27 / 05 / 2024

çekmeköyde ticari imarlı alan

çekmeköyde ticari imarlı alan

Çekmeköy Belediyesi; konut ve ticari imarlı iki farklı alanı satışa çıkarıyor. İhaleleri 15 Ocak tarihinde yapılacak

Çekmeköy Belediyesi'nden ticaret imarlı arsa!

İstanbul İli Çekmeköy Belediye Başkanlığı, Çekmeköy'de yer alan ticaret alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsanın muhammen bedeli 38 milyon 47 bin 500 TL olarak açıklandı.

Erzurum'da 6 taksitle ticari alan imarlı 2 arsa satılacak! 

Erzurum İli Yakutiye Belediye Başkanlığı, Erzurum Yakutiye'de yer alan ticari alan imarlı iki arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihaleleri 12 ve 13 Aralık'ta yapılacak.

Belediye, KDV'den muaf ticaret imarlı arsayı 6 taksitle satıyor! İhalesi 12 Aralık'ta!

Erzurum Yakutiye Belediye Başkanlığı, Erzurum Yakutiye'de yer alan 2 adet ticari alan imarlı arsayı KDV'den muaf olarak satıyor. İşte arsaların fiyatları ve tüm detaylar...

Antalya'da ticari imarlı arsa satılacak!

Antalya İli Elmalı Belediye Başkanlığı, Antalya Yenimahalle'de yer alan 13 bin 209 metrekare alana sahip arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsa ticari alan imarlı olarak belirtildi.

Kredi çekmek isteyenler dikkat! Ticari, ihtiyaç ve mevduat faizlerinde son dakika! O kredide faiz yüzde 50'in üzerinde!

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası’nın politika faizini beş defa peş peşe yükseltmesinin etkileri kredi faizlerini yükseltti ve o kredide faizler yüzde 50'in üzerine yükseldi. Peki ihtiyaç, ticari ve mevduat faizleri ne oldu? İşte güncel kredi faiz oranları...

Antalya'da ticaret ve konut imarlı 6 arsa satılacak! 

Kepez Belediye Başkanlığı, Antalya Kepez'de yer alan 6 adet arsayı satışa çıkardı. Arsalar konut ve ticari imarlı olarak belirtildi.

Çekmeköy'de konut imarlı 364 metrekarelik arsa satılıyor! Megakentte son dakika fırsatı! 

İstanbul Çekmeköy Belediyesi, Çekmeköy'deki 364,08 metrekarelik arsayı satıyor. Peki Çekmeköy'de yer alan arsanın muhammen bedeli kaç TL? İşte o satış ile ilgili ayrıntılar...

Çekmeköy Belediyesi arsa satacak! Megakentte imarlı arsa fırsatı!

İstanbul İli Çekmeköy Belediye Başkanlığı, Çekmeköy Taşdelen'de yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsa ticaret ve hizmet alanı imarlı.

Edirne Havsa'da ticari imarlı arsa satılacak!

Havsa Belediye Başkanlığı ticari alan imarlı arsa satacak. Cumhuriyet Mahallesi'nde yer alan arsa 13 bin 237 metrekare alana sahip.

Elmalı Belediyesi'nden Antalya'da ticari alan imarlı arsa hissesi!

Antalya İli Elmalı Belediye Başkanlığı, Antalya Elmalı'da yer alan ticari alan imarlı arsa hissesi satacak. Satış ihalesi 4 Ekim 2023 tarihinde yapılacak.

Belediye'den büyük fırsat! Konut ve ticari alan imarlı 41 arsa satacak! 

Van Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Van'da yer alan 41 adet arsayı satışa çıkardı. Satışa çıkarılan arsalar konut ve ticari alan imarlı olarak belirtildi. 

O ilde 24 adet konut ve 17 adet ticari alan imarlı arsa satılıyor! 6 taksitle gayrimenkul sahibi olabilirsiniz! 

Van Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Van ili, İpekyolu ilçesi, Yenicami Mahallesi'nde yer alan 24 adet konut ve 17 adet ticari alan imarlı arsa 6 taksit fırsatıyla satıyor. İşte o satış ile ilgili detaylar...

Edirne'de ticari imarlı 3 arsa satılacak!

Edirne İli Havsa Belediye Başkanlığı, Edirne Havsa'da yer alan üç adet arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsalar ticari imarlı olarak belirtildi.

çekmeköyde ticari imarlı alan Haberi

çekmeköyde ticari imarlı alan

Çekmeköy Belediye Başkanlığı; konut ve ticaret imarlı 2 alanı satışa çıkardı. Ömerli'de yer alan konut alanı 3 milyon 284 bin 332 TL'den ihaleye çıkıyor. İhalesi 15 Ocak 2013'te yapılacak. Nişantepe'deki ticari alan ise 1 milyon 396 bin 108 TL'den satışa çıkıyor. Bu alanın ihalesi ise 15 Ocak 2013'te saat 09.30'da gerçekleştirilecek. 


Detaylı bilgi için