03 / 05 / 2024

çelik çivi dübel

çelik çivi dübel

ABD Ticaret Bakanlığı, Türkiye, Hindistan, Güney Kore, Umman, Tayvan ve Vietnam'dan yapılan belirli çelik çivilerin ithalatına anti-damping ve de telafi edici vergi soruşturmaları başlattığını bildirdi.

Aytaş Demir Çelik Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aytaş Demir Çelik Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Selahaddin Erkek tarafından kuruldu.

Türkiye, demir çelik üretiminde dünyada 8. Avrupa'da ise 2. oldu!

Türkiye’de hem de dünyanın bazı ülkelerine demir çelik ürünleri pazarlayan Evren Akar sektör hakkında önemli değerlendirmelerde bulundu. İşte Akar'dan dikkat çeken açıklamalar...

Arçelik'ten büyük çeyiz seti kampanyası! Bakmadan çeyiz alışverişine çıkmayın! İşte 2 Şubat 2023 fiyat listesi...

Arçelik'ten dörtlü çeyiz seti alımlarına 6 bin 999 TL değerinde 43 inç FHD Televizyon veya robot süpürge hediye. İşte detaylar...

EYT tarihi hakkında AK Parti'den resmi açıklama! Seçimler etkileyecek mi? İşte yanıt!

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, EYT düzenlemesinin Meclis'e sunulmasına ilişkin, "Seçim bekleniyormuş veya seçimden sonraya kalacakmış gibi bir şey söz konusu değil, irade ortaya çıkmıştır" dedi.

Arçelik'ten Dünya Çay Gününe Özel kampanya! Çay Makinesi ürünlerine büyük indirim! 15 Aralık 2022 fiyat listesi...

Arçelik'ten Dünya Çay Gününe Özel indirim başladı. Peki Arçelik Dünya Çay Günü için hangi ürünlerde indirime gitti? Çay makinelerinin özellikleri Neler? İşte 15 Aralık 2022 fiyat listesi...

Sinpaş Holding'in acı günü! Gülbeyaz Kıvanç vefat etti!

Sinpaş Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Avni Çelik ve eşi Sibel Çelik'in dünürü Gülbeyaz Kıvanç hayatını kaybetti.

Ömer Çelik'ten kentsel dönüşüm vurgusu!

Kartal'da bina çökmesi sonucu hayatını kaybeden vatandaşlara Allah'tan rahmet dileyen AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, kentsel dönüşüm vurgusu yaptı.

Kayseri'de kentsel dönüşüm halkın rızasına uygun yapılıyor!

Kent genelinde gerçekleştiren kentsel dönüşüm çalışmalarını yerinde inceleyen Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, kentsel dönüşüm çalışamalarını vatandaşların rızasına uygun bir şekilde yaptıklarını ifade etti...

Çelik Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çelik Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Şahan Çelik tarafından kuruldu. 

Fermah İnşaat Yapı Malzemeleri Demir Çelik Ve Döküm Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Fermah İnşaat Yapı Malzemeleri Demir Çelik Ve Döküm Sanayi Limited Şirketi bugün Maltepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Celalet Elifi tarafından kuruldu. 

Emlak yatırımı kazandırır mı?

AVEB Proje Danışmanlık Kurucusu Burçin Çelik, kriz dönemlerinde konut sektöründe ki satış ve pazarlama sorunlarının incelenmesini kaleme aldı. 

Dönüşümde itici güç siyasi iradenin kararlılığıdır!

5'inci Kentsel Dönüşüm ve Stratejik Yaklaşımlar Kurultayı'na katılan Sinpaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Çelik, "Kentsel dönüşümde en büyük itici güç siyasi iradenin kararlılığıdır" ifadelerini kullandı.

Kayseri planlı gelişimin örneği oldu!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, kentsel dönüşümle ilgili değerlendirmeler yaptı. Çelik Kayseri’nin Türkiye ortalamasının üzerinde yol alan bir şehir olduğunu ifade etti.

çelik çivi dübel Haberi

çelik çivi dübel

ABD Ticaret Bakanlığı, Türkiye, Hindistan, Güney Kore, Umman, Tayvan ve Vietnam'dan yapılan belirli çelik çivilerin ithalatına anti-damping ve telafi edici vergi soruşturmaları başlattığını bildirdi.


Açılan soruşturma belirli çelik çivilerei içeriyor, ancak yuvarlak telden ve yassı haddelenmiş çelikten kesilmiş çivilerle sınır değil. 


ABD Uluslararası Ticaret Komisyonu, bu çelik çivilerin ithalatından yurtiçi üreticilerin zarar görüp görmediklerini 14 Temmuz'a kadar belirleyecek. Zarar tespit edilmesi halinde soruşturma devam edecek. Ticaret Bakanlığı, telafi edici vergi konusunda ön kararının Ağustos ayında verecek. Anti-damping konusunda ön karar ise Kasım ayına kadar verilecek. Bakanlık gerektiği takdirde bu süreleri...