27 / 07 / 2024

Çelik fiyatları ne kadar düştü

Çelik fiyatları ne kadar düştü

Dünyada yaklaşık 600 milyon ton çelikte kapasite fazlası var. Dünya çelik üretiminin yüzde 50’sinden fazlasını Çin yapıyor. 800 milyon ton sıvı çelik üretiminin 300 milyon tonu atıl kapasite.

Çelik ev fiyatları ne kadar? Neden çelik evler tercih edilmelidir?

Çelik, bilindiği gibi pek çok alanda tercih edilmektedir. Tercih edilen sektörlerden birisi de inşaat sektörü. Çelik evlere olan talepler son zamanlarda giderek yükseliyor. Vatandaşlar tarafından araştırılan ve merak edilen çelik ev fiyatları ne kadar?

Çelik ev fiyatları ne kadar? Çelik ev nedir, depreme dayanıklı mıdır?

Betonarme konut fiyatlarının zamlanmasından sonra gündeme gelen çelik ev fiyatlarının ne kadar olduğu merak ediliyor. Peki, Çelik ev fiyatları ne kadar? Çelik ev nedir, depreme dayanıklı mıdır?

Depreme dayanıklı çelik ev fiyatları ne kadar? 2023 çelik ev fiyat listesi...

Türkiye'de yaşanan deprem felaketinden sonra rekor talep alan çelik ev fiyatları vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Peki, Depreme dayanıklı çelik ev fiyatları ne kadar? 2023 çelik ev fiyat listesi...

Çelik ev ne kadar? Çelik evler depreme dayanıklı mı?

Türkiye'de yaşanan deprem felaketinden sonra vatandaşlar depreme dayanıklı çelik evlerin fiyatlarını araştırmaya başladı. Peki, çelik evler ne kadar, çelik ev kaç günde teslim edilir? İşte detaylar...

Arçelik Türk Kahve Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 12 Nisan 2023 fiyat listesi

İş dönüşü akşam yemeğinden sonra ayakları uzatıp kahve içerek keyif yapmak olmazsa olmazımızdır. Peki ama Türk kahvesini kahve makinesinde hiç denediniz mi?  Arçelik Türk Kahve Makinesi uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

150 metrekare çelik ev fiyatları ne kadar? 23 Mart 2023 fiyat listesi!

Çelik evler, kolay yapılı, kurulumu ve maliyetinden dolayı pek çok kişinin gündemini oluşturuyor. Çelik ev denilince kişilerin aklına öncelikle fiyatları gelmektedir. Peki çelik evler ne kadardır? İşte detaylar!

3+1 çelik konstrüksiyon ev fiyatları ne kadardır? 20 Mart 2023 fiyat listesi!

Çelik evler yurt dışında olduğu gibi ülkemizde de son yıllarda tercih edilmeye başlandı. Maliyeti ve hızlı kurulumundan dolayı bu yapılar hızla yayılıyor. Peki çelik evler ne kadardır? İşte detaylar!

Arçelik klima en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 18 Mart 2023 fiyat listesi

Arçelik markası Türkiye'de kadim bir geçmişe sahiptir ve vatandaş tarafından takdir edilen ürünler pazarlar. Havaların sıcak yada soğuk olması fark etmeksizin her mevsime uygun ısı derecesi ile kullanabileceğiniz klimalar sizi bekliyor. Arçelik klima uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar

Depreme karşı dayanıklılığı ile bilinen 'Çelik ev' fiyatları ne kadar? 1 Mart 2023 fiyat listesi...

Çelik ev fiyatları, Kahramanmaraş'ta 7,7 ve 7,6 şiddetinde meydana gelen iki büyük depremden etkilenen 11 ilde ilgi ile araştırılıyor. Çelik ev fiyatları ne kadar? 1 Mart 2023 fiyat listesi...

Arçelik K 3400 Telve Kahve Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?10 Şubat 2023 fiyat listesi

Arçelik K 3400 Beyaz Telve Türk Kahve Makinesi Misafirlerinize yada ailenize unutamayacağı anlar mı yaşatmak istiyorsunuz? Arçelik ihtiyaçalrınıza cevap veriyor.  Peki Arçelik K 3400 Beyaz Telve Türk Kahve Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Arçelik K-3190P Türk Kahve Makinesi  en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 09 Şubat 2023 fiyat listesi

Arçelik K-3190P Telve Türk Kahve Makinesi  Yüksek performansıyla misafirlerinize lezzetli anlar yaşatacağınız kahve makinsei için fiyat araştırması yapanlar bu haber sizin için. Peki Arçelik K-3190P Telve Türk Kahve Makinesi  en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Arçelik Ekolojik klima en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 28 Ocak 2023 fiyat listesi

Evinizde mevsimlerin olumsuzluklarını hissettirmeyen Arçelik klimaların fiyatları araştırılıyor.  Arçelik Ekolojik klima fiyatlarını öğrenmek için haberimize bakın. Peki Arçelik Ekolojik klima en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Arçelik Resital çay makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 16 Ocak 2023 fiyat listesi

Arçelik'ten Birlikte Satın Alın kampanyasına rağbet büyüdü. Arçelik Resital mutfak serisi kampanyası detayları için haberimizi okuyun. Peki Arçelik Resital çay makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Çelik fiyatları ne kadar düştü Haberi

Çelik fiyatları ne kadar düştü


Dünyada yaklaşık 600 milyon ton çelikte kapasite fazlası var. Dünya çelik üretiminin yüzde 50’sinden fazlasını Çin yapıyor. 800 milyon ton sıvı çelik üretiminin 300 milyon tonu atıl kapasite. Çin’deki tüketimin üretimin altında olması baskıyı artırıyor. Bunun etkisiyle dünya pazarlarına teşvikli, dampingli hatta hileli yollara başvurarak mal ihraç etmeleri, dünya çelik piyasasını olduğu kadar Türk çelik sektörünü de olumsuz etkiliyor. Oluşan fiyat baskısı nedeniyle çelik fiyatları hızla gerilirken, sektör temsilcileri gelişmelerden endişeli. Demir Çelik Üreticileri Derneği Genel Sekreteri Veysel Yayan (üstte), üretimin kasım ayında 8.6, ocak-kasım arasında ise 1.7 oranında daraldığını belirterek, Çin’in bu kadar kontrolsüz satış yapması karşısında tedbir alınmasını ve piyasaların tahrip edilmesine imkan verilmemesini talep etti. Çelik İhracatçıları Birliği Başkanı Namık Ekinci de eylülden ekime fiyatlarda 350...