28 / 04 / 2024

Celal Demirli

Celal Demirli

Lansman avantajıyla satışa sunulan Twinstar Yakacık’ ın gördüğü yoğun ilgi üzerine bir açıklama yapan Demirli Yapı, Satış ve de Pazarlama Müdürü Celal Demirli projeyi anlattı...

Celal Şengör: İstanbul'a deprem ikaz sistemi kurulmalı!

Fransız gemisi Le Suroit’in Marmara Denizi’nde elde ettiği bulgular yayımlandı. Araştırma ekibinde yer alan Prof. Dr. Celal Şengör, ‘Denize inip fay hattını inceledik. Fay Anadolu’ya doğru yılda 2,5 cm ilerliyor. Önlem alınmalı’ dedi

Demirli Gayrimenkul İnşaat Yatırım Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Demirli Gayrimenkul İnşaat Yatırım Sanayi Anonim Şirketi, Mehmet Erkan Demirli Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Ahmet Kaya Demirli Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 500 bin TL sermaye ile 19 Ağustos'ta Kadıköy'de kuruldu.

Emine Demirli, Univa Student Residence Satış Müdürü oldu!

Erkanlı İnşaat'ın Sakarya'da hayata geçirdiği Univa Student Residence projesinin satış müdürü Emine Demirli oldu. Proje 126 milyon TL yatırımla hayata geçiriliyor.

Celal Toprak: Kentsel dönüşüm yıkıp yeniden yapmak değil!

Gazete Beşiktaş'ın yazarlarından Celal Toprak, bu haftaki köşesinde kentsel dönüşüm projelerini ele aldı. İşte Celal Toprak'ın kaleme aldığı o yazı...

TOKİ Celal Bayar Üniversitesi için kuralar çekildi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Celal Bayar Üniversitesi personeli için “talep toplama yöntemi” çerçevesinde Manisa’da inşa edilecek 110 konutun hak sahipleri kura ile belirlendi.

Celal Bayar Bulvarı'nda çalışmalar başladı!

Hızlı Tren Garı'na giriş-çıkışı sağlamak amacıyla, TCDD'nin yapacağı alt geçit inşaatı nedeniyle Celal Bayar Bulvarı'nda çalışmalar başladı.

Gemlik Celal Bayar Anadolu Lisesi Spor Salonu açıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Gemlik Celal Bayar Anadolu Lisesi Spor Salonu, okulun 19. Dönem mezuniyet töreni ile birlikte şölen havasında hizmete açıldı.

Demirli Yapı 6 projesiyle sektörde ön plana çıkıyor!

İnşaat sektöründe uzman kadrosuyla kurulan, sektörün en eski ve deneyimli kuruluşlarından biri olan Demirli Yapı şimdiye kadar hayata geçirdiği projeleriyle sektörün önde gelen firmalarından biri olmanın haklı gururunu yaşıyor.

TCDD Ankara Celal Bayar Bulvarı'nda köprülü kavşak inşa edecek!

Ankara Büyükşehir Belediyesince,Celal Bayar Bulvarı'ndaki ağaçların bir kısmının, Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) tarafından yapılacak köprülü kavşak çalışması nedeniyle kaldırıldığı bildirildi.

Celal Bayar Üniversitesi'nin fakülte inşaatı mecliste konu oldu!

Manisa Milletvekili Erkan Akçay, Celal Bayar Üniversitesi Salihli İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi inşaatına ilişkin soru önergesi hazırladı. Akçay, sorularının Başbakan Davutoğlu tarafından yanıtlandırılmasını talep etti..

Celal Bayar'ın Çiftehavuzlar’daki evi dönüşecek!

Cumhuriyet Gazetesi köşe yazarı olan Ayça Atikoğlu bugünkü yazısında 3. Cumhurbaşkanı Celal Bayar'ı anlattı. Bayar'ın Çiftehavuzlar’daki evi de kentsel dönüşümle yenilenecek.

Celal Koloğlu, inşaat sektöründeki teftiş faaliyetlerini anlattı!

Türkiye İnşaat Sanayicileri İşveren Sendikası (İNTES) Başkanı Celal Koloğlu, kayıt dışı istihdamın yüzde 33 seviyelerinde olduğunu belirterek, "Denetimler kayıt dışı ekonomiyle mücadelede etkin bir araç" dedi.

Ece Şirketler Grubu'nun acı günü! Celal Ece vefat etti!

Ece Şirketler Grubu Başkanı İnşaat Mühendisi Celal Ece vefat etti. Ece Şirketler Grubu ve ailesi Celal Ece'nin vefatı üzerine taziye ilanı yayınlattı.

Celal Demirli Haberi

Celal Demirli

Lansman avantajıyla satışa sunulan Twinstar Yakacık’ın gördüğü yoğun ilgi üzerine bir açıklama yapan Demirli Yapı, Satış ve Pazarlama Müdürü Celal Demirli; “Lansman fiyatlarıyla satış için ayırdığımız satış kotamız kısa bir süre içinde doldu. Alıcılara sağladığı üstün avantajlarıyla Twinstar Yakacık projesi, tıpkı Demirli Yapı’nın önceki projeleri gibi, gördüğü yoğun taleple daha şimdiden yüksek prim yapmaya başladı.


Bölgemizde lokasyon, konum ve mimari konfor açılarından eşsiz özelliklere sahip üstelik; kaliteli, güvenli ve ihtiyaca göre üretilmiş konutları, eşsiz orman havası ve deniz manzarasıyla birlikte, şehrin içinde; İstanbul’da yağmurun toprakla buluştuğu, oksijen üreten Aydos Ormanı’nın kıyısında sunuyoruz.


Twinstar Yakacık; ormana komşu, denize, Adalar’a ve ufka hakim bir konumda. Şehir ve doğa bir arada. Orman ve denizle çevrili atmosferi günün her saatinde enerji kaynağı. Tüm dairelerden ve...