11 / 05 / 2024

Çekirge Caddesi projeleri

Çekirge Caddesi projeleri

Çekirge Caddesi'nde trafik düzenlemesi yapılacak. ÇEKİRGE Caddesi' nde yapılacak asfaltlama çalışmaları nedeniyle caddenin Beşikçiler Caddesi kesişiminden Kükürtlü Caddesi' ne kadar olan bölüm kademeli olarak trafiğe kapatılıyor...

Bağdat Caddesi'nde kentsel yenileme projeleri arttı!

Kentsel yenileme projeleri, yarım kalmış binalar ve boş mağaza sayılarındaki artış, geçen yıl Bağdat Caddesi'nde ziyaretçi sayısının yüzde 27 azalmasına sebep oldu.

Bağdat Caddesi dönüşüm atağında!

İstanbul'da kentsel dönüşüm projeleri hızla devam ediyor. Bu kapsamda İstanbul’un en önemli caddelerinden Bağdat Caddesi dönüşüm süreci yaşıyor.

Beylikdüzü Cumhuriyet Caddesi yeni kimliğini kazanacak!

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, ilçedeki projeleri ve yatırımları anlattı. İmamoğlu, Cumhuriyet Caddesi Projesi'ni ve 3 köy 3 meydan projesinden bahsetti.

Pana Yapı, Bağdat Caddesi’nde butik projeler ile ev sahibi yapıyor!

Konut üretiminde Türkiye’nin en büyük ilk 20 inşaat şirketi arasında yer alan Pana Yapı, kentsel dönüşüm alanındaki uzmanlığını Bağdat Caddesi’nde gerçekleştirdiği butik projeleri ile pekiştiriyor.

Ağaoğlu'ndan Bağdat Caddesi'ne 5 kentsel dönüşüm projesi!

Ağaoğlu İnşaat Bağdat Caddesi'nde 5 kentsel dönüşüm projesi başlattı.Nakit alımlarda yüzde 10 indirim sağlanan Ağaoğlu İnşaat Bağdat Caddesi projeleri 2017 yılı içerisinde tamamlanacak.

Adapazarı Adnan Menderes Caddesi dönüşüyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nin ‘Şehir Senin İçin Yenileniyor’ sloganıyla başlattığı cadde yenileme projeleri kapsamında Adnan Menderes Caddesi’nde dönüşüm çalışmaları devam ediyor.

Adapazarı Adnan Menderes Caddesi yenileniyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı yaptığı açıklamada “’Şehir Senin İçin Yenileniyor’ sloganıyla başlatılan kentsel tasarım ve cadde yenileme projeleri Adapazarı Adnan Menderes Caddesi’nde devam etmektedir." dedi

Sakarya Adnan Menderes Caddesi yenileniyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nin ‘Şehir Senin İçin Yenileniyor’ sloganıyla başlattığı cadde yenileme projeleri kapsamında Adnan Menderes Caddesi’nde dönüşüm devam ediyor. Arterin Bosna Caddesi Kavşağı ile Eski Terminal Kavşağı arasında kalan bölümü asfaltlanıyor.

Sakarya Serdivan Kafeler Caddesi’nin yenileme çalışmaları başladı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, yeni dönem kentsel tasarım ve cadde yenileme projeleri kapsamında Serdivan Kafeler Caddesi’nde başlatılan yenileme çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini belirtti.

Sakarya Kafeler Caddesi'nde yenileme çalışmaları devam ediyor!

Ali Oktar, yeni dönem kentsel tasarım ve cadde yenileme projeleri kapsamında Serpan Kafeler Caddesi’nde başlatılan yenileme çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini belirtti.

Sakarya Serdivan Kafeler Caddesi yenileniyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, yeni dönem kentsel tasarım ve cadde yenileme projeleri kapsamında Serdivan Kafeler Caddesi’nde başlatılan yenileme çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini belirtti.

Ankara Büyükşehir Belediyesi İstasyon Caddesi'ne çözüm projeleri üretti!

Büyükşehir ve Etimesgut belediyeleri, günde 100 bin aracın 4.5 kilometrelik İstasyon Caddesi’nin trafik çilesini bitirmek için düğmeye bastı. Trafik sorununu ‘alternatif’ yol ile aşmayı amaçlayan belediyeler, 2 proje üzerinde duruyor.

Başkan Sevimçok'tan Şarampol Caddesi'ndeki projelere destek!

AESOB Başkanı Sevimçok, Şarampol Caddesi'nin canlanması için yapılan her projeye destek olacaklarını söyledi. Antalya Şarampol Caddesi projeleri için cadde esnafının fikirleri alınacak.

Çekirge Caddesi projeleri Haberi

Çekirge Caddesi projeleri

Çekirge Caddesi'nde 12-19 Şubat 2014 tarihleri arasında yapılacak çalışmalar süresince Çekirge Caddesinin Beşikçiler Caddesi kesişiminden Kükürtlü Caddesine kadar olan yol güzergahı kademeli olarak trafiğe kapalı tutulacak ve bölünmüş yolun diğer iki şeritli kesiminden iki yönlü trafik akışı sağlanacak. 


Kükürtlü Caddesi çıkışı taşıt trafiğine kapatılarak, Kemalpaşa Caddesi-Eski Mudanya Caddesi güzergahından Merinos Kavşağına yönlendirilecek ve stadyum Caddesinden Altıparmak istikametine ulaşım sağlanacak. 


Çekirge İstikametinden gelen araçlar Mutlu sokaktan Çelik Palas oteli arka yol güzergahını kullanarak Hamzabey-Muradiye-Devlet Hastanesi güzergahını kullanabilecek. 


Bursa...