02 / 05 / 2024

Celalettin Güvençin dar gelirlilere konut projesi

Celalettin Güvençin dar gelirlilere konut projesi

AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Celalettin Güvenç, seçim çalışmaları kapsamında Şıhmaksut Mahallesinde kahvede vatandaşlarla bir araya geldi. Celalettin Güvenç Dar gelirliler için projeler yapacağız dedi...

Kenan Güven kimdir? Kenan Güven ne iş yapıyor?

Kenan Güven kimdir? Kenan Güven'in eğitim durumu nedir? Kenan Güven'in kariyeri ve eğitim durumu nedir? Kenan Güven'in kim olduğu ve Kenan Güven'in hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Has Güven İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Has Güven İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Soner Özcan tarafından kuruldu.

T Güven İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

T Güven İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Tarık Taşova tarafından kuruldu.

Cml Güven İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cml Güven İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi  Esenyurt’ta  500 bin TL sermaye bedeli ile Cemil Bozkurt tarafından kuruldu.

İç Güven İnşaat Yapı Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İç Güven İnşaat Yapı Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Çelik tarafından kuruldu.

İnşaat sektörü güven endeksi yüzde 3,7 arttı!

Tüketici güven endeksi bir önceki aya göre yüzde 1,7 artarak 58,2 ve inşaat sektörü güven endeksi ise yüzde 3,7 artarak 77,2 değerine ulaştı.

Martta inşaat sektörüne güven arttı şartlar iyileşti!

Mart ayında güven endeks hizmet ve perakende ticaret sektörlerinin düşerken inşaat sektöründe yükseldi. İnşaat sektöründe güven yükselişin yanında talep yetersizliği ve finansman sorunu azaldı.

İnşaat sektörü güven endeksi Şubat'ta yüzde 5,7 azaldı!

TUİK şubat ayı ekonomik güven endeksi verilerine göre, inşaat sektörü güven endeksi aynı dönemde yüzde 5,7 düşüş gösterdi.

İnşaat sektörü güven endeksi 74,5 değerine geriledi!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), şubat ayı reel sektör güven endeksini açıkladı. Mevsim etkilerinden arındırılmış güven endeksi şubat ayında bir önceki aya göre inşaat sektöründe yüzde 5,7 azaldı...

İnşaat sektöründe güven göstergeleri olumlu yönde seyrediyor!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank yaptığı açıklamada, "Hizmetler sektöründe, perakende sektöründe ve inşaat sektöründe güven göstergeleri olumlu yönde seyrediyor" dedi.

Demirkır Güven İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demirkır Güven İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Demirkır tarafından kuruldu. 

İnşaat sektörü güven endeksi bu ay 68,9'a çıktı.

Perakende ve inşaat sektörlerinde güven arttı. İnşaat sektörü güven endeksi bu ay son 17 ayın en yüksek noktası olan 68,9'a çıktı...

İnşaat sektörü güven endeksi yüzde 63,9'a yükseldi!

TUİK sektörel güven endeksi verilerini yayınladı. Verilere göre inşaat sektörü güven endeksi ise yüzde 63,9'a yükseldi. 

Celalettin Güvençin dar gelirlilere konut projesi Haberi

Celalettin Güvençin dar gelirlilere konut projesi

AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Celalettin Güvenç, seçim çalışmaları kapsamında Şıhmaksut Mahallesinde kahvede vatandaşlarla bir araya geldi. 


Partiden yapılan açıklamaya göre, yol güzergâhı üzerinde bulunan bir kahveyi ziyaret eden Celalettin Güvenç, burada vatandaşlarla sohbet ederek, seçim çalışmalarına ara vermeden sürdürdüklerini ifade etti. 


Şanlıurfa'yı köy köy, mahalle mahalle gezdiğini ve sorunlarını bildiğini belirten Celalettin Güvenç, iki buçuk yıllık Şanlıurfa Valiliği döneminde 248 ilçe, bin 500'ün üzerinde köy ziyaretinde bulunduklarını dile getirerek, bu süreçte 3 bin 700 kilometre yol yaptıklarını, 400'ün üzerinde sondaj kuyusu açtıklarını ve köylerde parke taşı döşemeye başladıklarını belirtti. 

Hepimizin geleceği AK Partide ve Recep Tayyip Erdoğan'dadır Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ve Şanlıurfa için AK Partinin önemine değinen Celalettin Güvenç, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 1994 yılında başlattığı Belediyecilik anlayışı ve...