29 / 04 / 2024

Ev hanımları dikkat! Hepsi Burada'nın Dyson V15 avantajı sizi mutlu edecek! İşte 26 Aralık fiyat listesi

Ev hanımları dikkat! Hepsi Burada'nın Dyson V15 avantajı sizi mutlu edecek! İşte 26 Aralık fiyat listesi

Dyson V15 Detect Absolute Kablosuz Süpürgelere, 2402 TL ayda ödeyerek  9 aya varan taksitle satışa sunuluyor. Ev hanımları, hepsiburadanın sunduğu bu fırsata bayılacak. Peki Dyson V15 Detect Absolute Kablosuz Süpürge fiyatları ne kadar?



Süpürgeler bir evin olmazsa olmazı, ev hanımlarının en büyük yardımcısı konumunda. Ev süpürmek zahmetli ve yorucu bir iştir, Tabi gelişen teknoloji ile birlikte süpürgelerde zaman içinde büyük fonksiyonlar kazanarak evrim sürecine girmiştir. İiçinde bulunduğumuz çağ itibari ile en gelişmiş halini alan süpürgeler eskisi gibi yorucu ve zahmetli halinden çok uzak noktalara geldi. Dyson'da bu teknolojide ismini çok duyuran markalardan biri oldu. 

Dyson V15 Detect Absolute Kablosuz Süpürge Avantajları

Dyson V15 Detect Absolute Kablosuz Süpürge mükemmel bir süpürme ve temizlik hazzını sizlere vaat ediyor.
Dijital ekranı bulunması sayesinde kendi yaşadığınız ülkenin lisanını seçtikten sonra tüm özelliklerinden faydalanma avantajını yakalıyorsunuz.  Ekran üzerinden seçilen birbirinden farklı 3 mod aracılığı ile temizlikler çok daha kolay bir şekilde gerçekleşiyor.  Eco, Mid, Boost gibi tercihler sayesinde kullanılan zemine uygun bir süpürme imaknı sağlıyor. Bu sayede temizlik yapılan yüzeydeki kir ve temizlenecek yere göre otomatik güç ayarı yapabiliyorsunuz. Ayrıca lazer özelliğini kullanarak temizlediğiniz yüzeylerin kontrolünü de yeniden sağlayabilirsiniz.

Ev hanımları dikkat! Hepsi Burada nın Dyson V15 avantajı sizi mutlu edecek! İşte 26 Aralık fiyat listesi

Teknik Özellikleri

Şarjlı Dikey Süpürge
660 W 
Emme gücü: 230 W 
76 dB(A) Ses
Life Time Yıkanabilir filtre Peki Dyson V15 Detect Absolute Kablosuz Süpürge fiyatları ne kadar?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön