12 / 05 / 2024

Celal Saygılı

Celal Saygılı

EMC Power Services Enerji Makine Madencilik Geri Dönüşüm Elektrik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 11 Ağustos 2014 tarihinde 50 bin TL sermaye ile üç ortak tarafından kuruldu.

Saygın Trend Palmiye nerede? Saygın Trend Palmiye fiyat listesi Eylül 2023!

Saygın Trend Palmiye nerede sorusunun yanıtı ve Saygın Trend Palmiye fiyat listesi Eylül 2023 haberimizde yer alıyor. Saygın Trend Palmiye'de 94 konut bulunuyor.

Adana'da depremde yıkılan binanın müteahhidi mühendisine dava!

İhsan Bayram Apartmanı'nın C Blok'unun yıkılmasına ilişkin soruşturma kapsamında tutuklanmış olan inşaat mühendisi Ferit Işık ve müteahhit Celal Gül hakkında 22 sene 6'şar aya kadar hapis istemiyle bir iddianame hazırlandı.

Büyük İstanbul depremi hangi ilçeyi nasıl etkiler? Celal Şengör peş peşe açıkladı! Hangi ilçelerin zemini sağlam?

Yer bilimci Celal Şengör, beklenen İstanbul depremi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Büyük İstanbul depremi hangi ilçeyi nasıl etkiler? Celal Şengör peş peşe açıkladı! İşte zemini sağlam olan ve olmayan yerler...

Dikkat çeken yazı! Yeni bir vergi ve imar affı mı gelecek?

Eski Gelirler Genel Müdürü Saygılıoğlu, 2 bin liraya kadar olan icralık fatura borçlarının ilgili şirketlerin vergilerinden düşülmesi, kredi yurtlar kurumu borçlarının faizlerinin silinmesi gibi düzenlenmelerin öncül bonuslar olduğunu asıl büyük balıkların sonraki torbalarda olacağını söyledi.

Olgasay İnşaat Hafriyat Otomotiv Elektrik Elektronik Tarım Orman Ürünleri Teks.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Olgasay İnşaat Hafriyat Otomotiv Elektrik Elektronik Tarım Orman Ürünleri Teks.San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Şişli'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Olgay Saygılı tarafından kuruldu.

Değerli konut vergisinde sürpriz artış yaşanabilir!

Dünya Gazetesi köşe yazarlarından Nevzat Saygılıoğlu bugünkü köşe yazısında değerli konut vergisinde artışı kaleme aldı. 

Kırıkkale Küçük Sanayi Sitesi için taşınma kararı!

Kırıkkale'nin şehir merkezinde bulunan  Küçük Sanayi Sitesi'nin taşınmasına yönelik TOKİ ile protokol yapılması için Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı'ya yetki verildi.

Konut kredileri tutarı 2020 sonunda 287.1 milyar TL'ye yükseldi!

Dünya gazetesi köşe yazarı Nevzat Saygılıoğlu bugünkü yazısında konut kredisini kullanımını kaleme aldı. İşte Saygılıoğlu'nun "Vatandaş niye borçlanıyor, niye borcu artıyor" başlıklı o yazısı...

Şua İnşaat'tan akıllı kentler için akıllı bina tasarımı: Elite Concept!

İnşaat sektöründe 28 yıldır çok sayıda yeni nesil projeye imza atan Şua İnşaat, akıllı şehirler için akıllı projelere yatırım yaparak çevreye duyarlı ve insana saygılı yapılar inşa ediyor.

Maxam İnşaat Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Maxam İnşaat Gayrimenkul Anonim Şirketi Kartal’da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Celal Akgül tarafından kuruldu.

Yatırımlarda Devlet Yardımları Hakkında Karar'da değişiklik!

Türkiye'nin rekabetçi konumunu güçlendirmek ve çevreye saygılı üretimleri desteklemek için Ar-Ge ve çevre yatırımlarına sağlanan faiz desteğinin üst limiti 1 milyon liradan 1,8 milyon TL'ye çıkarıldı.

Yatırımlarda Devlet Yardımları Hakkında Karar'da değişiklik!

Türkiye'nin rekabetçi konumunu güçlendirmek ve çevreye saygılı üretimleri desteklemek amacıyla Ar-Ge ve çevre yatırımlarına sağlanan faiz desteğinin üst limiti 1 milyon liradan 1,8 milyon liraya çıkarıldı.

Değerli Konut Vergisi'nden Cumhurbaşkanı'nın haberi var mıydı?

Gazeteci Nevzat Saygılıoğlu, "Değerli Konut Vergisi’nin oluşturulmasına ilişkin öncü ayak sesleri varmış. Yani siyasi irade oluşmuş. Dolayısıyla söz konusu düzenlemeden Cumhurbaşkanının haberinin olmaması beklenemez.." diyor...

Celal Saygılı Haberi

Celal Saygılı


EMC Power Services Enerji Makine Madencilik Geri Dönüşüm Elektrik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 11 Ağustos 2014 tarihinde 50 bin TL sermaye ile kuruldu.



Şirket ortakları; 

Ad Soyad Görevi - Temsil Şekli 

METİN ÖZTOPRAK Yönetim Kurulu Başkanı Münferiden

CELAL SAYGILI Yönetim Kurulu Üyesi Münferiden

MUHTEREM ÖZTOPRAK Yön.Kur.Başkan Yardımcısı Münferiden


EMC Power Services Enerji Makine Madencilik Geri Dönüşüm Elektrik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; Enerji projelerine yönelik mühendislik ve danışmanlık faaliyetleri (kömür, petrol ve gaz gibi enerji yakıtları kullananlar ile nükleer, su, güneş, rüzgar ve diğer enerjiler için santrallere ve enerji iletim ve dağıtım hatlarına yönelik hizmetler) 


EMC Power Services Enerji Makine Madencilik Geri Dönüşüm Elektrik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi...