04 / 05 / 2024

Çekmeköy Mehmet Akif Mahallesi İtfaiye Binası

Çekmeköy Mehmet Akif Mahallesi İtfaiye Binası

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından projelendirilen Çekmeköy Mehmet Akif Mahallesi İtfaiye Binası’nın inşaatı başladı.

Arnavutköy Mehmet Akif Ersoy Mahallesi 1/5000 ölçekli imar planı askıda!

Arnavutköy ilçesi, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi, 4192 ada, 2 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 18.12.2021 tasdik tarihli Nazım İmar Planı askıya çıkarıldı.

Mehmet Akif Alakurt şehir hayatını bıraktı, köye yerleşti!

Şehir hayatını terk edip, köy hayatını tercih eden oyuncu Mehmet Akif Alakurt, 3 dönümlük arazisinde bağ bahçe işleriyle uğraşıyor.

Bağcılar Mehmet Akif Camii'nin temeli atıldı!

Kentsel dönüşüm kapsamında yıkımı yapılan Bağcılar Mehmet Akif Camii’nin temel atma töreni gerçekleştirildi.

Bursa Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu hizmete giriyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi, Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu'nu hizmete açıyor.

Çekmeköy'e ikinci itfaiye binası inşa ediliyor!

Çekmeköy Mehmet Akif Mahallesi’nde hayata geçirilen yeni itfaiye binasının inşaatı devam ediyor.

Bursa Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu'nun inşaatı tamamlanıyor!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Ortabağlar Mahallesi’nin en önemli sorunları arasında yer alan Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu’nun yeni eğitim döneminde hizmete gireceğini açıkladı.

Çekmeköy Fatih Sultan Mehmet Mahallesi parkı imar planı askıda!

Çekmeköy İlçesi, 3961 parsel ve Fatih Sultan Mehmet Mahallesi, parkına ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıktı...

Beykoz Mehmet Akif Ersoy Müzesi açıldı!

İstiklal Şairi Mehmet Akif Ersoy’un anısına yapılan Mehmet Akif Ersoy Şiir Müzesi İstiklal Marşı’nın kabulünün 97. yıl dönümünün kutlandığı 12 Mart’ta hizmete açıldı.

Çekmeköy İtfaiye Binası'nın inşaatı başladı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından projelendirilen Çekmeköy Mehmet Akif Mahallesi İtfaiye Binası’nın inşaatı başladı.

Sezen Aksu, Mehmet Akif Ersoy'un evini sattı mı?

İstiklal Marşı'nın şairi Mehmet Akif Ersoy'un 1908-1912 yılları arasında Beylerbeyi'nde yaşadığı evi satın alan Sezen Aksu'nun bu evi sattığı iddia edildi.

İzmit Mehmet Akif Ersoy Lisesi'ne spor salonu müjdesi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İzmit Mehmet Akif Ersoy Lisesi'ne spor salonu müjdesi verdi.

Ağaoğlu'nun Çekmeköy'deki arazisinde terk alanı tartışması!

Ağaoğlu Şirketler Grubu’na ait Çekmeköy’deki Mehmet Akif Mahallesi ile Şile Otobanı arasında kalan arazide terk alanı tartışması başladı. Ağaoğlu’nun; dini tesis, okul alanı ve sosyal alanların terkinin iptali için Büyükşehir Belediyesi’ne müracaat ettiği ortaya çıktı.

Uşak Mehmet Akif Ersoy Camii'nin temeli atıldı!

UŞAK Belediye Başkanı Nurullah Cahan, kentte ibadethaneler ve eğitim kurumlarına belediye olarak verilen desteğin kesintisiz sürdüğünü söyledi.Mehmet Akif Ersoy mahallesi ve Akse köyü halkının en büyük ihtiyaçlarından Mehmet Akif Ersoy Camii için temel atma töreni yapıldı.

Çekmeköy Mehmet Akif Mahallesi İtfaiye Binası Haberi

Çekmeköy Mehmet Akif Mahallesi İtfaiye Binası

Çekmeköy Belediyesi'nde yer alan habere göre, Çekmeköy Mehmet Akif Mahallesi’nde hayata geçirilecek olan itfaiye binasının inşaat çalışmaları başladı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından projelendirilen itfaiye binası 2 bin 280 metrekare alan üzerinde inşa edilecek.

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz konuyla ilgili olarak, “ilçemize bir itfaiye binasının daha kazandırılmasının sevincini yaşıyoruz. Bir tanesi Ömerli Mahallesi’nde bir tanesi Mehmet akif Mahallesi’nde olacak ve iki farklı uçta bulunan bu binalarımızla ihtiyaç halinde daha hızlı müdahale imkanı bulacağız. Allah muhtaç etmesin ama varlıkları da eksik olmasın dediğimiz kurumlardan bir tanesi olan bu yatırım için katkılarından dolayı  İBB’ye teşekkür ediyoruz,”...