03 / 05 / 2024

ÇEİS Yönetim Kurulu Başkanı kim

ÇEİS Yönetim Kurulu Başkanı kim

ÇEİS, 29. Olağan Genel Kurulu’nda yeni yönetimini belirledi. ÇEİS Yönetim Kurulu Başkanlığı’na OYAK Çimento-Beton-Kağıt Grubu Başkanı Suat Çalbıyık seçildi...

Besa Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Bezci: Konut satışları kısmen yavaşlayacak!

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası'nın 500 baz puan artışı kararından sonra Besa Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Efe Bezci, faizleri değerlendirerek, son faiz artışlarının konut satışlarını kısmet yavaşlatacağını açıkladı.

Emlak Konut GYO'nun Yönetim Kurulu'nda 2 bakan yardımcısı görev yapıyor!

İçişleri Bakanı Yardımcısı İsmail Çataklı ve Gençlik ve Spor Bakanı Yardımcısı Sinan Aksu'nun Emlak Konut GYO'nun Yönetim Kurulu'nda yer alıyor. İşte ayrıntılar...

Konut sitelerindeki yönetim kurulu toplantıları nasıl organize edilir?

Posta Gazetesi köşe yazarı Tamer Heper bugünkü köşesinde konut sitelerindeki yönetim kurulu toplantılarını kaleme aldı. İşte Tamer Heper'in o köşe yazısı...

Konut sitelerinin yönetim kurulu toplantısında kararlar nasıl alınır?

Posta Gazetesi köşe yazarı Tamer Heper bugünkü köşesinde sitelerdeki yönetim kurulu toplantısında kararların nasıl alındığını kaleme aldı.

Kubilay Aykol, İş GYO Yönetim Kurulu Üyesi oldu!

İş GYO Yönetim Kurulu'nun 1 Ekim 2021 tarihinde yapılan toplantısında; Neşe Gülden Sözdinler'in istifası ile boşalan yönetim kurulu üyeliğine, Kubilay Aykol'un seçilmesine karar verildi. 

Sinpaş GYO Yönetim Kurulu Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı 11 Ocak'ta!

Sinpaş GYO Yönetim Kurulu, 11 Ocak 2021 Pazartesi günü, saat 11.00'de Dikilitaş Mahallesi Yenidoğan Sokak No:36 Sinpaş Plaza Beşiktaş İstanbul adresinde Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı düzenleyecek. 

Özak GYO'nun yönetim kurulu üye sayısı 9'a çıktı!

Özak GYO Yönetim Kurulu üye sayısının asgari 6 azami 9 üye olarak değiştirilmesine Sermaye Piyasası Kurulu ve Ticaret Bakanlığı'nca izin verildi.

TF Varlık Kiralama yönetim kurulu üyelerini seçti!

TF Varlık Kiralama, 30 Mart 2020 tarihinde yapılan 7. Genel Kurul toplantısında Sayın Mete Mehmet Kanat'ın Yönetim Kurulu Başkanlığı'na, Sayın Ahmet Mert'in Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'na seçilmelerine karar verildi.

Yeni Gimat GYO yönetim kurulu üyelerini seçiyor!

Yeni Gimat GYO, 5 Nisan 2020 tarihinde yapılacak Genel Kurul toplantısında Levent Artuk ve  Burçin Gözlüklü'nün bağımsız yönetim kurulu üyeliğine aday olarak sunulmalarına karar verildi.

Tevfik Bilgin, Nuh Çimento Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Nuh Çimento'nun dün gerçekleşen toplantısında  Yönetim Kurulu Başkanı olarak Tevfik Bilgin'in seçilmelerine karar verdi.

Ömer Karakuş, İş GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

İş GYO'nun Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Karakuş ve Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği'ne Süleyman H. Özcan seçildi. 

Tamer Saka Akçansa Çimento Yönetim Kurulu Başkanı oldu! 

Akçansa Çimento'nun 25 Mart tarihli Yönetim Kurulu toplantısında, Yönetim Kurulu Başkanlığına Sn. Tamer Saka, Başkan Yardımcılığına Sn.Hayrullah Hakan Gürdal görevlendirildi...

İş Finansal Kiralama yönetim kurulu üyelerini seçiyor!

İş Finansal Kiralama, 24 Mart 2020 tarihinde yapılacak Genel Kurul toplantısında Prof.Dr. Selim Yazıcı, Dr. A.Botan Berker, Ertan Tanrıyakul, Sn. Nigün Türeoğlu ve  Gökben Karaaslan Aksoy'un bağımsız yönetim kurulu üyeliğine aday olarak sunulmalarına karar verildi.

ÇEİS Yönetim Kurulu Başkanı kim Haberi

ÇEİS Yönetim Kurulu Başkanı kim

Çimento sektöründe faaliyet gösteren şirketlerin toplu iş sözleşmesi süreçlerinin yönetimi ile insan kaynakları, endüstri ilişkileri, iş sağlığı ve güvenliği, mesleki eğitim ve yeterlilikler konularında üyelerine destek olmak amacıyla 1964’ten bu yana faaliyetini sürdüren Çimento Endüstrisi İşverenleri Sendikası (ÇEİS), 29. Olağan Genel Kurul toplantısını gerçekleştirdi. ÇEİS üyesi şirketlerin delegelerinin katıldığı Genel Kurul’da 2019-2022 döneminde sendikada görev alacak Yönetim, Denetleme ve Disiplin Kurulu üyeleri belirlendi.

Genel Kurul’un ardından yapılan ilk yönetim kurulu toplantısında, OYAK Çimento-Beton-Kağıt Grubu Başkanı Suat Çalbıyık Yönetim Kurulu Başkanı olarak seçilirken, Sabancı Holding Çimento Grubu Başkanı Tamer Saka ve Aşkale Çimento San. ve Tic. A.Ş. İcra Kurulu Başkanı Fatih Yücelik ise Başkan Vekilleri olarak görevlendirildi. Diğer Yönetim Kurulu Üyeleri arasında Tevfik Bilgin (Nuh Çimento Yönetim Kurulu Başkanı), Paolo Luca...