29 / 04 / 2024

Çekmeköy metrosu 3 Katlı Büyük İstanbul Tüneline mi bağlanacak

Çekmeköy metrosu 3 Katlı Büyük İstanbul Tüneline mi bağlanacak

Çekmeköy Üsküdar Metro hattı için gün sayan Çekmeköylülere bir müjde de Başbakan Sayın Ahmet Davutoğlu’ndan geldi. Ulaşımda çağ atlatacak dev proje, “3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli” ile Çekmeköylülerin de hayatı değişecek.

Çekmeköy Life'ta 9 milyon TL'ye 3+1! Bir ay sonra teslim!

İstanbul'un yeni cazibe merkezinde modern bir yaşam sunan Çekemeköy Life'ta 3+1 konutlar 9 milyon TL'den başlıyor. Çekmeköy Lifte'ta teslimler ise bir ay sonra yapılması planlanıyor. İşte Çekmeköy Life ile ilgili ayrıntılar...

Nef Çekmeköy Koruköy'ün lansmanı yapıldı! Dev projenin 3. etabında konutların yarısı satıldı!

Nef Çekmeköy'ün 3'üncü etabı Koruköy'ün lansmanı yapıldı. İşte Nef Çekmeköy Koruköy ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Nef'ten Çekmeköy 3. Etap açıklaması!

Kandilli Koru Blokları projesini satışa çıkaran Nef, Çekmeköy projesinin 3. etabının iptali ile ilgili açıklama yaptı. İşte Nef'in o açıklaması...

Emlak Konut GYO Çekmeköy 3 parsel değerleme raporu!

Emlak Konut GYO tarafından İstanbul Çekmeköy 3 adet parsel için hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı. 

Nef Çekmeköy 3. Etap iptal edildi!

Koruköy adıyla yakın zamanda satışa çıkması planlanan Nef Çekmeköy 3. Etap iptal edildi...

Çekmeköy'de 14.8 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

Üsküdar Belediye Başkanlığı İstanbul Çekmeköy Ömerli'de yer alan 3 adet arsayı 14 milyon 847 bin 820 TL bedelle satışa çıkardı.

Çekmeköy-Sancaktepe-Sultanbeyli Metrosu'nda sona gelindi!

Üsküdar-Sultanbeyli metro hattının 2. etabı olan Çekmeköy-Sancaktepe-Sultanbeyli Metrosu'nda sona gelindi. 9 istasyondan oluşan metronun kısa zaman içerisinde tamamlanarak hizmete açılması planlanıyor.

TOKİ kanalıyla Çekmeköy'de 3 bin 89 konut projesi hayata geçirdik!

Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklamada "TOKİ kanalıyla Çekmeköy'de 3 bin 89 konut projesini hayata geçirdik" dedi.

Üsküdar-Çekmeköy metrosu bugün açılıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'nin sürücüsüz metrosu olan Üsküdar-Ümraniye-Çekmeköy Metro Hattı'nın 2. etabını bugün açacak

Üsküdar-Çekmeköy metrosu yarın açılıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal,  Üsküdar-Ümraniye-Çekmeköy metrosunun 2. etabı 21 Ekim Pazar günü açılacağını duyurdu.

Üsküdar-Çekmeköy metrosu 21 Ekim'de açılıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, Üsküdar-Ümraniye-Çekmeköy metrosunun 2. etabının 21 Ekim Pazar günü açılacağını müjdeledi.

Üsküdar-Çekmeköy metrosu bu ay sonu açılmış olacak!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Uysal, "Üsküdar-Çekmeköy metrosunun ikinci etabı en geç bu ay sonu açılmış olacak" dedi...

Çekmeköy metrosu için açılış tarihi belli mi?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Türkiye'nin ilk sürücüsüz metrosunun ikinci etabı olan Çekmeköy-Yamanevler Metrosu'nda çalışmalar devam ediyor. Peki, Çekmeköy metrosu için açılış tarihi belli mi?

Çekmeköy metrosu 3 Katlı Büyük İstanbul Tüneline mi bağlanacak Haberi

Çekmeköy metrosu 3 Katlı Büyük İstanbul Tüneline mi bağlanacak



Yakın zamanda hizmete girecek Çekmeköy Üsküdar Metro hattı için gün sayan Çekmeköylülere bir müjde de Başbakan Sayın Ahmet Davutoğlu’ndan geldi. Ulaşımda çağ atlatacak dev proje, “3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli” ile Çekmeköylülerin de hayatı değişecek.




3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli tanıtım filmi!



İstanbul Boğazı’na yapılacak 3 katlı Büyük İstanbul Tüneli’nin detayları, İstanbul Kongre Merkezi’nde düzenlenen programda açıklandı. Programa Başbakan Ahmet Davutoğlu, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ve çok sayıda davetli katıldı.


Başbakan Ahmet Davutoğlu ve Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan tarafından tanıtımı yapılan "3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli" projesiyle İstanbul, metro hatları ve...