06 / 05 / 2024

cebri satıştaki amaç

cebri satıştaki amaç

Cebri satış nedir?: kendi istekleriyle borçlarını ödemeyen borçluların, borçlarını devlet kuvveti ile ödemelerinin sağlanması; ilgili icra dairelerinin, gereğinde zor kullanarak, borçluyu borcunu ödemeye zorlamaları şeklinde tanımlanıyor...

Ayvalık’taki bina 1 milyon 950 bin dolara, ABD'deki 7 yataklı 7 banyolu havuzlu bina 1 milyon 799 bin dolara satılıyor!

Balıkesir Ayvalık’taki binanın 1 milyon 950 bin dolara, ABD'deki 7 yataklı 7 banyolu havuzlu binanın ise 1 milyon 799 bin dolara satılması sosyal medyada gündem oldu. İşte o paylaşım ve paylaşıma gelen yorumlar...

İBB'den megakentin göbeğinde dev satış! Beşiktaş'taki turizm ve ticaret imarlı arsanın fiyatı dudak uçuklattı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Beşiktaş Dikilitaş'ta yer alan zemin altı katlı otopark, zemin üstü turizm+ticaret imarlı arsayı satıyor. Peki Beşiktaş Dikilitaş'taki arsanın fiyatı ne kadar? 

Konutların turizm amaçlı kiralanmasına ilişkin yeni düzenleme yabancıya konut satışını olumsuz etkileyecek! 

Konutların turizm amaçlı kiralanmasına ve bazı kanunlarda değişiklik yapılmasına ilişkin düzenleme ile ilgili tartışmalar sürüyor. Peki yabancıya konut satışı bu düzenlemeden nasıl etkilenecek? İşte ayrıntılar...

Siemens WN54A2X1TR kurutmalı çamaşır makinesi cazip fiyatlarla satışa çıktı!

Dünyanın en büyük beyaz eşya üreticilerinden Siemens hem çamaşır makinesini ve hem de kurutma makinesini bir arada bulunduran kurutmalı çamaşır makinesini görücüye çıkardı. Siemens, WN54A2X1TR kurutmalı çamaşır makinesini uygun fiyata satışa sundu.

Bebek+ ve buhar terapi programlarıyla Beko CM 10121 BB çamaşır makinesi kaç TL? En uygun nerede satılıyor?

Beyaz eşya alanında adından devamlı söz ettiren markalardan Beko, büyük ses getiren ürünü Beko CM 10121 BB çamaşır makinesi ile çamaşır makinesi almak isteyenlerin karşısına çıktı. Peki, Beko CM 10121 BB çamaşır makinesinin teknik özellikleri neler? En uygun nerede satılıyor? İşte detaylar...

Cebri satış nedir? Cebri satış için hangi belgeler gerekir? 

Cebri satış, gayrimenkul alanında kullanılan önemli terimlerden biridir. Bu işlem, belirli bir süreci ifade eder ve bazı belgeler gereklidir. Peki cebri satış nedir ve cebri satış için hangi belgeler gerekir? İşte cebri satış ile ilgili detaylı ve önemli bilgiler...

ALTUS AL 9103 DB çamaşır makinesi MediaMarkt’ta dip fiyattan satışta!

Çamaşır makinesi almak isteyenlere Altus ile MediaMarkt iş birliği kapsamında satışa çıkan AL 9103 DB çamaşır makinesi adeta hızır gibi yetişti. Teknolojik özellikleri ve uygun fiyatıyla göz dolduran bu çamaşır makinesi, MediaMarkt’ta dip fiyattan satışa sunuldu.

Alışveriş kredisiyle çamaşır makinesi almak artık mümkün! Hoover çamaşır makinesi, HepsiBurada güvencesiyle satışta!

Çamaşır makinesi almak isteyen ancak nakit sıkıntısı çeken ve kredi de çekemeyen kişiler için HepsiBurada ve Hoover resmen güçlerini birleştirerek alışveriş kredisi seçeneğiyle çamaşır makinesi satışına başladı. HepsiBurada, tüm detayları resmi internet sitesinden paylaştı.

İşte 29 bin 799 TL'ye satılan Kurutmalı Çamaşır Makinesi

Kurutmalı Çamaşır Makinesi fiyatları araştırılmaya devam ediyor. 29 bin 799 TL'ye satılan Kurutmalı Çamaşır Makinesi özellikleriyle dikkat çekiyor. İşte detaylar...

Vestel CMI 108222 WIFI 10 Kg 1200 Devir Çamaşır Makinesi 3 yıl garanti ve ücretsiz montaj fırsatıyla satışa çıktı!

Vestel’den çamaşır makinesi almak isteyenlere müjde geldi. Vestel, CMI 108222 WIFI 10 Kg 1200 Devir Çamaşır Makinesi’ni 3 yıl garanti ve ücretsiz montaj fırsatıyla satışa çıkardı.

Çamaşır Makinesi almak isteyenlere müjde! LG F4J3VYP3WE Çamaşır Makinesi MediaMarkt’ta satışa çıktı!

Çamaşır Makinesi almak isteyenlere güzel haber MediaMarkt’tan geldi. MediaMarkt, LG F4J3VYP3WE Çamaşır Makinesi’ni satışa çıkardığını duyurdu. Hal böyle olunca, çamaşır makinesi almak isteyenler bu çamaşır makinesinin teknik özelliklerini ve fiyatını araştırmaya başladı.

Profilo CMU12T91TR Çamaşır Makinesi Teknosa’da 3 ve 6 taksit imkânıyla satışa sunuldu!

Profilo, çamaşırlarını güvenle yıkamak isteyen tüketiciler için son teknolojiyle donattığı CMU12T91TR 9 KG 1200 Devir Çamaşır Makinesi’ni tanıttı. Teknosa ise bu çamaşır makinesini3 ve 6 taksit imkânıyla satışa çıkardı.

 Samsung çamaşır makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? İşte fiyat listesi

Samsung çamaşır makineleri şık tasarımlara sahiptir ve kullanıcı dostu kontrollerle donatılmıştır. Büyük pencereler, kullanımı kolay dokunmatik paneller ve ergonomik tasarımlar gibi özellikler sunabilir. Peki Samsung çamaşır makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

cebri satıştaki amaç Haberi

cebri satıştaki amaç


Cebri satış nedir?


Cebri satış, kendi istekleriyle borçlarını ödemeyen borçluların, borçlarını devlet kuvveti ile ödemelerinin sağlanması; ilgili icra dairelerinin, gereğinde zor kullanarak, borçluyu borcunu ödemeye zorlamaları şeklinde tanımlanıyor.


Cebri satış nedir? sorusu aslında beraberinde cebri satış nasıl yapılır? sorusunu da getiriyor. Buna göre cebri satışta, icra hukukunda borçlu ve alacaklının söz konusu olduğu durumlarda, borçlunun sahip olduğu gayrimenkullere icra dairesi tarafından haciz konuluyor. İcra sonrasında satışa çıkarılan gayrimenkullerden elde edilen gelirle alacaklılara olan borcun ödemesi yapılıyor.


Cebri satışta amaç borçlunun yükümlülüğünü yerine getirmemesi durumunda yani alacaklıya olan borcunu ödememesi durumunda devletin bunu zorla yerine getirerek borcun ödenmesini sağlamaktır.


Cebri satış nedir? sorusuna bir de şu açıdan bakılabilir. Üzerinde paydaşlık kurulmuş gayrimenkullerde paydaşlığın satılarak giderilmesi kararı verildiyse İcra ve İflas Kanunu hükümlerine göre cebri...