16 / 05 / 2024

cefa inan yatırım açıklamaları

cefa inan yatırım açıklamaları

Altınkum, Pırlanta, Şifne, Çiftlik ve Ayaseranda bölgelerinin yatırım için çok uygun sahalar olduğunu söyleyen Harita ve Kadastro Mühendisi Cefa inan, yatırımcıları uyardı.

Merkez Bankası'nın uluslararası yatırım pozisyonunun verdiği inanılmaz açık ortaya çıktı

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) verilerine göre, yurt dışı varlıkları ile yurt dışına olan yükümlülüklerin farkı olarak tanımlanan net uluslararası yatırım pozisyonu (UYP) mayıs sonunda 226,1 milyar dolar açık verdi.

İbey Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

İbey Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Kartal'da inan Berber tarafından kuruldu.

Gayrimenkul borsasıyla yabancı yatırım artacak!

Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanı Naci Ağbal, dijital gayrimenkul borsası sayesinde inanılmaz boyutlarda yabancı yatırım çekebileceklerini söyledi. 

En iyi yatırım gayrimenkuldür!

Adana Emlakçılar Esnaf Odası Başkanı Ülkü Uçar, GYODER ve Emlak Konut kampanyasının İstanbul'daki konut stoklarını inanılmaz derecede erittiğini söyledi. Ülkü Uçar, "En iyi yatırım gayrimenkuldür" dedi.

Sabancı Holding 2017’de 4,5 milyar TL yatırım yapacak!

Sabancı Holding CEO'su Zafer Kurtul “Türkiye’ye inanıyoruz, yatırıma devam ediyor. 2016 global anlamda zor bir yıl oldu ama buna rağmen Sabancı Holding olarak son beş yılın en büyük yatırımını da bu sene 4,1 Milyar TL olarak yaptık.”dedi.

Jantsa'dan Türkiye'ye 20 milyon TL'lik yatırım!

Jantsa Genel Müdürü Çerçioğlu, "İtalyan ortaklarımız Türkiye'ye inanıyor, Türkiye'ye güveniyor. 20 milyon liralık bir yatırımı gündemimize aldık, startını verdik" dedi.

Polatlı’ya 67 milyonluk yatırım yapıldı!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, "Polatlı’ya 1.5 yılda yaptığımız yatırım 67 milyonu buldu. Bu Cumhuriyet tarihi, ile mukayese edildiğinde inanılmaz bir rakam. Bunun çok daha fazlası geliyor” dedi.

Cefa İnan: Çeşme'de yatırım için dikkatli olunmalı!

Altınkum, Pırlanta, Şifne, Çiftlik ve Ayaseranda bölgelerinin yatırım için çok uygun sahalar olduğunu söyleyen Harita ve Kadastro Mühendisi Cefa inan, yatırımcıları uyardı.

Nissan Türkiye'de yatırım yapacak!

Nissan’ın Türkiye’de muhtemel yatırımı birkaç yıldır gündemde. Ancak halen kesin karar yok. Oyak Otomotiv ve Çimento Grubu Başkanı Çağlar, “2-3 yıl içinde böyle bir yatırım şansının olacağına inanıyoruz” dedi

İnanç Kabadayı: Konutta yatırım durmaz!

EgeYapı'nın patronu İnanç Kabadayı, konutta balon iddialarına yanıt verdi. "Yıllık 600 bin konuta ihtiyaç var. Bu yüzden konuta ve gayrimenkule yatırımın durma şansı söz konusu değil." dedi.

İnanç Kabadayı: Konuta ve gayrimenkule yatırımın durma şansı söz konusu değil!

EgeYapı'nın patronu İnanç Kabadayı, konutta balon iddialarına yanıt verdi: Yıllık 600 bin konuta ihtiyaç var. Bu yüzden konuta ve gayrimenkule yatırımın durma şansı söz konusu değil...

Dükkan yatırımı gerçekten karlı mı?

Ticaret yapan insanlar, inşaat sektörünün dünü, bugünü yarını ne olursa olsun, yatırımın en kârlısının dükkanlar olduğuna inanırlar. Dönemsel olarak dükkan yatırımları gerçekten kârlı yatırımlar olabiliyor...

Serdar İnan İranlılar'a İstanbul'da yatırım yaptıracak!

Serdar İnan, Orta Doğulu sermayedarların Yeni İstanbul 'a yatırımını sağlamak üzere geçtiğimiz aylarda İran 'a yaptığı ziyaretin ardından iade-i ziyarette bulunan İranlı işadamlarına önce İstanbul 'u gezdirdi sonra da yatırımı garantiledi  

cefa inan yatırım açıklamaları Haberi

cefa inan yatırım açıklamaları

1983 yılından bu yana Harita ve kadastro mühendisi olarak Çeşme'de bulunan özel ofisinde faaliyetlerine devam eden Cefa İnan, Çeşme'nin yatırıma çok açık bir bölge olduğunu fakat yatırım yapacak kişilerin dikkatli olması gerektiğini söyledi. Bakanlar Kurulu kararıyla Çeşme'de pek çok yerin turizm bölgesi ilan edildiğini özellikle Altınkum, Pırlanta, Şifne, Çiftlik ve Ayaseranda bölgelerinin yatırım için çok uygun sahalar olduğunu dile getiren Cefa İnan, "Harita ve kadastro mühendisi olarak Çeşme'de yatırım yapacak olan kişilere bilgilendirme yapıyoruz. Planları doğrultusunda onlara fikir verip, bu planların uygulanabilir olup olmadığını anlatıyoruz. Yatırım yapmak isteyenlerin neler yapmaları gerektiğini söyleyerek onları doğru noktalara yönlendiriyoruz. Bu süreçte bazı kişilerin mağdur olduğunu ve yapılan yatırımların boşa gittiğini de görüyoruz.Bunu önlemek için yatırım yapmak isteyenlerin dikkatli olmalarını öneriyoruz" dedi. 



İmar durumu 

Yatırım...