05 / 05 / 2024

çelik konstrüksiyonlu yapılar

çelik konstrüksiyonlu yapılar

Van Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) İl Müdürü Osman Uçar, Van'da iki büyük depremin ardından çelik konstrüksiyonlu yapılara ilginin arttığını söyledi.

İnşaat sektöründe yeni yöntem! Depreme karşı yapılar artık daha sağlam olacak!

Türk Yapısal Çelik Derneği Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Consera Kurucusu Melih Şimşek, geleneksel yapılara göre 7-8 kat daha dayanıklı olan ve 2-3 katı hızlı tamamlanan çelik yapıların, depremin yaralarını daha çabuk saracağını belirtti.

Deprem korkusu konut tercihlerini değiştirdi! Vatandaşın yeni gözdesi çelik konstrüksiyon evler!

Kahramanmaraş ve Hatay merkezli depremlerin ardından güvenli yaşam alanlarında ikamet etme kaygısı, vatandaşları çelik konstrüksiyonlu evlere yönlendirdi. 

Deprem Profesörü uyardı: Çelik yapılara geçilmeli! İşte çelik yapıların özellikleri ve fiyat listesi

Deprem ülkesi olan Türkiye 6 Şubat'ta meydana gelen depremlerle bu gerçekle tekrardan yüzleşti. Uzman isimlerden peş peşe uyarılar gelmeye devam ediyor. Bu kapsamda Jeofizik Mühendisi Prof. Dr. Ahmet Ercan çelik yapıları önerdi.

Çelik ev nedir? Çelik ev yapılarının avantajları neler?

Son zamanlarda oldukça popüler olan çelik ev teriminin anlamı ve özellikleri merak ediliyor. Peki, Çelik ev vedir? Çelik ev yapılarının avantajları neler? İşte detaylar...

Çelik konstrüksiyon bina nedir? 178 metrekare 3+1 çelik konstrüksiyon bina fiyatı ne kadar?

Gelişen teknoloji ile beraber sadece kullandığımız cihazlar değil aynı zamanda mimari yapılarda gelişiyor. Buna en iyi örnek ise çelik konstrüksiyon binalar. Peki, çelik konstrüksiyon bina fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Gaziantep'te inşa edilen çelik konstrüksiyonlu köy evleri 1 yıl içinde tamamlanacak!

Türkiye'de 6 Şubat'ta meydana gelen depremden sonra Gaziantep'te depremzedeler için çelik konstrüksiyonlu köy evleri hayata geçiriliyor.

Şanlıurfa'da depremlerde ağır hasar gören 63 okulun yerine yenileri inşa edilecek!

Asrın felaketi olarak nitelendirilen Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Şanlıurfa'da yıkımı için karar verilen ağır hasarlı toplam 63 okulun yerine çelik konstrüksiyon yapılar inşa edilecek.

3+1 çelik konstrüksiyon ev fiyatları ne kadardır? 20 Mart 2023 fiyat listesi!

Çelik evler yurt dışında olduğu gibi ülkemizde de son yıllarda tercih edilmeye başlandı. Maliyeti ve hızlı kurulumundan dolayı bu yapılar hızla yayılıyor. Peki çelik evler ne kadardır? İşte detaylar!

Gökalp Çelik Konstrüksiyon İmalat Montaj Yapı Malzemeleri Hırdavat Tekstil Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Gökalp Çelik Konstrüksiyon İmalat Montaj Yapı Malzemeleri Hırdavat Tekstil Sanayi Ticaret Ltd.Şti. Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Gökalp Bunarbaşı tarafından kuruldu.

Stern Çelik Konstrüksiyon İmalat Montaj Hırdavat İş Güvenliği Ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited kuruldu!

Stern Çelik Konstrüksiyon İmalat Montaj Hırdavat İş Güvenliği Ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cenk Başkan tarafından kuruldu.

Üründül Çelik Konstrüksiyon İmalat Montaj Yapı Malzemeleri Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üründül Çelik Konstrüksiyon İmalat Montaj Yapı Malzemeleri Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Halil Üründülcü tarafından kuruldu.

Avcılar Çelik Konstrüksiyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Avcılar Çelik Konstrüksiyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan’da Murat Avcılar tarafından kuruldu.

Anıl Dekorasyon Prefabrik Ve Çelik Yapılar İmalat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anıl Dekorasyon Prefabrik Ve Çelik Yapılar İmalat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Nurten Turan tarafından kuruldu.

çelik konstrüksiyonlu yapılar Haberi

çelik konstrüksiyonlu yapılar

Van’da 2011 yılında yaşanan iki büyük depremin ardından vatandaşlar çelik konstrüksiyonlu yapılara yöneldi. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan AFAD İl Müdürü Osman Uçar, “Çelik konstrüksiyonlu yapılar, özellikle yapı süresinin az olması, depreme karşı dayanıklılığı ve maliyetinin uygun olmasından dolayı deprem yaşayan ilimizde yoğun bir şekilde tercih edilmektedir. Bunların depreme dayanıklılıkları dışında ekonomik yönü de var. Olası bir deprem ya da artçı sarsıntıda binanın belli kısımları çökebiliyor. Ancak çelik konstrüksiyonlu yapılar bir bütünlük teşkil ettiği için en kötü ihtimalle yan yatabilir. Tavan ya da duvarlarının çökmesi ve insanlara zarar vermesi söz konusu değil. Bu anlamda bu yapılar daha sağlıklıdır. Bu yönüyle bile değerlendirildiğinde bu yapıların deprem bölgesinde tercih edilmesi önemli bir tedbirdir” dedi.


“ÇELİK KONSTRÜKSİYONLU YAPILAR NEDEN TERCİH EDİLİYOR?”

Tüm yapılar gibi bu...