02 / 05 / 2024

ceditte imar süreci

ceditte imar süreci

Riskli Alan ilan edilen Cedit Mahallesi’nde 1/1000’lik imar planına da riskli alan sınırı işleniyor. Yeni imar değişikliği ile üst yapı çalışmalarına geçilecek

Çiğli’ye imar planı müjdesi! Bölgede yapılaşma süreci başlıyor!

Çiğli Belediyesi ve İzmir Büyükşehir Belediyesince Harmandalı Bölgesine ilişkin devam eden imar planı çalışmalarının askı süresi sona erdi. İdari prosedürlerin tamamlanmasından sonra bölgede yeni imar planına uygun yapılaşma süreci başlayacak.

İzmir Kemalpaşa'da 80 hektarlık alanın imar süreci tamamlandı!

İzmir Kemalpaşa'da 80 hektarlık alanın 1/1000 ölçekli imar uygulama sürecinin tamamlanmasıyla arsa tapuları çıktı. 2010 yılında başlayan proje 2021 yılında sonuçlandı.

İzmir Karabağlar'da imar planlama süreci hızlandı!

Karabağlar Belediyesi, revizyon imar planlama süreci için Türkiye Mimar ve Mühendis Odaları Birliği’ne (TMMOB) bağlı bazı odalarla görüş alışverişi yaptı. 

Türker Proje'den Kartal arazisi imar süreci açıklaması!

Türker Proje Gayrimenkul Ve Yatırım Geliştirme A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Kartal Aarazisi imar süreci hakkında açıklama yaptı.

Türker Proje'nin Kartal'daki arazisinin imar süreci mecliste görüşüldü!

Türker Proje Gayrimenkul ve Yatırım Geliştirme A.Ş.'nin Kartal'daki arazisinin imar planı süreci bugünkü İBB Meclis toplantısında görüşüldü.

Türker Proje'den Kartal arazisi imar süreci açıklaması!

Türker Proje Gayrimenkul Ve Yatırım Geliştirme A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Kartal Aarazisi imar süreci hakkında açıklama yaptı.

Türker Proje Gayrimenkul Kartal arazisi imar sürecinde son durum!

Türker Proje Gayrimenkul ve Yatırırım Geliştirme, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Kartal arazisi imar süreci hakkında açıklama yaptı.

Türker Proje Gayrimenkul'ün Kartal arazisi imar planı askı süresi doldu!

Türker Proje Gayrimenkul ve Yatırım Geliştirme, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Kartal arazisi imar süreci hakkında açıklama yaptı.

Türker Proje Kartal arazisinin imar süreci devam ediyor!

Türker Proje Gayrimenkul ve Yatırım Geliştirme A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Kartal arazisi imar süreci hakkında açıklama yaptı.

Yayla Enerji'nin Sincan'daki arazisinin imar planı askı süreci tamam!

Yayla Enerji Üretim Turizm ve İnşaat Ticaret'in Ankara Sincan'daki arazisinin imar planı değişikliği askıya çıkarıldı ve askı süreci tamamlandı...

İmar barışında Tapu ve Kadastro süreci netleşti!

3194 Sayılı İmar Kanunun geçici 16. Maddesi uyarınca düzenlenen İmar Barışında, Tapu ve Kadastro süreci netlik kazandı. 

Adım adım imar barışı başvuru süreci!

İmar barışı e-devlet başvuru sayfası açıldı. İmar barışından yararlanmak isteyen vatandaşlar bugünden itibaren e-devlet üzerinden başvurularını yapabilecek. Peki, başvurular nasıl yapılacak? İşte adım adım imar barışı başvuru süreci...

Türker Proje Gayrimenkul Kartal imar sürecinde son durum!

Türker Proje Gayrimenkul ve Yatırım Geliştirme A.Ş.'nin Kartal arazisinin imar süreci devam ediyor.

ceditte imar süreci Haberi

ceditte imar süreci

İzmit Belediyesi’nin aralık ayı meclis toplantısı bugün saat 15.00’te Belsa Plaza’da bulunan meclis salonunda gerçekleştirilecek. 16 gündem maddesinin görüşüleceği toplantıya Belediye Başkanı Nevzat Doğan başkanlık edecek. MİA projesi ve Cedit Mahallesi’nin riskli alan olarak düzenlemesi ile ilgili imar konuları gündeme gelecek. Cedit Mahallesi’nin 1/1000’lik uygulama imar planı komisyondan oy birliği ile geldi ve mecliste yapılacak oylamanın ardından yapılan plan imar planlarına işlenecek.


İKİ ÇAY BAHÇESİ

İzmit Belediyesi’nin aralık ayı meclisinde Yahya Kaptan Salkım Söğüt Caddesi’nde bulunan park alanı düzenlenerek çay bahçesi olarak kiralanacak. 10 yıllığına kiralanması planlanan yer ile ilgili çalışma komisyonda yapıldıktan sonra meclise getirilmesi bekleniyor. Yine Yahya Kaptan’da Sarı Mimoza Caddesi üzerinde bulunan park, büfe ve çay bahçesi olarak kullanılması için 10 yıllığına kiralanacak.


MİA, MECLİSTE

Büyükşehir Belediyesi tarafından Perşembe Pazarı’ndan...