03 / 05 / 2024

çelik ev tasarımları

çelik ev tasarımları

Karmod Prefabrik, depreme dayanıklı ve çevreci konseptiyle öne çıkan yeni nesil çelik evi satışa sundu. Firma, çelik evleri güvenli yapı modeliyle depreme dayanıklı ve dönüşebilir malzeme kullanımıyla inşa ediyor.

Ev hanımlarına öğrencileri oturduğunuz yerden harçlık alın! Bu ödemeyi almayan bin pişman olacak! İşte detaylar!

Ev hanımlarına ve öğrencilere harçlık ödemesi yapılacak. İşte bu ödemeye dair detaylar!

Evini yenilemek isteyenlere Bellona’dan büyük kampanya! 2023 tasarımlarını alın 2022’nin fiyatlarını ödeyin!

Evini yenilemek isteyenler, ihtiyaçlarını almak için uygun zamanı bekleyenler… Bu fırsat kaçmaz. Evinizi Bellona’nın 2023’ün tasarımlarıyla donatın, 2022’nin fiyatlarını ödeyin. Üstelik kampanya bununla da sınırlı değil. 24 parça porselen yemek takımı hediyenizi de istemeyi unutmayın. Kampanyada siz

Ev hanımlarının eşlerinden harçlık isteme devri kapandı! Her ay maaş alacaksınız! İşte detaylar!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından sosyal destek ödemeleri devam etmektedir. Bu yardımlar için de ev hanımları da unutulmadı. İşte detaylar!

Ev hanımlarına para yardımı yapılıyor mu? Devlet çalışmayan annelere para veriyor mu?

Yardım ödeneklerine dair vatandaşlardan pek çok soru gelmektedir. Özellikle çalışmayan ev hanımları hangi yardımdan yararlanabileceklerini merakla araştırmaktadır. İşte detaylar!

Ev hanımları dikkat! Hepsi Burada'nın Dyson V15 avantajı sizi mutlu edecek! İşte 26 Aralık fiyat listesi

Dyson V15 Detect Absolute Kablosuz Süpürgelere, 2402 TL ayda ödeyerek  9 aya varan taksitle satışa sunuluyor. Ev hanımları, hepsiburadanın sunduğu bu fırsata bayılacak. Peki Dyson V15 Detect Absolute Kablosuz Süpürge fiyatları ne kadar?

Ev hanımlarına destek! Başvuru yapın sizde maaş sahibi olun! İşte detaylar!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, bilindiği üzere pek çok yardımda bulunuyor. Bu yardımların kapsamı genişliyor ve artık ev hanımlarını da çatısı altına alıyor. İşte detaylar!

Çalışmayan ev hanımlarına her ay maaş! 12 ay boyunca hesaplarınıza yatıyor! İşte detaylar!

Çalışmayan ev hanımlarına maaş gibi ödeme yapılıyor. Başvuran ev hanımları 12 ay boyunca bu ödemeden yararlanacaklar. İşte detaylar!

Ev hanımlarına Aile Bakanlığı tarafından bu kadar ödeme yapılacak! Almayı sakın unutmayın

Aile Bakanlığı tarafından vatandaşlara yönelik ödemeler sürüyor. Bakanlık tarafından ev hanımlarına da bir ödeme gerçekleştirilecek.

Ev hanımlarına 1.100 TL ödeme yapılacak! Ev hanımlara hemen tıklamalı, Aile Bakanlığı duyurdu

Ev hanımlarına Aile ve Sosyal Bakanlığı tarafından destekte bulunulmaya devam ediyor. Bakanlık tarafından açıklanan son destek hakkında da detaylar duyuruldu.

Aile Bakanlığı hem ev hanımlarını hem de kocalarını sevinçten havaya uçuracak! Para ödemesi var

Aile Bakanlığı tarafından çocukların yanı sıra ev hanımları için de destek ödemesi gerçekleştiriliyor. Ancak ev hanımlarının gerekli başvuruları e devlet üzerinden yapması gerekiyor.

Ev hanımlarının beklediği haber resmen geldi! Aile Bakanlığı para ödemesi yapacak çabuk bakın

Aile Bakanlığınca ev hanımlarının beklediği haber geldi. Bakanlık ev hanımlarına destek ödemesi altında yardımda bulunacak. İşte konuyla ilgili tüm detaylar...

Emekliler, ev hanımları, işsizlere büyük müjde! 5 yıl boyunca ödediğiniz paraları geri alabilirsiniz! Hemen bir göz atın

Emekliler, ev hanımları, işsizlere büyük müjde! 5 yıl boyunca ödediğiniz paraları geri alabilirsiniz! İşte detaylar...Hemen bir göz atın....

Aile destek ödemesini alın ama kesin bunu da alın! Ev hanımları dikkat, bu kadar ödeme yapılacak

Türkiye'de vatandaşlara aile destek ödemeleri adı altında sevindiren bir ödeme yapılıyordu. Ev hanımları için de güzel haber geldi. İşte detaylar...

çelik ev tasarımları Haberi

çelik ev tasarımları

Şirket açıklamasına göre, Karmod, kentsel dönüşümün gündemde olduğu bu dönemde estetik tasarımlı, hızlı kurulumlu, güvenli, ekonomik ve çevre dostu ev üretimine ağırlık veriyor.


Firma, güvenli yapı modeliyle depreme dayanıklı ve dönüşebilir malzeme kullanımıyla çevreci konsepte sahip yeni nesil çelik evin satışına başladı.


Açıklamada görüşlerine yer verilen Karmod Satış Müdürü Abdullah Yüceer, yeni nesil çelik evin tam dönüşümlü hafif çelik malzeme kullanımıyla üretildiğini belirterek, çeliğin yanı sıra yapıda kullanılan diğer malzemelerin de geri dönüşümlü olduğunu vurguladı.


Yeni nesil çelik evin ısı ve ses izolasyonu açısından da iyi bir performansa sahip olduğunu vurgulayan Yüceer, şunları kaydetti:


"Hafif çelik ev klasik ev modellerine göre öne çıkan çok sayıda üstün özelliğe sahip. Çeliğin detay çözümlerine imkan sunan yapısı son derece estetik tasarımlara olanak sağlıyor. Kolon ve kiriş...