02 / 05 / 2024

celal Özcan

celal Özcan

İş yerlerinde iş sağlığı ve güvenliğinin sağlanması, mevcut sağlık ve güvenlik şartlarının iyileştirilmesi, işveren ve çalışanların görev, yetki, sorumluluk, hak ve yükümlülüklerinin düzenlenmesi amacıyla kanun getirilmişti.

Son gelişmeler ışığında EYT'de en çok merak edilen 10 soru ve yanıtı

Dünya Gazetesi Yazarı Celal Özcan, son açıklamalar ışığında EYT'de netleşen konuları göz önünde bulundurarak EYT'de merak edilen detayları 10 soruda bir araya getirdi. İşte en çok merak edilenler ve yanıtları...

Özcan Tahincioğlu'ndan 2 yeni şirket!

Tahincioğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu bugün 2 yeni şirket kurdu. Şirketlerin toplam sermaye bedeli 200 bin TL.

Celal Şengör: İstanbul'a deprem ikaz sistemi kurulmalı!

Fransız gemisi Le Suroit’in Marmara Denizi’nde elde ettiği bulgular yayımlandı. Araştırma ekibinde yer alan Prof. Dr. Celal Şengör, ‘Denize inip fay hattını inceledik. Fay Anadolu’ya doğru yılda 2,5 cm ilerliyor. Önlem alınmalı’ dedi

Birol Özcan: Esenler Otogarı'nı taşımak yerine ıslah edelim!

TOFED Başkanı Özcan: "Esenler'deki Büyük İstanbul Otogarı 2019'un başında 25 yıllık sözleşmemiz bitiyor. Biz diyoruz ki, burayı ıslah edelim. Çünkü burasının altında raylı sistem var. Otogara gelen yolcunun yüzde 55'i raylı sistemi kullanıyor" dedi.

Celal Toprak: Kentsel dönüşüm yıkıp yeniden yapmak değil!

Gazete Beşiktaş'ın yazarlarından Celal Toprak, bu haftaki köşesinde kentsel dönüşüm projelerini ele aldı. İşte Celal Toprak'ın kaleme aldığı o yazı...

Murat Özcan: Yalıtımda güven çok önemli!

Canpa Holding Yönetim Kurulu Üyesi Murat Özcan, bugüne kadar güvence sertifikası verdikleri firmaların sayısının 45'e ulaştığını belirterek "Garanti vermek mesele değil, mesele su yalıtımı uygulanan yapının bir daha hiç akmamasını sağlamak. Çünkü yalıtım bir kez yapılır "diye konuştu.

Ali Özcan: Kentsel dönüşüm projeleri deprem odaklı olmaktan çıktı!

CHP İstanbul Milletvekili Özcan: "Depreme hazırlama diye ortaya atılan kentsel dönüşüm projeleri, deprem odaklı olmaktan çıkmış rantsal dönüşüm projelerine dönüşmüştür" dedi.

Mehmet Özcan'dan TOKİ'nin Keşan'daki projelerine destek!

Keşan TOKİ Sosyal Konutları Yönetim Kurulu, Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan’a nezaket ziyaretinde bulundu. Uçar ve yönetim kurulu üyeleri TOKİ Sosyal Konutları ile ilgili bazı taleplerini Özcan’a iletti.

Özcan Tahincioğlu yeni şirket kurdu!

Tahincioğlu YT Gayrimenkul Yatırım Ananonim Şirketi 5 milyon TL sermaye ile bugün Ataşehir'de Özcan Tahincioğlu tarafından kuruldu.

TOKİ Celal Bayar Üniversitesi için kuralar çekildi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Celal Bayar Üniversitesi personeli için “talep toplama yöntemi” çerçevesinde Manisa’da inşa edilecek 110 konutun hak sahipleri kura ile belirlendi.

Celal Bayar Bulvarı'nda çalışmalar başladı!

Hızlı Tren Garı'na giriş-çıkışı sağlamak amacıyla, TCDD'nin yapacağı alt geçit inşaatı nedeniyle Celal Bayar Bulvarı'nda çalışmalar başladı.

Gemlik Celal Bayar Anadolu Lisesi Spor Salonu açıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Gemlik Celal Bayar Anadolu Lisesi Spor Salonu, okulun 19. Dönem mezuniyet töreni ile birlikte şölen havasında hizmete açıldı.

Özcan Tahincioğlu'ndan yeni şirket!

Özcan Tahincioğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı'ndaki yeni şirket 2 Haziran'da 100 bin TL sermaye ile Ataşehir, Barbaros Mahallesi' nde kuruldu.

celal Özcan Haberi

celal Özcan

İşyerlerinde iş sağlığı ve güvenliğinin sağlanması, mevcut sağlık ve güvenlik şartlarının iyileştirilmesi, işveren ve çalışanların görev, yetki, sorumluluk, hak ve yükümlülüklerinin düzenlenmesi amacıyla 2013 yılı başında müstakil bir kanun olarak 6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu yürürlüğe konulmuş ve çok sayıda da ikincil mevzuat (yönetmelik, tebliğ) çıkarılmış olmasına rağmen, aradan geçen iki yıl içinde iş kazası ve meslek hastalığı olaylarında önemli bir azalış sağlanamadığı gibi, son zamanlarda özellikle madencilik ve inşaat sektörü gibi çok tehlikeli sınıfta yer alan işlerde pek çok ölümlü iş kazası olayı ile karşı karşıyla kalınmıştır. Bu çerçevede, son iki yılın resmi olmayan ölümlü iş kazası istatistiklerine bakıldığında da 2013'te 1235 işçi, 2014 yılının ilk dokuz ayında da 1413 işçi hayatını kaybetmiştir. 


Soma'da ve en son...