02 / 05 / 2024

Çekmeköy altyapı yatırımları 2015

Çekmeköy altyapı yatırımları 2015

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz ve İSKİ Genel Müdürü Dursun Atilla Altay, Çekmeköy Belediyesi’nde gerçekleştirilen toplantıda bir araya geldiler Toplantıda, ilçedeki alt yapı yatırımları görüşüldü.

Bursa Büyükşehir Belediyesi ulaşımdan altyapıya her alanda yatırımlarına son gaz devam ediyor!

Bursa Büyükşehir Beldiyesi, Bursa'nın 17 ilçesi ile daha yaşanabilir bir kent haline gelmesi için ilçelerde de ulaşımdan altyapıya, çevreden sosyal tesislere kadar her alanda yatırımlarına devam ediyor.

Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası açıkladı! Bu sene Türkiye'ye yapılan yatırımlar 2,5 milyar Euro'yu aşacak!

Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD) Başkanı Odile Renaud-Basso, Türkiye'de bu yılki yatırımlarının 2,5 milyar Euro'yu aşacağını belirtti.

Temiz enerji teknolojisi yatırımları hız kazandı!

Dünyaca ünlü petrol ve doğalgaz şirketleri, temiz enerji teknolojisine yönelik yatırımlarını hızlandırdı. BP, Shell, TotalEnergies, ADNOC, Saudi Aramco ve Petronas gibi dünyaca ünlü şirketler, yenilenebilir enerji, hidrojen üretimi ve karbon yakalama teknolojileri alanlarında yatırımlarına hız verdi

Dec Altyapı Yatırımları İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dec Altyapı Yatırımları İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Derya Sinanoğlu Çelik ve Fatih Asan ortaklığında kuruldu.

Dağ Holding'in 2022 yılı yatırımları 15 milyar TL'yi geçti!

Türkiye’nin en çok konut projesi üreten gayrimenkul firmaları arasında yer alan Dağ Holding'in 2022 yılı yatırımları 15 milyar TL'yi geçti...

Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğünden İBB'ye Sefaköy metrosu yanıtı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğü "Sefaköy-Beylikdüzü-Tüyap Metrosu bir yıla yakındır sadece imza bekliyor" iddialarıyla ilgili açıklama yaptı.

Fuzul Holding 2022'de konut yatırımlarını hızlandıracak!

FuzulEv Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Akbal, 2022 senesinde konut sektörüne yönelik yatırımlarını hızlandıracaklarını belirtti.

Ulaşım yatırımları Sakarya'da konut satışlarını arttırdı!

Kuzey Marmara Otoyolu, İstanbul-İzmir Otoyolu ve Avrasya Tüneli gibi büyük yatırımların ülke ekonomisini önemli ölçüde artırdığını söyleyen İstanbul Kamu Özel Sektör İşbirliği Mükemmellik Merkezi Başkanı Eyüp Vural, özellikle Sakarya'da konut satışlarının arttığını dile getirdi. 

İstanbul Pppcoe Altyapı Yatırımlar Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Pppcoe Altyapı Yatırımlar Anonim Şirketi Üsküdar’da   50 bin TL sermaye bedeli ile Eyüp Vural Aydın tarafından kuruldu.

Ulaştırma yatırımları 1 trilyon 555 milyar TL'ye ulaşacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, ulaştırma ve altyapı yatırımlarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Adil Karaismailoğlu, ulaştırma ve altyapı yatırımlarının yapılan ve devam eden projelerde 1 trilyon 555 milyar TL'yi bulacağını söyledi.

Ssb Altyapı Yatırımları İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ssb Altyapı Yatırımları İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Engin Gündoğdu ve Ender Özeke ortaklığında kuruldu.

Samsun'a yönelik yatırımlar ve toplanan vergiler TBMM'de!

Samsun'da toplanan vergilere ve Samsun'a yönelik yatırımlar meclis gündemine taşındı. CHP'li Zeybek, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Bakanlığın 2021 yılı için İzmir'e yönelik yatırımları mecliste!

Bakanlığın 2021 yılı için İzmir'e yönelik yapacağı yatırımlar meclis gündemine taşındı. CHP'li Arslan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Çekmeköy altyapı yatırımları 2015 Haberi

Çekmeköy altyapı yatırımları 2015


Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz ve İSKİ Genel Müdürü Dursun Atilla Altay, Çekmeköy Belediyesi’nde gerçekleştirilen toplantıda bir araya geldiler. Belediye Başkan Yardımcıları ve İSKİ Daire Başkan Yardımcılarının da katıldığı toplantıda, ilçedeki alt yapı yatırımları görüşüldü. Mahalle haritaları üzerinde yapılan toplanın ana gündem maddesi, 100 m’den 10 m’ye düşürülen İSKİ mutlak koruma bantları oldu. Dere yataklarının temizlik ve bakım çalışmaları ile ilgili Başkan Poyraz’a bilgi veren İSKİ Genel Müdürü, İSKİ’nin imalat hızı yüksek ve kaliteli ıslah çalışmalarıyla, olası su baskınlarına karşı vatandaşların can ve mal güvenlikleri için kesin tedbirler alındığını belirtti.


Sırapınar ve Hüseyinli Mahalleleri’ne alt yapı yapılabilmesi ile ilgili yaşanan sorunları da paylaşan taraflar, mevcut sorunların giderilmesi ile ilgili birlikte hareket etme kararı aldılar. Genel Müdür Altay, Hüseyinli Mahallesi’nde inşaatı...