28 / 08 / 2024

Çekmeköy Engelsiz Okul projesi

Çekmeköy Engelsiz Okul projesi

Çekmeköy Belediyesi ve hayırsever iş adamlarının desteğiyle hayata geçirilen özel donanımlı okulun inşaatı tamamlanıyor.

Çekmeköy Belediyesi, okul arazisini satışa çıkardı!

Çekmeköy Belediyesi, Milli Eğitim Müdürlüğü’nün acil ihtiyaç olduğunu belirterek ilkokul ya da ortaokul alanı olmasını talep ettiği araziyi satışa çıkardı.

Çekmeköy Engelsiz Okul'un inşaatı tam gaz!

Çekmeköy Belediyesi ve hayırsever iş adamlarının desteğiyle hayata geçirilen özel donanımlı okulun inşaatı tamamlanıyor.

Çekmeköy'deki 20 dönümlük askeri alana okul yapılacak!

Çekmeköy'de daha önce Sarıgazi Askeri lojmanlarının yer aldığı hazine arazisine özel okul yapılacak.

Çekmeköy Ulus Pazarı'nın yerine okul yapılacak!

Çekmeköy’de cumartesi günleri kurulan Çekmeköy Ulus Pazarı, 21 Ocak tarihinden itibaren kendi gününde yeni adresinde açılacak. Eski pazar alanının yerine ise okul yapılacak.

Ağaoğlu'nun Çekmeköy'deki arazisinde terk alanı tartışması!

Ağaoğlu Şirketler Grubu’na ait Çekmeköy’deki Mehmet Akif Mahallesi ile Şile Otobanı arasında kalan arazide terk alanı tartışması başladı. Ağaoğlu’nun; dini tesis, okul alanı ve sosyal alanların terkinin iptali için Büyükşehir Belediyesi’ne müracaat ettiği ortaya çıktı.

Çekmeköy Adnan Menderes Kültür Merkezi yarın açılıyor!

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, ev ziyaretlerinde yeni projelerle ilgili bilgiler verdi. Başkan Poyraz, sohbetler esnasında Taşdelen bölgesinde yapılacak yeni okul kampüsleri ve yeni aile sağlığı merkezinin süreçlerini de anlattı.

Çekmeköy'ün en değerli arsaları okul alanı olarak planlanıyor!

Çekmeköy Belediyesi 2016 Yılı Performans Programı, belediye meclisinin ikinci birleşiminde görüşüldü. Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, programın özetini sunarken 2016 yılı ve daha sonrasında ilçe için planlanan büyük projeleri anlattı.

Çekmeköy Ekşioğlu Mahallesi'ne yeni okul!

Çekmeköy’de 15 yıl önce yapımı tamamlanan fakat hukuki sorunlar nedeniyle eğitime açılamayan Ekşioğlu Mahallesi’ndeki okulun bakım ve onarım çalışmalarının yüzde 90’ı tamamlandı. Okulun, İmam Hatip Lisesi olarak hizmete açılması planlanıyor.

Çekmeköy Özgecan Aslan Parkı açıldı!

Çekmeköy Belediyesi tarafından 2014 yılında hizmete açılan Engelsiz Park’a, 2.3.2015-60 numaralı meclis kararıyla Özgecan Aslan’ın ismi verildi. Yenilenen parkın açılışını Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal ve Fenerbahçeli futbolcular yaptı.

SEV Amerikan Koleji Çekmeköy açıldı!

Sağlık ve Eğitim Vakfı, 1.5 asır sonra 70 milyon yatırımla SEV Amerikan Koleji'ni açtı. Okul, Çekmeköy’de 18 bin 500 metrekarelik kampüse kuruldu. Kampüs her noktadan gün ışığı alıyor...

İstanbul Çekmeköy TOKİ okul inşaatı yapım işi ihalesi!

İstanbul İli Çekmeköy İlçesi Hamidiye Mah 1 Adet 29 Derslikli İlköğretim Okulu İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek...

TOKİ İstanbul Çekmeköy'de okul inşaatı yapım işi ihalesi!

İstanbul İli Çekmeköy İlçesi Hamidiye Mah 1 Adet 29 Derslikli İlköğretim Okulu İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek...

216Butik Çekmeköy projesinin tüm ayrıntıları! 2+1 daireler 255 bin lira!

216 Butik projesi İstanbul Çekmeköy'de, 216 Yapı tarafından inşa edilecek!

Çekmeköy Engelsiz Okul projesi Haberi

Çekmeköy Engelsiz Okul projesi

Çekmeköy Belediyesi hayırsever iş adamlarının desteğiyle engelli çocukların eğitim görmeleri için özel donanımlı bir okul inşa ediyor. Çekmeköy Belediyesi'nde yer alan habere göre, Mülkiyeti Çekmeköy Belediyesine ait olan ve Milli Eğitim Bakanlığı’na devredilen 5 bin 561 metrekarelik alanda 3 kat üzerine kurulacak okulda; 16 derslik, havuz, beden eğitimi sınıfları, resim ve müzik atölyeleri için sınıflar, yemekhane, mutfak, soğuk hava deposu yer alacak.

Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı olarak hizmete açılacak okulda; zihinsel engelli çocukların sosyal yaşamını güçlendirmek için spor, resim, müzik etkinlikleri yapılırken; çocukların günlük yaşamlarını kolaylaştırmak amacıyla ev eşyaları ve mutfak eşyalarının kullanımları da eğitimlerinin bir parçası olacak.

ONBO Eğitim ve Kültür Vakfı’nın yapım masraflarını üstlenerek bağışçı olduğu okulun; Perihan-Osman Nuri Boyacıoğlu adıyla hizmete açılması...