05 / 05 / 2024

çekmeköydeki okullar

çekmeköydeki okullar

Çekmeköy’de 15 yıl önce yapımı tamamlanan fakat hukuki sorunlar nedeniyle eğitime açılamayan Ekşioğlu Mahallesi’ndeki okulun bakım ve onarım çalışmalarının yüzde 90’ı tamamlandı. Okulun, İmam Hatip Lisesi olarak hizmete açılması planlanıyor.

NEF Çekmeköy'ün ticari alanları yarın satışta!

NEF Çekmeköy'de kira garantili ticari alanlar yarın satışa çıkarılıyor. NEF Çekmeköy projesi Türkiye'nin önde gelen okullarına komşu konumda hayata geçiriliyor.

NEF Çekmeköy'ün ticari alanları 2 Mart'ta satışta!

NEF Çekmeköy'de kira garantili ticari alanlar 2 Mart'ta satışa çıkarılıyor. NEF Çekmeköy projesi Türkiye'nin önde gelen okullarına komşu konumda yükseliyor.   

KAYI Okulları ilk kampüsünü Çekmeköy'de açtı!

2016 yılında kurulan KAYI Okulları 20 milyon dolarlık yatırımla ilk kampüslerini açtı. KAYI Okulları CEO'su Deniz Demirtaş, 5 yılda 100 milyon dolarlık yatırım yapacaklarını söyledi.

İELEV Özel Lisesi'nin yeni binası Çekmeköy'de açıldı!

2014-2015 eğitim-öğretim yılında eğitime başlayan ve Dünya Alman Okullar Birliği (WDA) üyesi olan İELEV Özel Lisesinin, 20 Eylül 2016 Salı günü Çekmeköy yerleşkesinde yer alan yeni binasının açılışı gerçekleşti.

Bergama'ya yeni meydan!

Bergama Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Kozak Yukarıbey Mahallesi’nde meydan düzenlenmesi yapılıyor. Meydan, köydeki okullar için “tören alanı” olarak ta düzenlenip, kullanıma sunulacak.

Çekmeköy yeni metro hattıyla cazibe merkezi oluyor!

İstanbul'un yükselen yıldızı Çekmeköy 2016 Nisan'ında açılacak olan yeni metro hattıyla yeni cazibe merkezi oluyor. Yeşil alanları, siteleri, okullarıyla yaşanabilir bir ilçeye imza atan Çekmeköy Belediye Başkanı Poyraz yeni projelerini anlattı.

Halk Ekmek Fabrikası Ankara Batıkent'te 6. fabrikasını açacak!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Halk Ekmek Fabrikası, Batıkent'te Atlantis Alışveriş Merkezi yanındaki dev park içinde 6'ıncı büyük satış mağazasını açacak. Halk Ekmek Atlantis Cafe'nin, okullar açılmadan hizmet vermeye başlaması planlanıyor.

Platin Evler Çekmeköy ulaşım!

İçerisinde 37 adet dairenin bulunduğu Platin Evler Çekmeköy ulaşım bilgileri kapsamında; Doğa Koleji, Devlet okulları ile Buyaka AVM, Metrogarden AVM, Meydan AVM'ye oldukça yakın mesafede. Platin Evler'in toplu taşımaya uzaklığı ise 100 metre mesafede inş

Platin Evler Çekmeköy ev fiyatları!

Doğa Koleji, Devlet okulları ile Buyaka AVM, Metrogarden AVM, Meydan AVM'ye oldukça yakın mesafede, toplu taşımaya ise 100 metre mesafede yükselen Platin Evler Çekmeköy ev fiyatları metrekare bazında 3 bin 750 TL'den başlangıç gösteriyor...

Anafen Çekmeköy Kampüsü Ağustos ayında tamamlanacak!

Anafen Okulları yeni kampüsünü Çekmeköy’de açıyor, 4 dönümlük arazi üzerinde 13.500 m2 kapalı alana sahip olan kampüsün yapımı Ağustos ayında tamamlanarak yeni eğitim döneminde hizmete sunulacak

Çekmeköy Glow 3’te fiyatlar 223 bin TL’den başlıyor!

MOM Yapı’nın Çekmeköydeki Glow 3 projesinde fiyatlar 60 ay faizsiz vade fırsatıyla 223 bin liradan başlıyor

Çekmeköy Villaparts'ta 220 bin TL'ye 3+1!

Çekmeköy Villapartsta 3+1 konutların fiyatları 220 bin TL ile 275 bin TL arasında; 4+1 konutların fiyatları 330 bin TL ile 400 bin TL arasında farklılık gösteriyor. 2+1 konutların ise satışı tamamlandı

Aktürk Rapsodi Evleri Çekmeköy'de 225 bin TL'ye! Son 3 konut!

Aktürk Rapsodi Evleri Çekmeköy'de kalan bir adet 108 metrekarelik 1+1 konutun fiyatı 225 bin lira; iki adet 136 metrekarelik 1+1 teras katı konutların fiyatı ise 285 bin lira olarak belirlendi...

çekmeköydeki okullar Haberi

çekmeköydeki okullar


Çekmeköy’de 15 yıl önce yapımı tamamlanan fakat hukuki sorunlar nedeniyle eğitime açılamayan Ekşioğlu Mahallesi’ndeki okul, yeni eğitim döneminde öğrencileri misafir etmek için hazırlanıyor.

Çekmeköy ilçesinin kuruluşundan önce, okul olarak yapılan fakat müteahhit firmayla yaşanan sorunlar nedeniyle kullanıma açılamayan okulla ilgili Çekmeköy Kaymakamlığı ve Çekmeköy Belediyesi’nin yaptığı çalışmalar sonuç verdi. Uzun yıllar kullanılmadığı için zarar gören bina, yapılış amacına uygun olarak eğitim yuvası haline getiriliyor. Hukuki sorunları Kaymakamlık tarafından çözülen ve Çekmeköy Belediyesi tarafından bakım ve onarımları gerçekleştirilen bina, 2015-2016 eğitim öğretim yılında öğrencilere kapılarını açacak.

Çekmeköy Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen bakım ve onarım çalışmalarının yüzde 90’ı tamamlandı. Okulun, İmam Hatip Lisesi olarak hizmete açılması planlanıyor. 



Çekmeköy...