07 / 05 / 2024

celalettin hakan katırcı

celalettin hakan katırcı

Aldığı talebe bağlı olarak üretim kapasitesini ve istihdamı artırma planları yapan Mekpan, ilerleyen dönem içinde üretiminin yarısını ihraç ederek ulusal bir marka haline gelmeyi hedefliyor

Asyam Plastik Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asyam Plastik Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Katılmış tarafından kuruldu.

Gür Fore Kazık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gür Fore Kazık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Gürcüoğlu tarafından kuruldu.

Kat Gayrimenkul Emlak Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Kat Gayrimenkul Emlak Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Hakan Avucan tarafından kuruldu.

Bk Operasyonel Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Restoran İşletmeleri Ticaret Limited kuruldu!

Bk Operasyonel Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Restoran İşletmeleri Ticaret Limited bugün Şişli'de Burak Katırcı tarafından kuruldu.

Yabancıya konut satışı 4 katına çıkacak!

Gayrimenkul sektöründe yabancı yatırımcı hareketliliği bekleniyor. Dövizde yaşanan yükseliş ile sağlık alanında yürütülen başarılı çalışmaların bunda etkili olacağını dile getiren Yılmaz İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Yılmaz, yabancıya satışın eski rakamların 4 katına çıkacağını belirtti.

Lütfü Türkkan’ın fabrikasına mühür!

Radiye Sezer Katırcıoğlu, Lütfü Türkkan’ın arazisindeki fabrikayla ilgili, “İYİ Partili Türkkan’ın fabrikası orman arazisinde değil mi? Savcıyı göreve davet ediyorum” dedi. Bu sözlerden 48 saat sonra fabrika mühürlendi.

Radiye Sezer Katırcıoğlu'ndan Lütfü Türkkan'a arazi sorusu!

AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan'a, sahibi olduğu yağ fabrikası ve çiftliğinin devlet arazisi üzerinde olup olmadığı sorusunu sordu...

Türk baron Hakan Ayık'ın mülkleri satışa çıkacak!

Birçok ülkede 300 milyon dolarlık uyuşturucu trafiğini yönetin Hakan Ayık için Avustralya mahkemesi gıyabi yargılama kararı aldı. Mahkeme 15 Nisan tarihinde gerçekleşecek duruşmaya katılmasa da Ayık’ın el konulan mülklerinin satılmasına karar verildi.

Kat karşılığı inşaat sözleşmesi yaparken dikkat!

Avukat Hakan Dimdik, kat karşılığı inşaat sözleşmesi yapılırken arsa sahibinin dikkat etmesi gereken bazı hususları anlattı.

Kat Emlak Yönetim Anonim Şirketi kuruldu!

Kat Emlak Yönetim Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Avucan tarafından kuruldu. 

Hakan Yılmaz, Düşler Vadisi'ni Galatasaraylılara anlattı!

Yılmaz İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Yılmaz’da Galatasaray arazisi üzerinde projelendirilen Düşler Vadisi ile ilgili Gelenekler İftar Yemeği'ne katılanlara sunum yaptı. 

Hakan Tütüncü'den inşaat ruhsat ücreti müjdesi!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Kepez İlçesi Müteahhitler Derneği’nin toplantısına katıldı. Hakan Tütüncü, inşaat ruhsat ücreti müjdesi verdi. 

Ortak alanlarda her kat maliki hak sahibidir!

Altın Emlak Genel Müdürü Mustafa Hakan Özelmacıklı, yapılarda bulunan ortak alanlar ile ilgili açıklamalarda bulundu. Özelmacıklı, ''Anagayrimenkulde her kat maliki hak sahibidir” şeklinde konuştu.

celalettin hakan katırcı Haberi

celalettin hakan katırcı

Sadece sanayi sektörüne değil, aynı zamanda konut sektörüne yönelik de sandviç panel üretmeyi hedeflediklerini aktaran Mekpan Metal Panel Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Celalettin Hakan Katırcı, şu anda yıllık 4 milyon 500 bin metrekare kurulu üretim kapasitesine sahip olduklarını kaydetti. Artan talepler doğrultusunda üretim kapasitelerini yükselteceklerini açıklayan Katırcı, bu yönde sağladıkları istihdamı da artıracakları sinyalini verdi. Önce ulusal marka haline gelerek üretimlerinin yarısını ihraç etmek istediklerini sözlerine ekleyen Katırcı, iç pazarın dışında yaklaşık 25 ülkeye ihracat yapmayı planladıklarını söyledi. Katırcı, Afrika, Balkanlar Ortadoğu, Türk cumhuriyetleri ve ABnin ihracatta öncelikli bölgeleri olduğunu kaydetti.

Konya OSBde bulunan fabrikalarının haziran ayından itibaren üretime başladığını anlatan Celalettin Hakan Katırcı, tesislerinin 8 bini kapalı, 44 bini açık toplam 52 bin metrekarelik alan üzerine kurulu olduğunu açıkladı....