04 / 07 / 2024

Celal Babayiğit kimdir

Celal Babayiğit kimdir

Büyükçekmece'de yeni bir meydan ve dev tünel yapacağını belirten AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan adayı Celal Babayiğit, "650 dönümlük İstanbul'un denize açılan en büyük meydanını yapacağız" dedi...

1 Temmuz 2024'ten sonra konut kiralarında kira bedeli artışı neye göre yapılacak?

Avukat Umut Can Babayiğit, milyonlarca kiracının merak ettiği, 1 Temmuz 2024'ten sonra konut kiralarındaki kira bedeli artışının neye göre yapılacağını açıkladı. 

Yiğit Yantaç kimdir? Yiğit Yantaç ne iş yapar?

Yiğit Yantaç'ın eğitim durumu nedir? Yiğit Yantaç kimdir? Yiğit Yantaç kariyeri ve eğitim durumu nedir? Yiğit Yantaç'ın kim olduğu ve Yiğit Yantaç'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve eğitim durumu hakkında merak edilenler. Yiğit Yantaç'ın eğitim durumu, kariyeri ve tüm ayrıntılar... 

Max Speur kimdir, ne iş yapar?

Teknoloji ve IT hizmetleri alanında 30 yıllık deneyimi ile öne çıkan Max Speur kimdir? Max Speur ne iş yapar? İşte ayrıntılar...

Celal Zaim Çil nerede doğdu? Ne iş yapıyor? Hangi bölümden mezun oldu?

Peker GYO Yönetim Kurulu Üyesi Celal Zaim Çil kimdir? Ne iş yapıyor? Hangi okuldan mezun oldu? İşte detaylar...

Mehmet Hurşit Zorlu kimdir?

Cococola Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Hurşit Zorlu kimdir? Mehmet Hurşit Zorlu kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

Bilgeler Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Bilgeler Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Tuzla'da 600 bin TL sermaye bedeli ile Timur Babayiğit, Engin Yücel ve İbrahim Tayfun Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Celal Zaim Çil kimdir?

Peker GYO Yönetim Kurulu üyeliğine atanan Celal Zaim Çil kimdir? Celal Zaim Çil daha önce hangi görevlerde bulundu? İşte Celal Zaim Çil'in biyografisi...

Ömer Mafa kimdir?

Galatasaray Başkan Adayı Yiğit Şardan'ın asil adayı Ömer Mafa kimdir? Ömer Mafa daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ömer Mafa'nın biyografisi...

Bilgeler Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bilgeler Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Timur Babayiğit tarafından kuruldu.

Prepera Turizm Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Prepera Turizm Yatırım Anonim Şirketi bugün Arnavutköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ergül ve Yavuz Babayiğit ortaklığıyla kuruldu. 

Celal Köse kimdir?

Celal Köse, 2019 yerel seçimlerine Ak Parti Yozgat Belediye Başkan Adayı oldu. Peki Celal Köse kimdir? Celal Kösebugüne kadar hangi işlere imza attı?

Babayiğit Teknik Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu.

Babayiğit Teknik Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Hami Babayiğit ve Elfesiya Kılıç ortaklığında kuruldu. 

İmran Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Taşımacılık Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İmran Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Taşımacılık Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Cuna Babayiğit imzasıyla kuruldu.

Celal Babayiğit kimdir Haberi

Celal Babayiğit kimdir

Büyükçekmece'de yeni bir meydan ve dev tünel yapacağını belirten AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan adayı Celal Babayiğit, "650 dönümlük İstanbul'un denize açılan en büyük meydanını yapacağız" dedi. Babayiğit, ilçenin çarşı yakasının denizle buluşacağını ve böylece Mimar Sinan Köprüsü'nün hak ettiği değere ve görünüme kavuşacağını belirtti. 


Sabah...