02 / 05 / 2024

Çegelköy Sefahat Konakları satış ofisi

Çegelköy Sefahat Konakları satış ofisi

Çengelköy'de yükselen Sefahat Konakları projesi Selimoğlu ile Pana Yapı imzası ile hayata geçiriliyor. Projede 1+1'den 6+2'ye kadar tüm daireler yer alıyor. Peki Çengelköy Sefahat Konakları nerede?

Ataköy Prestij Konakları'nda son fırsat daireler!

Rubenis İnşaat tarafından Ataköy dokuzuncu etapta inşa edilen Ataköy Prestij Konakları'nda son fırsat dairelerin satışları devam ediyor.  Peki Ataköy Prestij Konakları'nda daire fiyatları ne kadar? Ataköy Prestij Konakları ile ilgili detaylar..

Önay Büyük Konaklar'da sıfır vadeyle 24 ay taksit fırsatı! Son gün 31 Ekim!

Önay Büyük Konaklar projesi, Önay Grup imzasıyla İstanbul Avrupa Yakası'nda Büyükçekmece'de yükseliyor. Büyükçekmece Gölü'ne yürüme mesafesinde hayata geçirilen projede, göl manzaralı 27 adet villa yer alıyor. 

Önay Büyük Konaklar satışta! Yeni proje!

Önay Grup imzası taşıyan Önay Büyük Konaklar satışa çıktı. Projede lansman dönemine özel olarak 18 ay 0 faiz imkanı sağlanıyor.

Zekeriyaköy Ortanca Konakları'ndaki 36 ev icradan satılıyor!

İstanbul 10. İcra Dairesi tarafından, Sarıyer İlçesi Zekeriyaköy Mahallesi'ndeki Ortanca Konakları'nda bulunan 36 ev satışa çıkarıldı. Gayrimenkullerin satış bedeli 39 milyon 200 bin TL olarak belirlendi. 

İşte en büyük konakları bile gölgede bırakacak 5 muhteşem ev!

Eğer iyi bir ev yaşamına, ortamına ve çevresine sahipseniz, evin küçüklüğü ya da büyüklüğü önemsiz kalacak. İşte büyük konakları bile gölgede bırakacak, huzuru içinde olmanızı sağlayacak 5 inanılmaz ev...

Çengelköy Nazenin Konakları'nda geri sayım başladı!

İstanbul’un en özel semtlerinden Çengelköy, beklenen projesine kavuşuyor. Bu özel projede yaşamak için geri sayım başladı.

Bakırköy İncirli Konakları'nda peşinde yüzde 25 indirim!

Bakırköy İncirli Konakları'nda peşinde yüzde 25 indirim fırsatı sunuluyor. Oturuma hazır olan Bakırköy İncirli Konakları projesinde 2+1'ler 300 bin dolardan başlayarak değişiyor...

Yüksel Konakları'nda anahtar teslimleri Mayıs 2016'da!

Eval İnşaat tarafından Beylikdüzü'nde 6 bin metrekare inşa edilen Yüksel Konakları projesi 8 blokta 120 daireden meydana geliyor.

Zeytinburnu'nda icradan 6.8 milyon TL'ye satılık bina!

Zeytinburnu'nda bulunan 5 katlı bina ve Bakırköy Atlas Konakları'nda yer alan 2 daire, Bakırköy 18. İcra Dairesi tarafından açık artırma usulüyle satılıyor.

Çengelköy Sefahat Konakları görselleri!

İstanbul Üsküdar'daki Çengelköy mevkiinde hayata geçen Sefahat Konakları 3 bin 600 konutla hayata geçiyor. Projede teslimler inşaat başladıktan 3 yıl sonra gerçekleştirilecek.

Sefahat Konakları teslim tarihi!

Selimoğlu ve Pana Yapı tarafından hayata geçen Sefahat Konakları Üsküdar Çengelköy'de hayata geçiyor. Projede 3 bin 600 konutun yer alması planlanıyor. Peki Sefahat Konakları teslim tarihi ne zaman?

Çengelköy Sefahat Konakları nerede?

Çengelköy'de yükselen Sefahat Konakları projesi Selimoğlu ile Pana Yapı imzası ile hayata geçiriliyor. Projede 1+1'den 6+2'ye kadar tüm daireler yer alıyor. Peki Çengelköy Sefahat Konakları nerede?

Sefahat Konakları ile Çengelköy'e 3 bin 600 yeni konut!

Selimoğlu ve Pana Yapı Fikirtepe'den sonra kentsel dönüşüm için Üsküdar Çengelköy'de de kolları sıvadı. Çengelköy Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde dönüşümle birlikte 3 bin 600 konutluk Sefahat Konakları projesine başlanılması planlanıyor.

Çegelköy Sefahat Konakları satış ofisi Haberi

Çegelköy Sefahat Konakları satış ofisi

Selimoğlu - Pana Yapı imzası ile hayata geçirilen Sefahat Konakları inşaat sonrasında 3 yılda teslim edilecek. 


Çengelköy Sefahat Konakları'nda 1 oda 1 salondan 6 oda 2 salona kadar tüm daire tipleri yer alıyor. 


Sefahat Konakları'nın hayta geçirildiği alan, kentsel dönüşüm alanı değil. Hak sahipleri ile anlaşma süreci başladı ve hak sahiplerinin tapusu arsa tapusu. 


Çengelköy Sefahat Konakları nerede?



Tel: 444 80 11

Web: http://panayapi.com/

Esra Nur...