11 / 05 / 2024

Kampanya bombardımanı devam ediyor! İPhone 11'e Hepsi Burada'dan 12 taksit ! İşte 26 Aralık fiyat listesi

Kampanya bombardımanı devam ediyor! İPhone 11'e Hepsi Burada'dan 12 taksit ! İşte 26 Aralık fiyat listesi

Hepsi Burada 'hemen al sonra öde'' kampanyası ile İPhone 11 64 GB sahibi olma imkanı sunuyor. 12 ay taksitle yaptığı kampanya şartlarını öğrenmek için siteyi ziyaret edin. Peki İPhone 11 fiyatı ne kadar? İşte detaylar.



Cihazın arka tarafına iki kameranın yeri biraz daha ortaya alınan Apple logosu,  iPhone 11 ile iPhone XR’ı birbirin ayırmanızı sağlıyor. iPhone 11, selefiyle aynı boyutlara ve ağırlığa sahip. Elimizde bulunan iPhone 11 ve XR’ın her ikisi de beyaz renkli ve şeffaf kılıflı.
 
iPhone 11 de ön ve arka camlarının mukavemeti yüksek camlarla kaplanmış. Fakat Apple, iPhone 11 Pro ve 11 Pro Max’in arkasında olduğu gibi mat yüzey kullanmayı tercih etmeyip parlak yüzey kullanmayı tercih etmiş. 
Sol üst köşedeki kamera modülünün cam yüzeyi ise mat. Bu açıdan kardeşleriyle farklı konuma yerleşiyor. 

Parlak cam yüzey istenilen sürtünmeye sahip ve kılıfsız kullanırken telefon elinizden kayıp gitme riski daha da az riskli hale getirilmiş. Şeffaf kılıf telefonun ağırlığını ve kalınlığını arttırıyor fakat, kullanım konusunda rahatsız eden bir durujm ortaya çıkarmıyor.

Suya dayanıklılık konusunda iPhone 11’de ilerleme var. Geçen yıl iPhone XR, IP67 sertifikasına sahipti.
 1 metre derinlikte suda 30 dakika kadar mukavemet gösterebiliyordu.  Şimdiyse takipçisinin IP68 ile daha fazla koruma sağladığını deneyimleyeceksiniz. Bu sefer 2 metre derinlikteki suda 30 dakika kadar dayanabiliyor. 

Kampanya bombardımanı devam ediyor! İPhone 11 e Hepsi Burada dan 12 taksit ! İşte 26 Aralık fiyat listesi

Telefonun yanlışlıkla suya düşmesi halinde üzülecek bir durum söz konusu olmayacaktır.  Telefonunuzu güzelce kurulayın ve kullanmaya devam edin.

İPHONE 11 CEP TELEFONU 26 ARALIK 2022 FİYAT LİSTESİ

AYRINTILAR İÇİN: http://www.hepsiburada.com/

İPhone 11 64 GB satış fiyatı: 16.489,00 TL

EDİTÖR NOTU:  Bu haber 26 Aralık 2022 tarihinde saat :01:13'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 18.67 Türk Lirası, euro 19.82 Türk Lirası, altının gramı ise 1078 Türk Lirası değerinde.

Edebiyat öğretmenleri ne kadar maaş alıyor? 2023'te ne kadar maaş alacaklar?

Arçelik buzdolabı alacaklar dikkat! Yılbaşı öncesi 1000 TL'lik indirim... İşte 25 Aralık fiyat listesi

Öğrenciler bu habere bayılacak! Milli eğitim şurasında kabul edildi


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön