22 / 07 / 2024

Celalettin Polat

Celalettin Polat

Polatyol Yönetim Kurulu Üyesi Celaleddin Polat, "Dünya ekonomisinin içinde bulunduğu zor duruma rağmen Türkiye'de güçlü bir hükümetin işbaşında olması büyük fırsat" dedi.

Fevzi Polat Erzurum'daki arıtma tesisini gezdi!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Fevzi Polat, AK Parti Grup Başkan Vekili Hüseyin Koçan ve meclis üyeleriyle birlikte Erzurum Su ve Kanalizasyon İdaresi (ESKİ) Genel Müdürlüğü'ne bağlı arıtma tesisini gezdi.

Celalettin Güvenç: Tarım arazilerimizi korumak zorundayız!

Şanlıurfa Ziraat Odası ' nın yeni hizmet binasını ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, " Milli varlığımız olan tarım arazilerimiz korumak zorundayız " dedi...

Keçiören Zeki Polat Parkı'ndaki halı saha 3 yıllığına kiraya verilecek!

Keçiören Belediyesi; Sancaktepe Mahallesi'nde Zeki Polat Parkı içerisinde bulunan halı sahayı 3 yıllığına kiraya veriyor. Halı sahanın ihalesi, 9 Ekim 2014 tarihinde saat 15.50'de yapılacak.

Birol Polat: Emlakçı seçiminizi iyi yapın!

Özellikle gayrimenkulün değerini hiçbir zaman düşmeyeceğinin altını çizen Estate Station Ceo'su Birol Polat, ''Ülkemizde toplam yatırımların yüzde 60'ını gayrimenkul yatırımları oluşturmaktadır. Emlakçılarda emlak belgesine dikkat edilmelidir.

Polat Yol Yapı sektöre hızlı girdi!

50 yılı aşkın tecrübesi ve 9 ülkede tamamladığı baraj, otoyol, demiryolu projeleriyle uluslararası pazarda kendini kanıtlayan Türkiye inşaat sektörünün köklü kuruluşlarından Polat Yol Yapı, gayrimenkul sektörüne iddialı bir giriş yaptı.

Eston Şehir Polat Yol'un oldu!

50 yılı aşkın tecrübesi, 9 ülkede tamamladığı baraj, otoyol, demiryolu projeleriyle uluslararası pazarda kendini kanıtlayan Türkiye inşaat sektörünün köklü kuruluşlarından Polat Yol Yapı, gayrimenkule iddialı girdi...

Eston Şehir'i Polat Yapı aldı!

Polat Yol Yapı, toplam 1 milyon metrekare alan üzerinde kurulacak ve tamamlandığında Türkiye’nin en büyük gayrimenkul projelerinden biri olacak İstanbul Eston Şehir’i satın aldı. Proje, şirketin ilk gayrimenkul geliştirme işi.

Eston Şehir'i Polat Yol Yapı bitirecek!

50 yılı aşkın tecrübesi, 9 ülkede tamamladığı baraj, otoyol, demiryolu projeleriyle uluslararası pazarda kendini kanıtlayan Türkiye inşaat sektörünün köklü kuruluşlarından Polat Yol Yapı, gayrimenkule iddialı girdi.

Polat Yol Yapı Eston Şehir’le gayrimenkule hızlı girdi!

50 yılı aşkın tecrübesi, 9 ülkede tamamladığı baraj, otoyol, demiryolu projeleriyle uluslararası pazarda kendini kanıtlayan Türkiye inşaat sektörünün köklü kuruluşlarından Polat Yol Yapı, gayrimenkule iddialı girdi.

Birol Polat: Emlakçılığın kurallarını yeniden yazıyoruz!

Emlak sektöründe ulusal en iyi ve büyük franchising firması olmak amacıyla yola çıkan Polat, uluslararası sektör standartlarını, yeni teknolojik inovasyonlarla birleştirerek, Türk Emlakçısının birikimi ile harmanlamış yepyeni bir emlak platformu oluşturma

Polat Yol Yapı Eston Şehir basın toplantısı 8 Eylül'de!

Polat Yol Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Celaleddin Polat’ın ev sahipliğinde düzenlenecek ve Eston Şehir projesine ait genel bilgilerin paylaşılacağı basın toplantısı 8 Eylül 2014 tarihinde gerçekleşecek...

Polat Holding Piyalepaşa'da kentsel dönüşüm yapacak!

Gayrimenkul ve enerji sektöründe faaliyet gösteren Polat Holding, Piyalepaşa'da 80 bin metrekarelik alanda kentsel dönüşüm başlattı. 902 konut ve ticari ünitelerden oluşan proje az katlı binalardan oluşacak.

Polat, Piyalepaşa'da kentsel dönüşüm yapacak!

Bugüne kadar yaklaşık bin konut inşa eden ve tümünü iskanı alınmış şekilde teslim eden Polat Holding, 20 yıl önce arazi yatırımı yaptığı Piyalepaşa'da kentsel dönüşüme başladı...

Celalettin Polat Haberi

Celalettin Polat

İnşaat sektörünün 2016'da Türkiye ekonomisinin lokomotif sektörü olmaya devam edeceğini söyleyen Polatyol Yönetim Kurulu Üyesi Celaleddin Polat ile küresel ekonomiden gayrimenkul sektörüne kadar birçok konuda konuştuk. 


Sektör durgun bir dönem geçirdi. Önümüzdeki dönemi nasıl değerlendiriyorsunuz? 

Son dönemde dünyada ekonomik denge ve risk algısı yeniden bozuldu. Son iki yıldır Amerikan Merkez Bankası'nın faiz artışı Demokles'in kılıcı gibi dünya ekonomilerinin tepesinde. Tüm küresel yatırımcılar için uluslararası pazarda güvenin yeniden sağlanması oldukça zor görünüyor. Dünya ekonomisinin içinde bulunduğu zor durumda dahi, üst üste yaşanan seçimlerin ardından Türkiye'de güçlü bir hükümetin işbaşında olması çok önemli bir fırsat. 2015'te göreceli olarak durağan bir dönem geçiren inşaat sektörü yeni ve güçlü hükümetin kurulmasıyla, 2016 yılı başından itibaren yeniden ayaklanmaya başladı. 


Kentsel dönüşüm projeleri sektör için bir fırsat mı,...