28 / 04 / 2024

Kampanya bombardımanı devam ediyor! İPhone 11'e Hepsi Burada'dan 12 taksit ! İşte 26 Aralık fiyat listesi

Kampanya bombardımanı devam ediyor! İPhone 11'e Hepsi Burada'dan 12 taksit ! İşte 26 Aralık fiyat listesi

Hepsi Burada 'hemen al sonra öde'' kampanyası ile İPhone 11 64 GB sahibi olma imkanı sunuyor. 12 ay taksitle yaptığı kampanya şartlarını öğrenmek için siteyi ziyaret edin. Peki İPhone 11 fiyatı ne kadar? İşte detaylar.



Akıllı telefon denildiğinde, her yıl en gözde en trend olan telefon İPhone 11 64 GB için 2022 sonu kampanyaları devam ediyor. Bu sitelerden biri de Hepsi Burada oldu. Hepsi burada ''Hemen al sonra öde'' kampanyası dahilinde imkanlarına hız kesmeden devam ederek yüzleri güldürmeye devam ediyor. Kuşkusuz çıktığı yılın en önemli  amiral gemisi olan ve 2023'e girmeden İPhone sahibi olmak için  telefonunu yenilemek isteyen kullanıcılar haberimizie mutlaka bakın.

Kampanya bombardımanı devam ediyor! İPhone 11 e Hepsi Burada dan 12 taksit ! İşte 26 Aralık fiyat listesi


iPhone 11’in ekranı yeni dizayn olan yuvarlatılmış köşelere sahiptir. Telefonun ovalleştirilmiş kibar dizaynı takip eden bu köşeler standart bir dikdörtgenin sınırları içinde yer alır. Standart bir dikdörtgen olarak ölçüldüğünde ekran diyagonal olarak 6.06 inçtir. Dizayn,ekran, yazılım ve pil tarafında selefi iPhone XR'la fazla farklılık arzetmiyor . Fakat kamera kısmında sunduklarıyla tercih edilmeye değer gibi görünüyor. Tabii ki, Apple A13 Bionic'in sunduklarını da göz ardı etmemek gerekiyor. Peki İPhone 11 fiyatı ne kadar?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön