15 / 05 / 2024

Çekmeköy Kültür Merkezine nasıl gidilir

Çekmeköy Kültür Merkezine nasıl gidilir

2 bin 444 metrekarelik alan üzerinde kurulan Çekmeköy Kültür Merkezi, 7 kattan meydana geliyor. Sadece kültür sanat etkinlikleri için düzenlenen alanlar değil spor alanları da bulunacak

Çekmeköy'deki belediye arazisine kültür merkezi yapılacak! 

Çekmeköy Belediyesi'ne ait arsada villa ve AVM yapılacağı ileri sürülmüştü. Eski milletvekili Nusret Bayraktar, konuya ilişkin açıklama yaptı. Bayraktar, araziye kültür merkezi inşa edileceğini belirtti...

Karacabey kültür merkezine kavuşuyor!

Bursa Büyükşehir tarafından Karacabey’e kazandırılacak kültür merkezi inşaatının yüzde 20’lik bölümü tamamlandı.

Karacabey kültür merkezine kavuşuyor!

Bursa’nın Karacabey İlçesi’nde Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kültür Merkezi’nin 400 günde tamamlanması planlanıyor.

Çekmeköy Alparslan Türkeş Kültür Merkezi'nin inşaatı yükseliyor!

Çekmeköy Belediyesi artan nüfusa bağlı olarak mahallelere yeni kültür merkezleri inşa etmek için çalışmalarına devam ediyor.

Bakırköy Kültür Merkezi açıldı!

Bakırköy Belediyesi ve hayırseverlerin katkılarıyla inşa edilen Türkiye’de bir ilk olan ;Bakırköy Kültür Merkezi ve Cemevi hizmete açıldı.

Çekmeköy'e yeni kültür merkezi müjdesi!

Büyükşehir kanunu ile mahalle statüsüne kavuşan eski köylerde, Köy Konağı mimarisi ile dizayn edilen kültür merkezleri çalışmaları başladı. Merkezlerin içinde Kütüphane, eğitim alanı, etkinlik salonları bulunacak.

Bakırköy Kültür Merkezi ve Evlendirme Dairesi ihalesi 15 Kasım'da!

Bakırköy Belediyesi tarafından Kültür Merkezi ve Evlendirme Dairesi için yapılacak intifa hakkı tesis edilmek suretiyle yapım ve işletilmesi ihalesi 15 Kasım'da...

Çekmeköy Hamidiye Kültür Merkezi'nde son durum!

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz yeniden inşa edilen Hamidiye Kültür Merkezi’nde incelemeler yaptı.

Çankaya Mülkiye Kültür Merkezi'nde sona gelindi!

Kültür merkezine dönüştürülen Çankaya'daki Mülkiyeliler Birliği binasında sona gelindi. Birçok etkinliğe ev sahipliği yapacak merkez açılış için gün sayıyor.

TİKA'dan Gürcistan'daki kültür merkezine destek!

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansının gönüllü elçileri Gürcistan'da hayata geçirilen "Dünyayı Eğitim ve Sevgi Kurtaracak" projesinin kültür merkezi inşaat çalışmalarına katıldı.

Tekirdağ kültür merkezine kavuşuyor!

Kültür ve Turizm Bakanlığı öncülüğünde Tekirdağ Valiliği Yatırım İzleme Koordinasyonu Başkanlığı koordinesinde yürütülen inşaat çalışmaları yüzde 99 tamamlandı.

Boğazköy Kültür ve Spor Tesisi'nin inşaatı yükseliyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Boğazköy Kültür ve Spor Tesisi inşaatının yüzde 60’ı tamamlandı.

Atatürk'ün Edremit'te kaldığı ev kültür merkezine dönüştürülecek!

Mustafa Kemal Atatürk'ün 1934'te Balıkesir'in Edremit ilçesini ikinci ziyaretinde kaldığı bina, belediye tarafından restore edilerek kültür merkezine dönüştürülecek

Çekmeköy Kültür Merkezine nasıl gidilir Haberi

Çekmeköy Kültür Merkezine nasıl gidilir

Çekmeköy Kültür Merkezi, Çekmeköy Belediyesi tarafından hayata geçirilecek. Yakında temeli atılacak olan Çekmeköy Kültür Merkezi'nin açılış tarihi ise henüz belirlenmedi. 


Çekmeköy Doğa Park yanında inşa edilecek olan Çekmeköy Kültür Merkezi, toplam 2 bin 444 metrekarelik arsa alanı üzerinde yükselecek. 


İnşaat alanı 9 bin 253 metrekare olan Çekmeköy Kültür Merkezi'nin taban alanı ise 1.421 metrekare. Çekmeköy Kültür Merkezi'nin ana yola cephesi 45 metre.


4 normal kat, zemin ve 2 bodrum kattan meydana gelen Çekmeköy Kültür Merkezi'nde 2. bodrum katta 1.776 metrekare otopark bulunuyor. 


Çekmeköy Kültür Merkezi'nde 1. bodrum katta 1.776 metrekare otopark ve fitness center yer alacak. Çekmeköy Kültür Merkezi'nde zemin katta kurs alanı, satış alanları ve kafeler bulunuyor. 


Zemin kat toplam 1.204 metrekarelik alana sahip. Çekmeköy Kültür Merkezi'nin toplam 1.421 metrekarelik 1. katında 2...