13 / 05 / 2024

Çekmeköyde gayrimenkul yatırımı

Çekmeköyde gayrimenkul yatırımı

2002 yılında Çekmeköy'de 56 bin metrekare alanda inşa edilmiş Çekmeköy Gökdeniz Villaları satışa sunulmuş. 130 adet tripleks villadan oluşan sitedeki villaların her biri 215 metrekare büyüklüğündeymiş.

Çakıroğlu Adm İnşaat Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çakıroğlu Adm İnşaat Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Adem Çakıroğlu tarafından kuruldu.

Nitaş Gayrimenkul Yatırım İnşaat Ve Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nitaş Gayrimenkul Yatırım İnşaat Ve Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nihat Taşdemir tarafından kuruldu.

Noseri Gayrimenkul Yatırım Ve Geliştirme Limited Şirketi kuruldu!

Noseri Gayrimenkul Yatırım Ve Geliştirme Limited Şirketi Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ekrem Gül tarafından kuruldu.

Rasyonel Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Rasyonel Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi Çekmeköy'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Salih Öztürk ve Rıdvan Bural ortaklığında kuruldu.

Anda Girişimcilik Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anda Girişimcilik Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de Meral Öztunç tarafından kuruldu.

Sns Consultancy Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sns Consultancy Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy’de  10  bin TL sermaye bedeli ile Aytuğ M.Ahme Syed tarafından kuruldu.

Epsilon Otomasyon Kentsel Dönüşüm Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı'nın merkez nakli yapıldı!

Epsilon Otomasyon Kentsel Dönüşüm Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı'nın merkez nakli gerçekleştirildi. Epsilon Otomasyon Kentsel Dönüşüm Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı'nın merkezi Çekmeköy'de yapıldı.

İnora Gayrimenkul Yatırım İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İnora Gayrimenkul Yatırım İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Çekmeköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Oktay Ekinci tarafından kuruldu.

Turquaz İnvest Gayrimenkul Yatırım ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!    

Turquaz İnvest Gayrimenkul Yatırım ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Çekmeköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Salih Kırıcı tarafından kuruldu.

Boyland Gayrimenkul Yatırım İnşaat'ın merkez nakli yapıldı!

Boyland Gayrimenkul Yatırım İnşaat Taahhüt Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakil işlemi gerçekleştirildi. Boyland Gayrimenkul Yatırım İnşaat'ın merkez nakli Çekmeköy'e yapıldı.

Karaca Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karaca Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Arif Karaca, Mehmet Akdeniz, Muzaffer Karaca, Rahmi Karaca, Sami Karaca tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 31 Ekim'de kuruldu

Lea Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Lea Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi, Leon Hananel, Toni Hananel tarafından 2 milyon TL'lik sermaye bedeli ile 30 Ekim 2013 tarihinde Beyoğlu, Karaköy, Bankalar Caddesi'nde kuruldu

Goldenproject İnşaat Yapı ve Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Goldenproject İnşaat Yapı ve Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi, Salem Sadek Ben Tahia tarafından 20 bin TL'lik sermaye bedeli ile 31 Ekim'de Fatih, Gençtürk Caddesi'nde kuruldu

Çekmeköyde gayrimenkul yatırımı Haberi

Çekmeköyde gayrimenkul yatırımı



ÇEKMEKÖY GÖKDENİZ VİLLALARI


''keyifli yaşam, akıllı yatırım''


İstanbul Anadolu Yakası'nın yaşam açısından parlayan yeni yıldızı Çekmeköy'de, şehrin yoğun trafiği ve gürültüsünden uzak, ama uzak olduğu kadar kent merkezine otoyol ve ana caddelerden sadece 5 dakikada ulaşabileceğiniz, yemyeşil orman içinde, tertemiz hava ve bol oksijen alarak, çağdaş mekanlarda yaşamak isteyenlere büyük fırsat...


Site hakkında genel bilgiler:


56.000 m2 alan içinde 130 adet tripleks villa

Yarı olimpik ve çocuk havuzları 

Restoran

Alışveriş merkezi

Açık ve kapalı otopark

400 tonluk su deposu


Villalarımız:


Dilerseniz dekorasyonu bitmiş

Dilerseniz undecorated, kendi zevkinize göre uzman kadrolarımızla yaşayacağınız mekanları yaratma fırsatı

Dilerseniz oturmaya hazır kiralama fırsatı

Her biri ikiz olan 215 m2'lik tripleks villalar

3 yatak odası, 1 salon, 1...