20 / 07 / 2024

Çelebi hindistan

Çelebi hindistan

Çelebi, yurtdışındaki son istasyonunu, halen Delhi ve Mumbai havalimanlarında hizmet verdiği Hindistan’da açtı. Çelebi Ahmedabad’daki faaliyetlerine, Hindistan’ın en genç havayolu şirketlerinden Vistara’ya 10 Ocak’ta verdiği ilk hizmet ile başladı.

Ezgi Çelebi kimdir?

Mimar Ezgi Çelebi kimdir? Mimar Ezgi Çelebi, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ezgi Çelebi, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Ezgi Çelebi...

Karatay'da Çelebi Cami yapım ihalesi 16 Haziran'da!

Karatay 'da Çelebi Cami inşaatı yapım işi Karatay Belediye Başkanlığı tarafından 16 Haziran 2015 günü saat 10:00'da açık artırmaya çıkacak.

Çelebi'nin Atatürk Havalimanı'ndaki yeni kargo binası açıldı!

Çelebi'nin Atatürk Havalimanı'ndaki yeni kargo ve antrepo binası hizmete girdi. Yaklaşık 11 bin metrekarelik kapalı alana sahip tesisin yıllık 102 bin ton kargo kapasitesi bulunuyor..

Çilek Mobilya Hindistan'daki mağaza sayısını 10'a çıkardı!

Tematik ürünleriyle Türkiye’nin ilk bebek, çocuk ve genç odası markası Çilek, uluslararası pazarda da büyümesini sürdürüyor. Hindistanlı miniklerin beğenisini kazanan Çilek, gördüğü yoğun ilgi karşısında Hindistan’daki mağaza sayısını 10’a çıkardı.

Çilek Hindistan'daki mağaza sayısı 10'a çıkardı!

Çilek, Hindistan’da da Türkiye’de olduğu gibi büyük ilgi görüyor. Hindistanlı miniklerin beğenisini kazanan Çilek, gördüğü yoğun ilgi karşısında Hindistan’daki mağaza sayısını 10’a çıkardı.

Çelebi Mehmet Bulvarı yıl sonuna kadar hizmete açılacak!

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe Bursa’yı Acemler’den Samanlı’ya kadar gerdanlık gibi saracak Çelebi Mehmet Bulvarı’nın yüzde 75’lik bölümünün kamulaştırmasının tamamlandığını ve yıkım çalışmalarının sürdüğünü belirtti...

Manisa İshakçelebi’ye yeni sosyal alan inşa ediliyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin, Şehzadeler ilçesi İshakçelebi Mahallesi’nde imar planında yol ve park alanında bulunan bölgede kamulaştırma çalışması yaptığı binalarda SPİLAŞ şirketi tarafından yıkım çalışmalarına devam ediliyor.

Çelebi Havacılık Holding Suudi Arabistan ihalesini alamadı!

Çelebi Havacılık Holding, Suudi Arabistan Sivil Havacılık Genel Otoritesi'nin lisans ihalesini alamadı. Çelebi Hava Servisi 'nden KAP 'a yapılan açıklamada yer aldı.

İzmir Katip Çelebi Üniversitesi merkez binası yenilenecek!

İzmir Katip Çelebi Üniversitesi merkez binası tadilatı 23 Mart 2015 tarihinde saat 10.00'da ihaleye çıkıyor. Söz konusu işe sözleşme imzalandıktan sonra 5 gün içinde başlanacak.

Hindistan'da bina çöktü!

Hindistan'ın kuzeyindeki Uttar Pradeş eyaletinde inşaat halindeki bir binanın çökmesi sonucu 12 kişinin öldüğü bildirildi. Binanın sahibi Muhammed Kararrudin'in de ölenler arasında bulunduğu belirlendi.

Bursa'da Çelebi Mehmet Bulvarı’nın inşaatı devam ediyor!

Bursa’yı modern ulaşımla buluşturan Büyükşehir Belediyesi tarafından kente kazandırılan ve Ankara-İzmir Yolu’na alternatif güzergah olan 30 metrelik Çelebi Mehmet Bulvarı’nda çalışmalar hızla sürüyor..

Erenler Çelebi Caddesi'nde çalışmalar devam ediyor!

Erenler Çelebi Caddesi'nde devam eden çalışmaları değerlendiren Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Erenler'de yapımı süren Evliya Çelebi Caddesi'nin bölge ulaşımında önemli rol üstleneceğini söyledi.

Çelebi Mehmet Bulvarı açılış için gün sayıyor!

Bursa’yı modern ulaşımla buluşturan Büyükşehir Belediyesi tarafından kente kazandırılan ve Ankara - İzmir Yolu’na alternatif güzergah olan 30 metrelik Çelebi Mehmet Bulvarı’nda çalışmalar hızla sürüyor.

Çelebi hindistan Haberi

Çelebi hindistan

Çelebi’nin bu hizmeti, gerçekleştirdiği önemli bir ilk ile Hindistan sivil havacılık tarihine de geçti. Çelebi, “Bir yer hizmetleri şirketinin, yerel bir havayolu şirketine hem ramp hem de terminal hizmetlerini birlikte vermesi” açısından, Hindistan havacılık tarihinde bir ilke imza atmış oldu. Çelebi, Vistara’ya Ahmedabad’ın yanı sıra Mumbai’de de hizmet veriyor. Çelebi, Hindistan’ın önemli havalimanları arasında yer alan Ahmedabad’da faaliyetlerine başlamasıyla birlikte, yer hizmetleri ve/veya kargo&antrepo hizmetleri verdiği yurtdışındaki istasyon sayısını 6’ya, toplamda ise 37’ye çıkardı.


Türk sivil havacılığının köklü markası Çelebi, yüksek standartlarda kaliteli hizmet yaklaşımı ile küresel arenada büyümeye devam ediyor. Türkiye’nin global markası Çelebi, yurtdışındaki hizmet zincirine, bir önemli halkayı daha ekledi. Türkiye’deki 31 havalimanının yanı sıra Macaristan’da Budapeşte, Avusturya’da Viyana, Almanya’da Frankfurt, Hindistan’da ise Delhi ile Mumbai Havalimanlarında,...