17 / 05 / 2024

Çekmeköy şehir parkı

Çekmeköy şehir parkı

Çekmeköy Belediyesi Kuzey Marmara Otoyolu bağlantı ile askeri alandan ayrılan 200 dönümlük arazinin Çekmeköy Şehir Parkı olarak düzenlenmesine karar verildiğini açıkladı.

Çekmeköy Derin Park Villaları Aralık'ta teslim!

Çekmeköy'de hayata geçirilen Derin Park Villaları'nın önümüzdeki Aralık ayında sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor. Derin Park Villaları'nda 5 oda 1 salon villalar yer alıyor.

Ağaoğlu Çekmeköy Park'ta yüzde 75 peşin 36 ay vade fırsatıyla!

Ağaoğlu İnşaat tarafından Çekmeköy'de yükselen Çekmeköy Park'ta yüzde 75 peşin 36 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor. Peki Ağaoğlu Çekmeköy Park'ta daire fiyatları ne kadar? Ağaoğlu Çekmeköy Park'ta hangi konut tipleri var? Ağaoğlu Çekmeköy Park ile ilgili detaylar...

Türkiye'nin en büyük şehir parkı Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi açılıyor!

Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nin ilk etabı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla açılacak. Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi dünyada beşinci, ülkemizde ise en büyük şehir parkı olma özelliğini taşıyor.

Emlak Konut GYO Çekmeköy ile Başakşehir Kayabaşı 9. Etap ihalelerini erteledi! İşte yeni tarihler...

Emlak Konut GYO İstanbul Çekmeköy ve Başakşehir Kayabaşı 9. Etap ihalelerinin ertelendiğini duyurdu. Peki Emlak Konut GYO İstanbul Çekmeköy ve Başakşehir Kayabaşı 9. Etap ihalesi ne zaman yapılacak? İşte ayrıntılar...

İstanbul Çekmeköy'de son dakika imar değişikliği! Park alanı yapılaşmaya açıldı: Konut yapılacak!

İBB Meclisi'nin haziran ayı oturumlarında, Çekmeköy Ömerli Mahallesi'nde dikkatleri çeken bir plan değişikliği yapıldı. Buna göre park alanı yapılaşmaya açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Yenişehir Parkı Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Yenişehir Parkı Şubesi Pendik'te 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Çekmeköy'de çocuk parkı yerine benzin istasyonu mu inşa edilecek?

Çekmeköy Belediyesi’nin çocuk parkını benzin istasyonuna çeviren imar planı değişikliği teklifi İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi'nde oy çokluyla kabul edildi. 

Çekmeköy-Sancaktepe Şehir Hastanesi Metrosu 2022'de tamamlanacak!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Çekmeköy- Sultanbeyli Metro Hattı’nın Sancaktepe Şehir Hastanesi İstasyonu şantiyesinde incelemelerde bulundu. İmamoğlu, “Çekmeköy-Sancaktepe Şehir Hastanesi İstasyonu’nu, 2022’ye yetiştirmek niyetindeyiz” dedi...

Çekmeköy Hamidiye'de park alanının imar planı tadilatı askıda!

Çekmeköy İlçesi, Hamidiye Mahallesi, 4017 parselin bitişiğinde yer alan park alanının bir kısmına ilişkin 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda...

Çekmeköy Fatih Sultan Mehmet Mahallesi parkı imar planı askıda!

Çekmeköy İlçesi, 3961 parsel ve Fatih Sultan Mehmet Mahallesi, parkına ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıktı...

Esenler İnsan Yüzlü Şehir ve Şehir Parkı Projesi'ne onay!

İnsan Yüzlü Şehir ve Şehir Parkı Projesi için çalışmalara başlanacak. Esenler Belediyesi ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi arasında yapılan protokol Meclis'ten onay aldı. Proje 8,7 milyon metrekarelik askeri alanda inşa edilecek.

Bahçeşehir Park'ta yüzde 20 indirim avantajı!

İstanbul’un yükselen yıldızı Bahçeşehir’de imza attığı projelerle bölgenin gelişimine liderlik eden Atmaca Gayrimenkul, Bahçeşehir Park projesinde son kalan konutlar için, yüzde 20 indirime ek olarak yüzde 10 KDV indirimini içeren dev bir kampanya başlattı. 

İstanbul şehir parkının inşaatı bu yıl başlayacak!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, "Tasarladığımız park ve rekreasyon uygulamalarımızın en büyüklerinden biri olan İstanbul’daki şehir parkının inşasına başlayacağız." dedi. 

Çekmeköy şehir parkı Haberi

Çekmeköy şehir parkı

Boğaziçi Köprüsü Yavuz Sultan Selim ve Kuzey Marmara Otoyolu bağlantısı Çekmeköy Doğa Parkı ile Çekmeköy Kışlası arasından geçecek. Ortalama 5 kilometrelik yol yeni sınır olacak. Çekmeköy Kışlasının batı sınırı daralacak. Yaklaşık 5 km uzunluğundaki bağlantı yolu 3. Köprü'vü Şile otobanına bağlayacak. Yol çalışmasının 3. Köprü'nün bağlantı yolu Çekmeköy çıkışı için yapıldığını doğrulayan Çekmeköy Belediyesi, yol çalışması Doğa Parkı sınırlarının dışında kaldığı için parkta bir değişiklik olmayacağının altını çizdi. Çekmeköy Belediyesi yazılı açıklamasında. Çekmeköy Belediyesi'nce yapılan açıklamada, "Bağlantı yolu ile askeri alandan ayrılan 200 dönümlük arazinin Çekmeköy Şehir Parkı olarak düzenlenmesi ve vatandaşların kullanımına açılın ası için ilgili makamlarla görüşmelerimiz devam etmektedir" denildi. 


Güncel...