29 / 04 / 2024

Mozaik Park projesi başkente değer katıyor!

Mozaik Park projesi başkente değer katıyor!

TEPE İnşaat ve MESA Mesken'in, renkli ve konforlu yaşamı bir arada sunmak üzere güçlerini birleştirdiği Park MOZAİK, benzersiz peyzajı, rengârenk tasarımı, modern ve keyifli yaşam alanları ile Başkente değer katıyor.




Başkentin prestijli projesi, üzerinde yükseldiği geniş arazinin verdiği avantajı, kullanıma açık yeşil alanlar ve ihtiyaçlara göre düşünülmüş sosyal mekanlar sunarak değerlendiriyor. Park MOZAİK'in kule bloklarında pencereler, panoramik kent manzarasını konutlara taşıyor. Çift cepheli olarak tasarlanan yatay bloklar ise; oyun parkları, yeşil alanlar ve süs havuzları ile doğayla iç içe yaşamlar sunuyor. 


Mahalle dokusunda keyifli vakitler 

Mahalle dokusu oluşturacak şekilde tasarlanan Park MOZAİK, hem aile özelinde, hem de komşularla birlikte keyifli vakit geçirilebilecek ortak yaşam alanları sunuyor. Park MOZAİK'e adım atanları girişte sitenin kalbini oluşturan Yaşam Meydanı karşılıyor. Yaşam Meydanını, dev süs havuzu ve oyun parkının çok ötesinde, çocuklara özel tasarlanmış Macera Adası çevreliyor. Amfi tiyatro olarak da kullanılabilecek Sanat Merpenleri bulunuyor. 


Canlı Meydan ise piknik, şenlik mekanı ve hatta yazlık sinema olarak kullanılabilecek dev bir yeşil alana ev sahipliği yapıyor. Binbir Dilek Meydanı, Aromatik Meydan, Okuma Meydanı, Mistik Meydan ve Mozaikli Yol ise Park MOZAİK sakinlerinin buluşma noktalarını oluşturuyor.


Gayrimenkul sektörünün iki dev firması TEPE ve MESA, Başkent'in prestij projesini hayata geçiriyor. MESA Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Boysanoğlu, Park MOZAİK'in özelliklerine değinerek, "Park MOZAİK, gerçekten de taşıdığı renkler ve ismiyle özdeşleşmiş bir proje oldu. Başkentlilere çağdaş, huzurlu ve konforlu olduğu kadar birbirinden farklı seçenekleri de içeren yaşam alternatiflerini tek bir projede sunuyor" dedi. 

Henüz lansmana çıkmadan... 

TEPE İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Bahadır Güngenci de, "Projemizin ilk etabının yarısından fazlası, lansmana dahi çıkmadan satıldı" açıklamasında bulundu. Toplam 75 bin metrekarelik geniş bir arazi üzerine inşa edilen Başkentin en renkli projesi Park MOZAİK'te, üç kule ve on yatay blokta yer alan toplam 885 daire bulunuyor. Park MOZAİK, her penceresinden farklı bir renk, farklı bir keyif yansıtıyor. 


Panoramik kent manzarası evlerde

PARK MOZAİK'in kule bloklarında pencereler, panoramik kent manzarasını konutlara taşıyor. Çift cepheli olarak tasarlanan yatay bloklar ise; oyun parkları, yeşil alanlar ve süs havuzlan ile doğayla iç içe yaşamlar sunuyor.. Üç yılda tamamlanacak olan Park MOZAİK'in ilk etabında konutlar 2016 yılında teslim edilecek. 


Vatan


Geri Dön