26 / 05 / 2024

Çeçen inşaat projeleri

Çeçen inşaat projeleri

Son beş yılda Çeçenya'da yaklaşık üç milyon metre kare konutun hizmete verildiğini hatırlatan Kadirov, "2015 sonuçlarına göre, Rusya İnşaat Bakanlığının koyduğu hedefin iki kat üzerine çıktık" diye yazdı.

1933 yılındaki inşaat projeleri belediye radarında! Belediye projesine uygun olmayanlara yıkım kararı!

1933 yılında inşaat çalışmaları hız kazanmış. İnşaat projeleri için ise belediyeler belli projeler belirlemiş, bunun dışına çıkan inşaatlar yıktırılmış.

F Çeçen İnşaat Taahhüt Mimarlık Özel Sağ.Hizm.Gıda Oto.Teks.Kırt. Turz.Yapı Malz.İth.Ve İhr.Ltd.Şti. kuruldu! 

F Çeçen İnşaat Taahhüt Mimarlık Özel Sağ.Hizm.Gıda Oto.Teks.Kırt. Turz.Yapı Malz.İth.Ve İhr.Ltd.Şti. bugün Sultanbeyli'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Çeçen tarafından kuruldu.

Işıklar Holding'in ilk inşaat projeleri Bartın ve Sofya’da başladı! Konut fiyatları 4 milyon TL civarında olacak! 

Işıklar Holding de konut projeleri için düğmeye bastı. Özışık İnşaat Gayrimenkul Yatırım AŞ bünyesinde ilk inşaata Bartın ve Sofya’da başlayan Işıklar Holding, projelerin inşaatına başlandığını, 1,5 sene sonra biteceğini belirtti. Projelerde konut fiyatları yaklaşık 4 milyon TL olacak. İşte ayrıntıl

Moskova'da yılın inşaat projeleri seçildi! 

8 Ağustos İnşaatçılar Günü'nü kutlayan Moskova Belediyesi, yılın en iyi inşaat projelerini belirledi 

Bosna Hersek ile Türkiye arasında inşaat projeleri için anlaşma imzalanacak! 

Bosna Hersek Dışişleri Bakanı Turkovic, Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu ile ortak basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Turkovic, Bosna Hersek ve Türkiye arasında inşaat projeleri için anlaşmaların gündemlerinde yer aldığını dile getirdi.

Sakarya'da asansör boşluğuna düşen inşaat işçisi yaşamını yitirdi!

Sakarya Hendek'te asansör boşluğuna düşen inşaat işçisi yaşamını yitirdi...

Siirt'te ilçe otogarı inşaatı başladı!

Siirt Belediyesi, 6 ilçe ve 5 beldeye hizmet verecek ilçe otogarında inşaat çalışmaları için düğmeye bastı.

Walabıen İnşaat Tekstil Kıymetli Madenler İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Walabıen İnşaat Tekstil Kıymetli Madenler İthalat İhracat Limited Şirketi Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Savaş Demir ve Tolga Baştürk ortaklığında kuruldu.

Tekirdağ Malkara'da yüksekten düşen inşaat işçisi yaralandı!

Tekirdağ'daki Malkara Organize Sanayi Bölgesi'ndeki fabrika inşaatında çalışan Y.Ö. (22), yaklaşık olarak10 metre yükseklikten zemine düştü.

Trabzon'da inşaat işçisi 9. kattan düştü!

Trabzon Ortahisar'da bir inşaatın 9’uncu katından düşen inşaat işçisi yaşamını yitirdi. 

İnnovia Mühendislik Elektronik Eğitim İnşaat Tıbbi Ür.Petrokimya Ve Aracılık Hiz.San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

İnnovia Mühendislik Elektronik Eğitim İnşaat Tıbbi Ür.Petrokimya Ve Aracılık Hiz.San.Tic.Ltd.Şti. Şişli'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Alıreza Mossaıby tarafından kuruldu.

Arşen İnşaat Kuyumculuk Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arşen İnşaat Kuyumculuk Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Necim Şen tarafından kuruldu.

Eşkina İnşaat Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eşkina İnşaat Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Seyyit Ahmet Eşkin tarafından kuruldu.

Çeçen inşaat projeleri Haberi

Çeçen inşaat projeleri

Rus yanlısı Çeçen hükümeti başkanlığı görevini geçici olarak yürütmekte olan Ramzan Kadirov, Devlet Konseyi'nde kentsel planlama konusunda yapılan toplantıya katıldı. 


Kadirov, Instagram hesabından konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in Grozni şehrini takdir ettiğini belirtti. Kadirov'a göre, "Rusya Lideri Moskova, St. 

Petersburg ve Povoljya şehirleri ile gurur duyduğu gibi Grozni ile de gurur duyuyor" dedi. 


Kadirov, "Vladimir Vladimiroviç'e böylesi bir değerlendirme için gönülden teşekkür ediyorum. Bu, bizim için çok önemli! Bizler, Grozni'nin bir iş, kültür ve spor merkezi olması için her şeyimizle çabalıyoruz" ifadelerini yazdı. 


Kadirov ayrıca, kısa bir süre önce bir harabe olan şehrin, Çeçenya'nın ilk devlet başkanı ve Rusya Kahramanı Ahmed Kadirov'un mükemmel çalışma ekibi ile ülke halkı ve federal merkezin desteği sayesinde Kafkasya'nın incisi haline geldiğini, şimdi ise...