28 / 04 / 2024

çekmeköy hemen teslim ev fiyatları

çekmeköy hemen teslim ev fiyatları

Anadolu Yakası’nın yükselen bölgesi Çekmeköy’deki hemen teslim konut projelerini mercek altına aldık. Yatırımcısına yüksek prim vaat eden Çekmeköy hemen teslim konut projelerinde fiyatlar 125 bin TL’den başlıyor. İşte o projeler...

MiaPort Concept Arnavutköy projesinde sıfır faiz, hemen teslim ve hemen tapu fırsatı!

Çağlayan Grup tarafından İstanbul Arnavutköy'de  hayata geçirilen MiaPort Concept'te sıfır faiz, hemen teslim hemen tapu fırsatı devam ediyor.

Yalova Sakura Park 2. etapta peşinde yüzde 5 indirim! Hemen teslim fırsatı!

APEC Çelik Yapı Sistemleri  tarafından Yalova'da yükselen Sakura Park projesinin 2. etabında hemen teslim fırsatı ve peşin ödemelerde yüzde 5 indirim fırsatı devam ediyor. Peki Sakura Park 2. etapta konut fiyatları ne kadar?

Artbahçe Çekmeköy konut projesinde tapu hemen teslim! Yaşam resmen başladı...

Anadolu Şehircilik Yatırım tarafından Çekmeköy'de hayata geçirilen Artbahçe Çekmeköy konut projesinde satışlar devam ediyor. Hemen tapu teslim edilen projede yaşan ise başladı.

Çekmeköy Derin Park Villaları Aralık'ta teslim!

Çekmeköy'de hayata geçirilen Derin Park Villaları'nın önümüzdeki Aralık ayında sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor. Derin Park Villaları'nda 5 oda 1 salon villalar yer alıyor.

Brand Vadi İstanbul'da hemen teslim villalar yüzde 50 peşinatla!

Brand Vadi İstanbul'da yer alan villalar hemen teslim fırsatıyla satılıyor. Projede yer alan villalar için yüzde 50 peşinat ödendiğinde kalan tutar vadelendirilebiliyor. 

TOKİ Ankara satışları resmen başladı! TOKİ'den başkentlilere büyük müjde! 110 bin liraya hemen teslim 2+1 ve 3+1'ler!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa edecek olan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara'da 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon hemen teslim konutları satışa çıkardı. İşte detaylar...

Çekmeköy Saklı Vadi Konakları'nda erken teslim fırsatı!

Haziran 2018'de inşaat çalışmalarının başladığı Çekmeköy Saklı Vadi Konakları, teslim tarihinden önce tamamlanacak. 86 daire ve 8 mağazadan oluşan projede fiyatlar 295 bin TL'den başlıyor...

Bakırköy City'de hemen tapu hemen teslim fırsatı!

Beyaz İnşaat tarafından hayata geçirilen Bakırköy City'de hemen tapu hemen teslim fırsatı sunuluyor. Projedeki son dairelere 24 ay 0 faizle sahip olunabiliyor..

Sea Pearl Ataköy'de hemen teslim fırsatı!

Kuzu Grup tarafından Ataköy'de hayata geçirilen Sea Pearl projesinde daireler hemen teslim ediliyor..

Çekmeköy Zin D Zer ne zaman teslim?

Çekmeköy Zin D Zer projesi konut rezidans, hizmet rezidans ve çarşı bölümlerinden meydana geliyor. Peki Çekmeköy Zin D Zer ne zaman teslim?

Be Life Çekmeköy ne zaman teslim?

5 katlı 6 blok halinde yükselen Be Life Çekmeköy projesi 169 adet daireden meydana geliyor.  Peki Be Life Çekmeköy ne zaman teslim?

Ağaoğlu Çekmeköy Park teslim tarihi!

Çekmeköy Park Evleri 3 milyar dolar yatırım bedeliyle Ağaoğlu İnşaat tarafından hayata geçirildi. Ağaoğlu Çekmeköy Park teslim tarihi ne zaman?

Ege Yapı hemen teslim projelerinde faizi yüzde 0,70'e indirdi!

Batışehir ve Pega Kartal projelerindeki konut kredisi faizlerini yüzde 0,70’e indiren Ege Yapı, kendi bünyesinde uyguladığı finansman modeli ile sadece %20 peşinatla banka kredisi kullanmadan 120 ay vadeyle hemen teslim ev veya ofis sahibi yapıyor.

çekmeköy hemen teslim ev fiyatları Haberi

çekmeköy hemen teslim ev fiyatları

2008 yılında ilçe statüsüne kavuşan Çekmeköy, bugün İstanbul’un en çok prim vaat eden lokasyonlarının başında geliyor. 


Gayrimenkul piyasasının en revaçta olduğu yerler arasında yer alan Çekmeköy, birkaç yıl önceye kadar sayfiye alanı iken bugün birbirinden lüks konut projesine ev sahipliği yapıyor. 


1999 depreminden sonra popülaritesini artıran bölge, Çekmeköy-Üsküdar metro hattı çalışmalarının başlaması ile adeta Anadolu Yakası’nın yükselen bölgesi oldu. 


Bu haberimizde Emlakkulisi.com takipçileri için Çekmeköy hemen teslim konut projelerini mercek altına aldık. Bölgede şu anda hemen teslim durumda olan 13 konut projesi bulunuyor. Çekmeköy satılık ev fiyatları ne kadar? Sosyal imkanlar neler? Ödeme seçenekleri neler? Hepsi ve daha fazlasının cevabı haberimizde. İşte Çekmeköy hemen teslim konut projeleri….