13 / 05 / 2024

Çekmeköy Belediyesinden iki çocuklu aileye ev

Çekmeköy Belediyesinden iki çocuklu aileye ev

Çekmeköy Belediyesi, inşaatta yaşayan 2 çocuklu aileyi, sıcak bir yuvaya kavuşturdu. Çekmeköy Belediyesi, soğuk bir kış gecesinde telefonla gelen ihbarı değerlendirerek, inşaatta yaşadıkları belirlenen Saburtaşlı ailesine ulaştı...

Çekmeköy'deki inşaat sahibi için tutuklama kararı!

Çekmeköy'de kaybolan 4 ve 8 yaşındaki iki kardeşin, evlerinin yakınındaki inşaat çukurunda ölü bulunmalarına ilişkin yürütülen soruşturmada gözaltına alınan inşaatın sahibi O.A. için tutuklama kararı alındı. 

Çekmeköy'deki o inşaatın sahibi gözaltında!

İstanbul'da 4 ve 8 yaşlarındaki iki kardeşin Çekmeköy'deki bir inşaat alanındaki asansör boşluğuna düşerek hayatını kaybetti. Olayla ilgili soruşturmanın başlatılmasının ardından inşaat sahibi O.A "Taksirle ölüme sebebiyet verme" suçundan gözaltına alındı.

Ege Yapı'dan Çekmeköy ve Hasköy’e 2 yeni proje!

İnovatif projeleriyle öne çıkan Ege Yapı, Çekmeköy ve Hasköy’e 2 yeni proje hayata geçirmeyi planlıyor. Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Kabadayı, ''210 milyon TL değerinde iki yeni projeye daha başlamayı hedefliyoruz'' diye konuştu.

Nef'ten Beykoz ve Çekmeköy'e yeni proje!

Nef İcra Kurulu Üyesi Selçuk Çelik, "İstanbul'da Çekmeköy ve Beykoz'da yeni projeler için çalışmalarımız devam ediyor. NewYork ve Almati, Kazakistan'da iki yeni projemiz 2020'nin ilk çeyreğinde satışa çıkacak" diye konuştu.

Ege Yapı'dan Hasköy ve Çekmeköy'e iki yeni proje!

Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Kabadayı, "2020'nin ikinci yarısında 210 milyon TL yatırımla iki yeni projeye başlayacağız. Hasköy'de 110 milyon TL yatırımla karma proje geliştireceğiz. Çekmeköy'de ise 100 milyon TL yatırım değerinde yeni bir proje daha planlıyoruz" diye konuştu...

Merve Özbey Çekmeköy ve Pendik'ten ev aldı!

Ünlü şarkıcı Merve Özbey, geçtiğimiz günlerde yatırım amaçlı iki adet daire satın aldı. Çekmeköy ve Pendik’ten ev alan Özbey, 1 milyon TL ödedi.

Çekmeköy Belediyesi Ocak Ayı Meclisi tamamlandı!

Çekmeköy Belediyesi Ocak Ayı Meclisi gerçekleştirilen iki toplantıyla tamamlandı.

Be Life Kartal ve Be Life Çekmeköy geliyor! Yeni Proje!

İstanbul Proje Yapı, Kartal 270 konut ve Çekmeköy'de 169 konuttan meydana gelen iki yeni projeye imza atıyor. Be Life Kartal ve Be Life Çekmeköy'de teslimlerin 2019 Haziran'da yapılması planlanıyor...

Çekmeköy Nef Ormantepe fiyat bilgisi!

Çekmeköy Nef Ormantepe fiyat bilgisi kapsamında dairelerin fiyatları 279 bin TL'den başlıyor. Projede iki farklı ödeme planı uygulanıyor...

Çekmeköy'e iki yeni aile sağlığı merkezi müjdesi!

Çekmeköy Belediyesi Meclisi’nin, Mayıs Ayı toplantıları gerçekleşti, toplantıda Kirazlıdere ve Aydınlar Mahallesi’ne yeni aile sağlığı merkezi kurulması için sunulan teklifler kabul edildi.

Dreamlife 2 Çekmeköy’de yükselecek!

Geçen yıl, beş ay arayla yapılan iki genel seçim nedeniyle hız kesen inşaat sektörü, 2016’dan umutlu. Yeni yılla birlikte Çekmeköy DREAMLIFE Konutları’nın inşaat çalışmalarını başlatan Avrasyaİnt, yeni projelerin müjdesini verdi.

216 Butik Çekmeköy projesinde tapular teslim ediliyor!

216 YAPI'NIN, 216 Koru ve 216 Butik Çekmeköy projelerinde tapular teslim ediliyor. Her iki projede de tapular daire sakinlerine tapu töreniyle verilecek.

216 Koru ve 216 Butik Çekmeköy'de tapu teslim zamanı!

216 Yapı'nın 216 Koru ve 216 Butik Çekmeköy projelerinden ev alanlara erken teslimden sonra şimdi de tapuları veriliyor. Her iki projede yaşayanlar 30 -31 Mayıs tarihlerinde düzenlenecek olan törenle tapularını alabilecek.

Çekmeköy Belediyesinden iki çocuklu aileye ev Haberi

Çekmeköy Belediyesinden iki çocuklu aileye ev

Kar yağışının yoğun olduğu bir gecede iki çocuklarıyla birlikte inşaatın bir odasında yaşam mücadelesi veren aileyi, komşuları belediyeye bildirdi.  Gece geç saatlerde gelen ihbarı değerlendirerek, sağlık ekipleri ile birlikte ailenin yanına giden Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, bir dramla karşılaştı.

Büyükşehirde hayata tutunma çabası


Büyük umutlarla göç ettikleri büyükşehirde, hayatta tutunmaya çalışan ailelerden sadece biri olan Saburtaşı ailesine yardım eli uzatan Çekmeköy Belediyesi, aynı gecenin sabahında hayırsever işadamlarını harekete geçirerek aileyi bir eve yerleştirdi. İlçe sınırlarında tutulan evin bir yıllık kirasını peşin ödeyen Çekmeköy Belediyesi, yine hayırseverler aracılığı evi eşyalarla döşedi. İki çocuğun giyim ve okul masraflarını da üstelenen Çekmeköy Belediyesi, Baba Esar Saburtaşlı’yı da ilçede bulunan özel bir fabrikada işe yerleştirdi.

Çalışmaları yakından takip eden Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz,...