25 / 07 / 2024

ÇEİS mesleki yeterlilik

ÇEİS mesleki yeterlilik

Çimento Endüstrisi İşverenleri Sendikası (ÇEİS) Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nın 48 meslekte yeterlilik belgesini zorunlu hale getirme kararına çimento sektöründen destek veren ilk isim oldu. ÇEİS, 1 milyon TL’yi mesleki yeterliliğe yatırdı.

Konutta yıllık getirisi en yüksek ilçeler peş peşe sıralandı! Şampiyon Ankara'dan!

Endeksa, konutta yıllık getiri oranı en fazla olan ilçeleri peş peşe sıraladı. Araştırmada Türkiye’nin en kalabalık il ve ilçeleri mercek altına alındı. Konutta en yüksek getiri ise Ankara'dan oldu. 

Fahiş konut aidatlarına yeni ayar! Çözüm için maddeler peş peşe sıralandı!

Son dönemde konut ve kira ile beraber yükselen konut aidatlarına yeni ayar. Bu kapsamda yöneticiler için  eğitim ve sınav şart olacak, sertifika zorunluluğu ve ‘adli sicil’ kuralı getirilecek. İşte detaylar...

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'dan uyarı: 7.2 büyüklüğünde deprem olabilir: Deprem üretebilecek o illeri peş peşe sıraladı

İllerin üreteceği depremlere vurgu yapan Prof. Dr. Ahmet Ercan‘dan yeni bir uyarı geldi. Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan büyüklüğü 5 ve 7'nin üzerine deprem üretebilecek 6 ili peş peşe sıraladı.

Avrupa'da konutun ucuz olduğu 9 şehir peş peşe sıralandı!

Avrupa'da mülk satın almak isteyen yabancılar için metrekare bazında en ucuz şehirler peş peşe sıralandı. İşte Avrupa'da konutun en ucuz olduğu 9 şehir...

AFAD peş peşe sıraladı: İstanbul depremini en çok o ilçeler hissedecek! Adalar, Bakırköy, Üsküdar, Esenyurt...

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı raporu İstanbul'da olası bir depremde hangi ilçelerin daha çok zarar göreceğini peş peşe sıraladı. İşte İstanbul depreminde en çok hasar alacak o ilçeler...

SSK, Bağkur, 4B, 4A emeklilerine son dakika seyyanen zam müjdesi! Hemen kulislerden peş peşe sızan bu yeni tarihe bakın!

SSK, Bağkur, 4B, 4A emeklilerine son dakika seyyanen zam müjdesi... Hemen kulislerden peş peşe sızan bu yeni tarihe bakın...

SSK, Bağkur, 4A, 4B emeklilerine seyyanen zam müjdesi! Hemen peş peşe sızan bu son dakika tarihine bakın!

SSK, Bağkur, 4A, 4B emeklilerine seyyanen zam müjdesi... Hemen peş peşe sızan bu son dakika tarihine bakın...

Konut sitesi yöneticileri için mesleki yeterlilik belgesi zorunluluğu geliyor! 

Tesis yönetimi sektörü, konut sitesi yöneticilerinin mesleki yeterlilik belgesini bulundurarak faaliyette bulunması için ortak hareket etme kararı aldı.

Uğur E Sınıfı 265 lt 7 Çekmeceli Derin Dondurucu en uyguna fiyata nereden alınır? 19 Mart 2023 fiyat listesi

Derin dondurucu arayışında olanlar dikkat! Sizler için Uğur UED 7266 DTK E Sınıfı 265 lt 7 Çekmeceli Derin Dondurucu'nun en uygun fiyata nerden alınabileceğini araştırdık. İşte detaylar..

Prof. Dr. Naci Görür'den İstanbul için çarpıcı açıklama! Marmara'da 7.6 büyüklüğünde... Peş peşe sıraladı! 

Prof. Dr. Naci Görür'den İstanbul için çarpıcı açıklama! Marmara'da 7.6 büyüklüğünde... Peş peşe sıraladı! 

Hepsiburada'da iPhone 13'e süper fiyat! İşte 8 Haziran iPhone 13 fiyat listesi!

Türkiye'nin en büyük e-ticaret sitelerinden Hepsiburada, Süper Fiyat kampanyası dahilinde, iPhone 13 128 GB akıllı cihazları indirimle satışa sundu. İşte detaylar...

B.E.S.T Konut ve B.E.S.T Ticari Bina Sertifika Tanıtım Semineri 12 Mayıs'ta!

B.E.S.T Konut ve B.E.S.T Ticari Bina Sertifika Tanıtım Semineri 12 Mayıs 2021 tarihinde gerçekleştirilecek.

Mesleki Yeterlilik Belgesi olmayan restorasyon alanında çalışamayacak!

Yeryüzü Mühendisleri Derneği, Tarihi Koruma ve Restorasyon alanında hizmet veren bireylere, Avrupa Birliği onaylı mesleki yeterlilik standartlarına uygun donanımlı elemanlara sertifika vermek amacı için “KURAM Mesleki Sınav Merkezi” projesini başlattı.

ÇEİS mesleki yeterlilik Haberi

ÇEİS mesleki yeterlilik

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nın 48 meslekte yeterlilik belgesini zorunlu hale getirme kararına çimento sektöründen yanıt veren ilk kurum, Çimento Endüstrisi İşverenleri Sendikası (ÇEİS) oldu. ÇEİS, Türkiye çimento sektöründe mesleki yeterlilik sınav ve belgelendirme sistemi oluşturan ilk kurum olmak için 1 milyon TL yatırım yaptı.


Ankara’da düzenlenen “Çimento Sektöründe Ulusal Yeterliliklere Dayalı Mesleki Belgelendirme Hizmetleri Konferansı” dolayısıyla açıklama yapan ÇEİS Yönetim Kurulu Başkanı Tufan Ünal, “Hedefimiz, Türkiye çimento sektöründeki nitelikli çalışan sayısını artırarak hem sektörün gelişimine katkıda bulunmak hem de iş sağlığı ve güvenliğinde lider sektör olmak” diye konuştu.


Avrupa Birliği ve Türkiye tarafından ortaklaşa finanse edilen “Türkiye Çimento Sektöründe Mesleki Sınav ve Belgelendirme Sisteminin Geliştirilmesi Projesi (CemenTTest)” aracılığıyla çimento sektörü ulusal yeterlilik sistemine 1 milyon TL yatırım yaptıklarını vurgulayan Ünal...