10 / 05 / 2024

çekmeköy Mio Mimarlık Proje Tasarım ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi

çekmeköy Mio Mimarlık Proje Tasarım ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi

Mio Mimarlık Proje Tasarım ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi 50 bin liralık sermaye ile 8 Ekim 2013 tarihinde Murat Muzaffer İstanbulluoğlu tarafından Mimar Sinan Mahallesi Çekmeköy adresinde kuruldu.

Çekmeköy’deki ekolojik turizm ve tarım alanları, konut imarına açıldı!

Çekmeköy’deki ekolojik turizm ve tarım alanları, konut imarına açıldı. Paylaşılan detaylara göre Çekmeköy belediyesi 4 köyü kapsayan imar planındaki “ekolojik turizm alanlarında konut yapılamaz” ibaresini iptal ederek 2 katlı konut inşaatlarının da önünü açtı.

Çekmeköy'deki askeri kışlaya yeni imar planı: TRT Film Platoları ve kampüs alanları inşa edilecek!

Çekmeköy'deki Şehit Onbaşı Azim Özdemir kışlasında TRT Film Platoları ve kampüs alanları inşa edilmesi için yeni imar planı hazırlandı. İşte o planın detayları...

Kadıköy İç Mimarlık İnşaat Ve E-Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kadıköy İç Mimarlık İnşaat Ve E-Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Onur Çeçim ve Ömer Adıman ortaklığında kuruldu. 

Tiny Köy Proje Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Tiny Köy Proje Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi bugün Silivri'de Mertcan Çelik tarafından kuruldu. 

Ekmekçioğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekmekçioğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de Dinçer Yorgun ve Tarık Ekmekçi ortaklığında kuruldu.

Ht Mimarlık Mühendislik Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ht Mimarlık Mühendislik Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de Ersan Küçük tarafından kuruldu.

Selin Serçe Yılmaz Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Selin Serçe Yılmaz Mimarlık Limited Şirketi bugün Şişli'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Selim Serçe Yılmaz tarafından kuruldu.

Db Masters Proje Ve Tasarım Yönetimi Mimarlık Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

Db Masters Proje Ve Tasarım Yönetimi Mimarlık Mühendislik Anonim Şirketi Kağıthane'de 70 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Azaklı tarafından kuruldu.

H Y H Mimarlık İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

H Y H Mimarlık İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Hassan Almallouhı ve Hossın Almalouhı ortaklığında kuruldu.

İstanbul Prestij Konut Yönetimi Mimarlık Mühendislik İthalat Ve İhracat Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Prestij Konut Yönetimi Mimarlık Mühendislik İthalat Ve İhracat Sanayi Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Selay Şapçı tarafından kuruldu.

Nef Çekmeköy satılık dükkan!

Nef imzası ile hayata geçirilen Nef Çekmeköy projesindeki dükkanlar 2 Mart'ta satışa çıkacak. Projede ayrıca garantili kira sistemi ile fırsatlar sunuluyor...

Y H Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Y H Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yavuz Haydaroğlu tarafından kuruldu. 

Karaköy’de Mimarlık Müzesi açıldı!

Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent Şubesi, ‘Mimarlık Müzesi’ne dönüştürüldü. Bina, hem Mimarlar Odası olarak işlevine devam edecek hem de Mimarlık Müzesi olarak ziyaretçilerle buluşacak.

çekmeköy Mio Mimarlık Proje Tasarım ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Haberi

çekmeköy Mio Mimarlık Proje Tasarım ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi


Mio Mimarlık Proje Tasarım ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi 50 bin liralık sermaye ile Murat Muzaffer İstanbulluoğlu tarafından 8 Ekim 2013 tarihinde kuruldu. 


Mio Mimarlık Proje Tasarım ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi iş konusu: Her türlü mimari plan proje çizimini ve taahhüdünü yapmak..ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Mio Mimarlık Proje Tasarım ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi  adres: Mimar Sinan Mahallesi Bosna Caddesi Has İş Merkezi No:21 K:2 Daire:8...