05 / 05 / 2024

Çelebi İstanbul Havaalanı

Çelebi İstanbul Havaalanı

Avrupa ve Asya'da 6 ülkede hizmet veren Çelebi Hava Servisi İstanbul'da yapılacak üçüncü havalimanına şartlar uygun olursa talip olacaklarını açıkladı

Esenler Havaalanı Mahallesi Rezerv Yapı Alanı 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Esenler İlçesi, Havaalanı Mahallesi, Rezerv Yapı Alanı’nın Bir Bölümüne İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Kanal İstanbul çevresinde kimin ne kadar arazisi var?

Prof. Dr. Doğan Kantarcı, “İstanbul Kanalı ve İstanbul Havaalanı’nın inşaat alanı ile çevresindeki arazide yerleşim, orman, otlak, tarım alanları ve üretime etkileri” isimli çalışmasında Kanal İstanbul'un arazi mülkiyet dağılımını ortaya çıkardı...

Radisson Residences Avrupa Tem İstanbul açıldı!

Radisson Residences, Avrupa Tem İstanbul oteli hizmete açıldı. Radisson Residences Avrupa Tem İstanbul, yeni İstanbul Havaalanı'na yaklaşık 30 dakikalık sürüş mesafesinde bulunuyor.

TAV, Atatürk Havalimanı'nın boşluğunu nasıl dolduracak?

İstanbul Havaalanı, bu ay tam kapasiteyle faaliyete geçti. Bu taşınmayla TAV Havalimanları Holding en önemli amiral gemisini olan Atatürk Havalimanı'nı kaybetti. Atatürk Havalimanı’nın yerini nasıl dolduracağının cevabı şirketin geleceğini de belirleyecek.

İstanbul yeni havaalanı nerede? İstanbul Havalimanı ulaşım 2019!

İstanbul Havaalanı faaliyete geçti. Vatandaşlar da İstanbul yeni havaalanı nerede? İstanbul Havalimanı ulaşım 2019 gibi soruları araştırmaya başladı. İşte İstanbul Havalimanı ulaşım bilgileri...

Çelebi Hava Servisi'nin depo kapasitesi yaklaşık iki katına çıktı!

Çelebi Hava Servisi'nin operasyonlarının İstanbul Havalimanı'na taşınması hakkında açıklama yaptı. Şirketin yaptığı yatırımlar kapsamında yer hizmetleri ve depo kapasitesi yaklaşık iki katına çıktı...

İstanbul dünyanın havacılık merkezi olacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan yaptığı açıklamada "Bundan sonra İstanbul Havaalanı'ndan dünyanın her yerine, dünyanın her yöresinden insan yolculuk yapacak" dedi.

6 havaalanı daha açılış için gün sayıyor!

29 Ekim'de açılan İstanbul Havalimanı’ndan sonra önümüzdeki dönem 6 yeni havaalanı daha açılacak

İstanbul Havalimanı Cumhuriyet'in zafer anıtı!

Türkiye, dün iki önemli olayı birlikte yaşadı. Cumhuriyet'in 95'inci yılını ve onu taçlandıran dünya çapında bir proje olan İstanbul Havaalanı'nın açılışını. İstanbul Havalimanı Cumhuriyet'in zafer anıtı olarak ifade ediliyor. 

THY Havaalanı Gayrimenkul Yatırım şirketi kuruldu!

Türk Hava Yolları, THY Havaalanı Gayrimenkul Yatırım ve İşletme Anonim Şirketi'ni kurdu. Şirket İstanbul Ticaret Sicil Müdürlüğünce tescil edilerek kuruldu.

3. havaalanının altyapı bağlantıları R&M’e emanet!

İsviçre merkezli Reichle & De-Massari İstanbul’un yeni havaalanının son teknolojiler kullanılarak kurulacak network’ünün kablo altyapı tedariğine başladı.

Üçüncü Havaalanı emlak fiyatlarını hareketlendirdi!

İstanbul'un Karadeniz'e komşu Arnavutköy ilçesinde yapımına başlanılan Üçüncü Havaalanı projesi ile çevre illerdeki emlak piyasası canlandı. Bölgedeki satılık konutların metrekaresi 2 bin 500 liradan başlıyor.

Satya Evliya Çelebi satılık daire fiyatları!

Evliya Çelebi Evleri İstanbul Tuzla'da Satya Yapı imzasıyla yükseliyor. Peki Satya Evliya Çelebi satılık daire fiyatları ne kadar?

Çelebi İstanbul Havaalanı Haberi

Çelebi İstanbul Havaalanı

Dünyada 38 havalimanına hizmet veren Çelebi Hava Servisi Genel Müdürü Talha Göksel İstanbul'da yapılacak üçüncü havalimanı ile ilgili yaptığı açıklamada, 'İstanbul'da yapılacak üçüncü havalimanıyla ilgili herhangi bir şartname açıklanmadı. Şartname ortaya çıktığında eğer şartlar uygunsa katılımı mutlaka düşünürüz. Her yerde olduğu gibi buraya da ilgimiz var. Şuan herhangi bir hazırlığımız yok; ancak şartname geldiği zaman karar verilir. Bizim bu konuda Antalya Havalimanı'ndan tecrübemiz var ve biz kendimize güveniyoruz' dedi.


YOLCU TRAFİĞİ BURADAN SAĞLANACAK


Atatürk Havalimanı Muhabirlerine verdiği iftar yemeğinde İstanbul'da yapılacak üçüncü havalimanı ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Talha Göksel, "Şuanda Tük Hava Yolları yolcu kapasitesinin yüzde 70'ini transit yolcudan sağlıyor. Bu da İstanbul'un Asya'dan Batıya, Batıdan Asya'ya önemli bir transit merkezi olduğunu gösteriyor. Gelecekte şahsi görüşüm iki tane havalimanının aynı anda...