıva harcı ve ısı yalıtım ekipmanları üretiyoruz. Aynca, Cebeciler Gnıp olarak kentsel dönüşüm hizmeti ile de 6306 sayılı Kentsel Dönüşüm Kanunu kapsamında T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan Türkiye genelinde riskli yapıların tespiti için lisans almış durumdayız Uzman ve deneyimli kadrosu ile kentsel dönüşüm kapsamında özel, kamu kurum ve kuruluşlarına ait tüm apartman, toplu konut, iş merkezleri, kültür merkezleri, spor tesisleri, endüstri yapılan, hastane, otel, üniversite, eğitim yapısı, sanayi siteleri ve fabrika binaları için teknik incelemelerin yapılması ve Deprem Risk Raporu'nun hazırlanması hizmetlerini veriyoruz" şeklinde konuştu. 


Öte yandan şirketin diğer bir kolu olan Cebeciler Oto Servis, Ahmet Cebeci sorumluluğunda faaliyet gösteriyor. Oto tamir ve bakım servisi ile Alanya halkına sürekli ve güvenilir servis hizmeti sunmayı amaçlayan firma, misyonu gereği özel servis hizmetinin güvenliği iğini arttırmak ve insanların araçlarına duyduğu sevgiyi pekiştirmeyi amaçlıyor. 


Antalya Yeni Alanya


Geri Dön