08 / 05 / 2024

Çekmeköy Belediyesi yeni araçlar

Çekmeköy Belediyesi yeni araçlar

Çekmeköy Belediyesi, ilçe halkına daha iyi hizmet vermek adına araç filosuna eklediği 21 tane aracı düzenlenen törenle teslim aldı. Araçlar tören sonrasında Çekmeköy ilçesinde bir tur attı.

GABORAS Çekmeköy konut projesinde ön satışlar başladı!

GABORAS, Çizmeci İnşaat’ın Çekmeköy’de yeni başlayacağı konut projesinde ön satışlar başladı. GABORAS üyelerine özel ekstra indirimler ve avantajlar sunulacağı açıklandı.

Çekmeköy Belediyesi'nden ticaret imarlı arsa!

İstanbul İli Çekmeköy Belediye Başkanlığı, Çekmeköy'de yer alan ticaret alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsanın muhammen bedeli 38 milyon 47 bin 500 TL olarak açıklandı.

Çekmeköy’deki ekolojik turizm ve tarım alanları, konut imarına açıldı!

Çekmeköy’deki ekolojik turizm ve tarım alanları, konut imarına açıldı. Paylaşılan detaylara göre Çekmeköy belediyesi 4 köyü kapsayan imar planındaki “ekolojik turizm alanlarında konut yapılamaz” ibaresini iptal ederek 2 katlı konut inşaatlarının da önünü açtı.

Çekmeköy'de konut imarlı 364 metrekarelik arsa satılıyor! Megakentte son dakika fırsatı! 

İstanbul Çekmeköy Belediyesi, Çekmeköy'deki 364,08 metrekarelik arsayı satıyor. Peki Çekmeköy'de yer alan arsanın muhammen bedeli kaç TL? İşte o satış ile ilgili ayrıntılar...

Çekmeköy Belediyesi arsa satacak! Megakentte imarlı arsa fırsatı!

İstanbul İli Çekmeköy Belediye Başkanlığı, Çekmeköy Taşdelen'de yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsa ticaret ve hizmet alanı imarlı.

Çekmeköy'deki askeri kışlaya yeni imar planı: TRT Film Platoları ve kampüs alanları inşa edilecek!

Çekmeköy'deki Şehit Onbaşı Azim Özdemir kışlasında TRT Film Platoları ve kampüs alanları inşa edilmesi için yeni imar planı hazırlandı. İşte o planın detayları...

Nef Çekmeköy Koruköy satışta! Yeni proje!

Nef tarafından hayata geçirilen ve satış rekoru kıran Çekmeköy projesinin 77 bin metrekarelik yeni alanında yer alan Nef Koruköy satışta. Yeni Proje!

Ege Yapı Çekmeköy 2 ön talep topluyor! Yeni proje! 

Ege Yapı yeni projesi Çekmeköy 2 için ön talep sürecini başlattı. Ege Yapı Çekmeköy 2 projesi nerede? İşte Ege Yapı Çekmeköy 2 ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Nef Çekmeköy Koruköy satışta! Dev projenin 3. etabında 0.69 faiz fırsatı! 

Nef'in 2 günde 497 adet konut satışıyla rekora imza attığı Nef Çekmeköy projesinin yeni etabı Nef Koruköy resmen satışta. Projede 0.69 faiz ve 15 yıl vade fırsatı sunuluyor. İşte ayrıntılar...

Arsa yatırımı yapmak isteyenlere Çekmeköy Belediyesi'nden büyük fırsat! Resmi Gazete'de yayımlandı!

İstanbul İli Çekmeköy Belediye Başkanlığı, Çekmeköy Hüseyinli'de yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Merakla beklenen ihale bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Çekmeköy Alemdağ'da eski binalar dönüşecek!

Çekmeköy Belediyesi, Alemdağ, Ekşioğlu ve Çatalmeşe Mahallelerinde devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları için yeni imar planını devreye aldı. 

Çekmeköy'de aile sağlığı merkezi inşa ediliyor!

Çekmeköy Belediyesi, Küçükkoru Aile Sağlığı Merkezi ve Bağımlılık Danışma Merkezi için inşaat çalışmalarına başladı.

Çekmeköy'de gençlik merkezleri inşa ediliyor!

Çekmeköy Belediyesi, birçok mahallede toplam 4 adet kitap evi ve gençlik merkezi inşa ediyor.

Çekmeköy Belediyesi yeni araçlar Haberi

Çekmeköy Belediyesi yeni araçlar

Çekmeköy Belediyesi, vatandaşlara daha iyi hizmet vermek amacıyla araç filosunu genişletti. Belediye bünyesinde Çekmeköylülere farklı alanlarda hizmet verecek olan 21 araç Çekmeköy Belediyesi önünde düzenlenen törenle teslim alındı. Törene Çekmeköy Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız,  Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, AK Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Salih Kırıcı, İlçe Emniyet Müdürü Hürol Öztürk, belediye başkan yardımcıları, mahalle muhtarları ve vatandaş katıldı. 


Çekmeköy Belediyesi bünyesine 21 aracın dahil olmasını ilçeye hizmet edecek önemli bir güç olarak değerlendiren Çekmeköy Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız, Belediye Başkanı ve belediye çalışanlarını hizmetleri için tebrik ettiğini ifade etti.


Çekmeköylülere böyle biz hizmeti kazandırmaktan dolayı mutlu olduğunu belirten Başkan Poyraz, “Birçoğu bizim arazi araçlarımız bunların içinde kepçesinden damperli kamyonuna kadar. Tabi otobüslerimiz de var. Anadolu'’nun herhangi bir ücra köşesine burada...